zabi i šuti

30.10.2011., nedjelja

Nedolazak standardnih igrača presudio

Nažalost, opet smo izgubili, i ostaje ta gorčina poraza iako smo napravili sve što se moglo. Čini se da se teško može bez Hudike, Slojšeka, Stanzla starijeg i već zaboravljenog Halara - taj četvorac je čvrsna okosnica bez koje smo kao probijeni lanac. Počeli smo odlično, zabili dva vrhunska gola glavom što se rijetko viđa, ali početničke greške stajale su nas golova u našoj mreži, a sa druge strane falilo je pas igre. U takvoj kombinaciji bilo je nemoguće pobijediti, no hakl je sve u svemu bio dobar i borben. Mladi borongajci pokazuju se kao sve tvrđi orah za nas stare nogometne lisce.

Translation for Caroline: We lost again :-(

Opisne ocjene:
Jurčić (nije Kruno) - mogao puno više
Stanzl mlađi - razigran
Vedran - vrlo dobar
Marijan - marljiv
- 21:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.10.2011., četvrtak

Vrhunska igra i pobjeda!

Sinoć smo konačno slavili, potpuno zasluženo. Odigrali smo odličan hakl i trud se isplatio. Nakon 0:2, digli smo se i rutiniranom igrom u obrani stigli smo ih, prestigli i slomili na kraju sa +4. Profunkcionirale su kontre, a presudila je borbenost i htjenje - točno se osjetilo da nam ne mogu ništa! Kada smo došli na +2 i +3 nismo paničarili, mirno smo tekmu priveli kraju, i zabili još kojega.

Translation for Caroline: We won as we played great!

Opisne ocjene:
Stanzlovi - na visokom nivou
Marijan - pravo pojačanje
Brona - zabijao
- 20:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

03.10.2011., ponedjeljak

Otvorena nova sezona na Stenjevcu

Nakon tjedna pauze, otvorili smo hakl na Stenjevcu. Bila je to dobra večer, ali rezultatski nepovoljna za nas. Iako smo poveli 3:1, na kraju smo izgubili sa nekih -2. Uništili su nas kontrama, i to je bilo to. Sve u svemu, nismo odigrali lošu utakmicu i ostaje dojam da smo mogli postići i bolji rezultat, no nismo. Čekamo sljedeću srijedu!

Translation for Caroline: We lost.

Opisne ocjene:
Slojša - dobar
Marijan - dobar
Stanzl - dobar
Brona - dobar
- 20:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.09.2011., utorak

Fuca se nastavlja na Stenjevcu!

Davno je to bilo, ali bio je neugodan poraz sa nekih -4. Svašta smo ispromašivali, gotovo nemoguće situacije, a primali smo svakakve golove.
Nogomet se nastavlja na Stenjevcu u istom terminu! (srijeda od 22 do 23h)

Translation for Caroline: We lost

Opisne ocjene:
Stanzl - tak tak
Bronić - može bolje
Matija - prosječan
Borongajac - sebičnjario
- 16:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.09.2011., subota

Ovoga puta nije išlo...

Okupila se ekipa, ako se tako može reći, Večernjaka... Hudika, 2 Stanzla, Brona i ja. I nije bilo loše, ali smo opet izgubili. Falio je taj iskorak koji bi nam omogućio pobjedu, ali nije bilo snage. Mladi i rastrčani borongajci bili su bolji, a posebno su nas uništavali u fazi napada gdje smo se stalno gubili i primali golove. Dobra stvar je da smo se uporno vraćali u tekmu, ali bi stalno ostajali na -2, -3. U fazi napada smo previše komplicirali, tako da je na kraju rezultat ostao realan.

Translation for Caroline: We lost.

Opisne ocjene:
Brona - niti na tragu onog od prošlog puta
Drago - treba puno bolje
Stanzl mlađi - trudio se
Stanzl stariji - komplicirao
- 14:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

03.09.2011., subota

Ni povratak Slojšeka im nije pomogao!

U srijedu je bio odličan hakl. Dobili smo +4, a posebno zapanjuje vrhunska igra i majstorski pogoci. Bronić je trpao sa strane, Mario se vratio nakon 100 godina i zabio par genijalnih. Njih je probao pojačati Slojšek, ali u suradnji sa nervoznim Hudikom nije bio dovoljan za bolji rezultat. Stvarno smo odigrali koncentrirano do kraja i zaslužili ovu pobjedu!

Translation for Caroline: We played great and we won!

Opisne ocjene:
Mario - genijalan
Matija - odličan
Bronić - igrač utakmice
Borongajac - vrlo dobar
- 13:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.06.2011., ponedjeljak

Malo je falilo

Bio je to dobar i dinamičan hakl. Igrali smo na starom mjestu ispod juga. Nažalost, od početka je bilo loše za nas, i cijelo vrijeme smo ih hvatali, a najbliže što smo im stigli je kada smo došli na -1 u zadnjim sekundama. Nije bilo više vremena i izgubili smo. Treba reći da nam je golman bio ozlijeđen, pa nije mogao previše sudjelovati, ali inače smo odigrali korektno i izvukli maksimum.

Translation for Caroline: We lost

Opisne ocjene:
Stanzl mlađi - razigran
Matija - solidan
Golman - ozlijeđen
Borongajac - OK
- 20:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.06.2011., četvrtak

Izgubili smo nemoguće...

Vrlo dobar hakl, ali rezultatom vrlo negativan za nas. Zapravo je sve bilo relativno dobro osim završnice kada smo imali +5, a na kraju smo uspjeli izgubiti sa -1. Trebalo je više kombinirati međusobno, i imali bi laku pobjedu, ovako se lopta držala, pucalo se umjesto dodavalo i izgubili smo nemoguće. Ali ipak, bila je žustra borba i zanimljiva tekma, pa ne treba biti previše razočaran.

Translation for Caroline: Amazingly, we lost...

Opisne ocjene:
Stanzl - držao loptu
Stanzl stariji - trebao dodati ključnu loptu
Matija - razigran
Drago - ostajao u napadu
- 00:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.06.2011., nedjelja

Dobro je krenulo na Maksimiru!

Bio je to odličan hakl, i velika pobjeda 'večernjakovaca'. Iako oslabljeni za već ostarjelog Slojšeka i stalno ozlijeđenog Halara, uspijeli smo dobiti Borongajce, istina, with a little help from Matija. Šta reći o haklu... Vodili smo, pa su izjednačili, i tako nekoliko puta, da bi na kraju ipak otišli na nedostižnih dva, tri i četiri razlike, i više im nije bilo spasa. Treba naglasiti vrlo dobru igru Hudike koji pokazuje veliko nogometno znanje i u podmuklim godinama. Hudika je nakon susreta izjavio: 'Prije će Mamić otići iz Dinama nego što ja objesim kopačke o klin!' Hudika bi trebao biti primjer ostalima kako se bori za svoje boje!

Translation for Caroline: We won, it was great!

Opisne ocjene:
Stanzl stariji - vrlo dobar
Stanzl mlađi - žilav
Matija - brz
Hudika - u formi!
- 00:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.05.2011., petak

Velika drama i šok na kraju!

Kakav je to hakl bio! Gubili smo 6:2, a na kraju smo dobili 8:7. Bronić je doslovce u zadnjoj sekundi utrpao za pobjedu, a minutu prije toga ja sam lobom izjednačio na 7:7. A cijelo vrijeme su nas vodili, tada je Vedran stao na gol, i uslijedio je preokret u kakav je malo tko vjerovao. Bronić i Hudika su se dosta razigrali, a treba istaknuti i veliki doprinos Borongajca Matije. Ovo je bila jedna od najšokantnijih partija od kada igramo, a sretni smo što je kuglica ruleta na kraju pala na naš sretni broj.

Translation for Caroline: We won! :-)

Opisne ocjene:
Hudika - zabio
Brona - riješio meč u zadnjoj sekundi
Vedran - dobar na golu
Matija - nezamjenjiv
- 01:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2011  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Izdvojeno