narcoleptic suite

nedjelja, 30.07.2006.,

bek on črek



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us








- 18:42 - Image Hosted by ImageShack.us (6) - Image Hosted by ImageShack.us - Image Hosted by ImageShack.us On/Off - on

subota, 29.07.2006.,

LINK



vidimo se ovdje. dnd fanovi, navalite !!!



ustvari trebate kliknuti tu kako bi se registrirali.






- 20:15 - Image Hosted by ImageShack.us (2) - Image Hosted by ImageShack.us - Image Hosted by ImageShack.us On/Off - on

četvrtak, 27.07.2006.,

NASLOV :



glupi tel. poziv, ambalazni odpad i siromasi, glupi slatki pas, krecenje, lude extenzije u fajerfoksu i za kraj, mali savjet :


pred par minuta sam razgovarao s nekom zenom u nju jorku.
htjela me pitati zelim li zivjeti, raditi i drkati pishu nekome i sve to u jamerici s obzirom da sam samo posjetio njihovu stranicu. tamo sam, nazalost ostavio svoje podatke tek tolko da vidim ko tu koga jebe.
koje gluposti jebote.
zeleni shit.
i sad bi joj ja trebao dat br kreditne, a ona bi poslala vojni helikopter po mene i uz najvise duznosnicke protokole bio bih primljen na bushev travnjak da mu odgajam psa ili skupljam golf loptice za 3 dolara po satu.
koja sranja jebote.
odjebo sam ju vec u startu objasnivsi joj da sam mogao i tamo upisati br kreditne kartice da sam htio.
a nisam htio.
al nikako ju skinut s tel.
onda sam rekao da moram ic.
na posao.
koji nemam.
a ona je u tom trenutku postala bezobrazna.
pa sam se samo zahvalio i poklopio.


_______

enivejs
_______



31.7. pocinjemo krecenje stana.
novi namjestaj stize sljedeci petak.
veselim se promjenama, dobre su protiv depresije, ali mi se po ovim vrucinama ne radi.
cak ni ako rad ukljucuje obilazenje salona namjestaja i naredivanje spremacici, nakon krecenja stana, sto i kako da sprema i jebanje iste u mozak ako vidim truncicu prasine na podu.

ne da mi se.

al sto se mora.... jos je teze !!!

kako god, necu bas bit doma sljedeci tjedan, a na more, recimo to ovako, ne mogu jer ipak moramo obilazit te majstore koji ce nam radit prvi put. vole oni lomit stvari i slicne pakosti radit.

kad sve zavrsi, vjerojatno odoh, ponovo, oko 10.8.

zbog max tv a bas i ne palim komp, a s obzirom na mukotrpne dane koji slijede, sumnjam da ce se to mijenjati.

tak da ono, ne.

odjeb..

ne zovite, ne pisite, ne gnjavite moju stranicu.

ionak mi svi idete na guzove.

najvaznije od svega , ne citajte, molim vas, ove gluposti jer ni meni samom nije jasno kome i zasto ja ovo i dalje pisem.

al nema veze.

napisao sam gomile textova preko zime koji nikada nisu objavljeni, samo zato jer mislim da vas se to ne tice.

najintimnije ispovjedi o mojoj proslosti, dugom i mukotrpno promiskuitetnom putu kojim sam dosao do veze koja traje, evo, cetvrtu godinu za redom, i tako... pa onda pacenje i ispacivanje prve, neprezaljene zaljubljenosti i odjeba koji mi je promijenio zivot.,.
nema sad to veze...
jednom cu popizdit pa stisnut objavi, al opet, kako rekoh, ne znam kome i zasto to radim.


______________________________________



nedavno sam si u firefox ugradio neke od zanimljivh extenzija i add onova pa da vas i o tome, bespotrebno obavijestim.

najzanimljivija i najkosrisnija je sigurno ona koja uz svaki link, nakon gugliranja necega, daje i slicicu ponudene stranice, onda jedna druga koja nudi uvid u samu stranicu bez klikanja na nju, dovoljno je samo postaviti mis na link i stranica se otvori u zasebnom prozorcicu.
isto tako, za svaki upisani pojam u guglich, s desne strane se automatski pokaze isti i u wiki.
ne da mi se stavljat sad linkove...

ovo je definitivno podulji post s najvise ne da mi se.

potom, eqake, koja obavjestava o potresima i proporc. jacini, zatrese brauzer. evo, recimo, pred sekundu south alaska - 4.4 M. primijetih da su alaska, indonezija i ca najcesce tresavice planete.

oduvjek me zanimalo kako sejvati flash sadrzaje. jedna pod extenzija za firefox pruza i to. crash recovery je jedna od korisnijih, ime joj govori sve. o ostalima necu, ima ih previse i ne znam sto sve rade ostale.


______________________________________



ljeto je vrijeme za bit vani. il gdje vec.
doma sigurno ne.

ako si vani, u gradu s mojim pesom, riskiras da te pokupi tramvaj dok se ona sjeti srat nasred trga na tracnicama !!!

treba to i pokupit, a tram juri prema tebi, koci pa trubi, a ti ko debil, crven ko rak kupis drek s vrecicom za zamrzavanje.

i onda kao: zlocesti pas !

jedino je bed kaj je prije toga, zbog tvoje lude voznje, ispovracala cijelo zadnje sjedalo koje nije bilo prekriveno.

______________________________________


primijetio sam kako je grad prazniji.
ne puno, ali je.
oni koji ostaju rade radeci ili proseci.
ili proseci radeci.
hocu reci da je zanimljivo kako ljeti siromasi dolaze do izrazaja.
kad svi odu nekamo, kao da se izvuku iz svojih kartonsko stiropornih rupa i haraju gradom u potrazi za plasticnim i/ili staklenim ambalazama.

ja sam oduvijek onaj koji odvaja odpad.
u osnovnoj sam bio predmet ruganja zbog toga.

nedavno mi je okatta (sjecate se nje ???) rekla da novija istrazivanja pokazuju kako tretiranje i prerada ambalaznog odpada zagaduje prirodu vise nego sto bi ju zagadivao taj isti odpad da se baca u normalno smece. moguce da ti strojevi i sama proizvodnja tih strojeva koriste jedino covjeku, a prirodi stete.

ja se nekako ne slazem s time pa mi je rekla da si gugliram i vidim sam.
ne da mi se.
nemrem vjerovat da mi se ni to ne da.
iscrpiljen mi je organizam.
ni najtezem neprijatelju ne bih pozelio obilazenje ducana s mojom mamom i to puna 4 sata.
kroz pakao sam prosao jucer.
danas se oporavljam.


u svakom slucaju, oftopicirao sam, biznis je to za jadne ljude koji, osim prosnje, nemaju izvore prihoda, a gradom ih zamjecujemo samo zato jer trenutno nema onih bljestavih koji nam inace odvlace poglede.

i tak.

to bi bilo to.

odzdrav i dajte malo uzivajte u tom moru, vi koji ste na, u, kraj, ispos, ili iznad njega, a ne u zegeu, ne napijajte se do besvijesti pa chamite doma d dej after, nezamislivo mi je to sto rade skoro svi moji frendovi, jedan dan i noc tulumarenja, drugi spavanja i kljucanja i to je more.

pih.
radije doma drkam na ryan reynoldsa.

ma ajde bezi.






- 15:22 - Image Hosted by ImageShack.us (9) - Image Hosted by ImageShack.us - Image Hosted by ImageShack.us On/Off - on

petak, 21.07.2006.,

zacudo, ugodno iznenadenje iz t coma



jucer mi je stigao tekomov maxtv.

prije svega, najnovija je to usluga temadefakin koma kojom me isti, po prvi put u kratkom ali lijepom mi zivotu, zaista ugodno iznenenadio.

uz nužan preduvjet ADSL pristupa, radi se o usluzi digitalne, ip televizije s 55 kanala koju vam tekomovci daju, u ovom testnom razdoblju, potpuno besplatno zajedno s malim uredajcicem(MAXtv prijamnik), nesto vecim od modema koji vam omogucuje spajanje s globalnom mrezom za manje od 2 sekunde. to im i je najveci adut, nema busenja, nema satelitskih i ostalih nepoznatih tanjura, risivera ...

montiranje je trajalo oko sat vremena samo zato sto su se vec u startu javili neki problemi koji se, rekao je stricek, javljaju kod svake montaze, a ti su da sustav u pocetku ne sljaka bas. ustvari, ne sljaka nikako, pa striko mora zvat ove svoje tekomovce kako bi oni valjda bolje pritisnuli zicu u uticnici il kajtigajaznam.

stari modem vam zamijene novim, a kako je ponuda u testnoj fazi, osim ovih problema pri montiranju, moguce je i zamrzavanje slike odnosno cijele price pa resetiranje itd. sto mi se dogodilo par puta.,.

isto tako, s obzirom na osnovni paket koji nije los(4 emtivija) postoji mogucnost dvostrukog vida, migrene, debljanja, asocijalnog ponasanja pa budite mudri kao ja i spremite barem plej stejsne na neko vrijeme. to bi bilo previse..

testno razdoblje po mom misljenju i traje par mjeseci da bi se vidjelo kako stvar funkcionira, mozda sam u krivu, ali nije bas ok ako nekome pocnes odmah naplacivati, a sustav mu se dnevno par puta zamrzne. isto tako kako bi se poboljsala kvaliteta same usluge, moram im dat kredit za to..

stoga, nakon testnog, slijedi komercijalna faza oderedivanja cijene pretplate koje se, poznavajuci pohlepne okice temadefakin komovaca, iskreno pribojavam. al dobro, osnovni paket cu valjda moc placat... a ako necu, e tu su se isto pokazali neuobicajeno skroz ok, ako ne zelis prelazak na komercijalnu fazu, JEDNOSTAVNO VRATIS UREDAJ I NIKOME NISTA !!!

e da, i nisam spomenuo najzanimljiviju znacajku cijele ove price. naime, najveca je prednost mogućnost je da korisnici sami biraju sadržaj za gledanje, u bilo koje doba dana i noći, koristeći se pri tome interaktivnim mogućnostima tražilice, a što putem kabelske ili satelitske televizije nije bilo moguće (na primjer, kategorizacija sadržaja po ključnim riječima žanrovima, zaštita mlađih ukućana od neprimjerenih sadržaja i sl.).

dakle, osim izbornika, slicnog teletextu, na usluszi vam je i cijela videoteka sa svim sadrzajima filmova, dokumentaraca i sveg ostalog sto s emoze naci u svakoj drugoj videpoteci !!!

nije li to sjajno??
ako mi se u 2 ujutro sprdi gledat neki film, samo upalim tv i odem u videoteku u izborniku, namjestim na kupnju, a placam sve to na racunu za samu uslugu pocetkom sljedeceg mejseca.

niste valjda pomislisi da je posudivanje filmova besplatno??

doduse, jucer sam iz konzuma dobio mejl o tomwe kako mogu kupovati iz naslonjaca pa onaj krumpir burek amerikan vej postaje stvarnost za one koji jne razmisljaju. al opet, kuzim spuiku, ne, ak si invalid il nekaj, super stvar!

za sada, u besplatnom, testnom razdoblju, u videoteci imate hrpu debilnih crtica i rvackih filmova, od stranih samo 3. ali i to je u redu s obzirom da cemo mi, testni korisnici biti u mogucnosti otkupiti maxtv prijamnik po 50 lp.

kada testno razdoblje zavrsi, nakon sto se odrede cijene pretplate i ponude paketa, dakle prelaskom na komercijalno pružanje ove usluge, od jeseni će gledateljima MAXtv-a biti dostupan čitav niz sadržaja u suradnji s najvećim svjetskim i domaćim medijskim kućama, filmovi iz najnovije produkcije te proširena MAXtv videoteka raznorodnog dokumentarnog, zabavnog, sportskog, dječjeg i ostalog sadržaja.

odoh sad u sloveniju po baku u toplice.
morat cu se izvuc od kupanja s izlikom da ne volim bazene, a ustvari mi se gade bazeni sa najezdujucim starcekima, gospe oslobodi..





- 10:59 - Image Hosted by ImageShack.us (20) - Image Hosted by ImageShack.us - Image Hosted by ImageShack.us On/Off - on

četvrtak, 13.07.2006.,

beznaslovni krasnojarsk




vratio se tata.

tu je jako dosadno.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usjucer sam napokon otisao na pivo i u gliptoteku na 3jenale hv. kiparstva koje me vise podsjetilo na neku avangard futuristicku, (šok izazivacku), efect wannabe izlozbu hipija nego na ozbiljnost koja proizlazi iz naziva , ali nema veze, svaki kipar i umjetnik kojem bi to rekao kao iz rukava bi ispalio milion sitnih sarkazama o tome kako nemam pojma i da je sve to zbog izazivanja efekta i ugodaja.
kao onaj tip koji je u amstedramu otvorio vodu, pustio ju da tece mjesec dana i rekao kako je to jebena umjetnost... facsifakinantno... no nema veze ..
sve je to umjetnost za nas.
sve je to laz koju bi trebali povjerovati.
efektno je.
odlicno je.
ne kuzim povezanost s kiparstvom u hrvatskoj, al neka ...
odite pa vidite.


_________________________________________



necu komentirat zadnji post.
ustvari, komentirat cu ga i objasnit, bar djelomicno, ovim.

ovdje fino mozete procitati zasto netko preferira blog od foruma, a na naslovnicu je dospjelio upravo zato sto nije suprotno. siguran sam u to. ja ga nisam procitao u cjelosti jer za to nemam zivaca kao ni za citanje vecine vasih postova, a definitivno sam siguran da ni svoje ne bi citao.

shvatio sam dakle moj problem s blogiranjem.
vjerovali ili ne, nisam imao definiran problem pri pisanju proslog posta.

uspjeli su me povuci na svoju stranu svi oni koji trube kako je blog uglavnom besmislena popunjavalica vremena. ali to je bilo pred mjesec dana.
sad me opet ze-ge dosada natjerala da pognem rep i ispricam se monitoru na bezobraznosti.

otkrio sam forume.

otkrio kazem jer sam na njih iz nekog razloga do sada gledao kao na dosadna i zbrckana prazna trabunjanja bez pocetka i kraja. svakako bez kraja s obzirom da svaki jebeni portal ima forum.
a onda sam skuzio kako se ono sto me jako zanima i sto recimo pola sata trazim na netu tamo spominje na par mjesta s tocno onim stvarima koje me zanimaju.

brz nacin, brzi od izgubljenosti u moru blogova, razmjene misljenja i diskusije.
uglavnom komunikacija se razlikuje od one na blogu i nekako je potpunija i iskrenija.
tamo se nitko ne pravi da super pise niti ne pokusava ostaviti neki dojam na stovano citateljstvo.
tamo su teme prakticne prirode, iako je motiv najcesce dosada, vrlo slicno kao i s blogom.

raspisao se tako ja i otvorio par tema medu kojima i jedna o najvecem problemu mog zivota.
tu ne pisem o tome niti sam ikad(spomenuh doduse nedavno o onoj nekoj operaciji u la-u) iz jednog jedinog raloga koji nas vraca na pocetak gornjeg, prvog odlomcica. besmisleno je zaliti se ovdje o necemu sto ne zanima sve dok na forumu mozes uci u tocno one teme koje te zanimaju i glatko zaobici one koje te ne. to i jest razlog mog proslomjesecnog gnjusanja prema blogu. jednostavan je.
ovdje se svi trude pisati zanimljivo, originalno, prepoznatljivo, sto naglasavam nikako nije nista lose, jednostavno mi se malo gadilo tada, dok je forum vise prakticne prirode. vidis , udes, saznas, komentiras, da, ali bez nekog pritiska i opasnosti da nesto krivo kazes...

al opet, ne pase svima sve...

ljudi se na forumu ne trude ostavljati komentare(izuzetak je gay.hr forum na kome je vazno ispasti ruzicasti peder kako bi se to razlikovalo od crvenog ili zelenog pedera, ili ne daj boze tirkiznog - i ne, ovdje ne govorim o politici) ..


svakako procitajte ovo !!!

isto tako se textovi na forumu ne citaju kao ovdje.
uvodenjem ovih opcija razvrstavanja po kategorijama, koje svi, nemam pojma zasto, pljuju, mozda se ide u tom nekom pravcu. pa onda neces morati procitati toliko bolno umobolnih stvari da bi skuzio sto i koga zelis citati, nego kliknes na tocno ono sto te zanima..

skuzio sam isto tako da su vecinom blogeri forumasi tako da cijela ova fantazijica o tome kako je forum bolji i kako je moja mama zgodnija od tvoje pada u plimu.
sad sigurno onak fino pizdite jer ste utrosili jedno 3 min citajuci na preskokce ovo do sad.

jebe mi se.


_________________________________________



nisam mislio da je glupo ici 3 tjedna na more u 6. mj, a sad mi se cini da je.
jedan je razlog tome.
koji cu kurac kad svi odu, a svi idu kroz 2 tjedna !?
hladit jajca doma?
drkat 12 puta dnevno dok ne umrem od karobolje?
igrat plejku i bit na netu, citat vasa sranja?
ne hvala.
jajca cu ponovo mocit u plicaku tek u osmom ..
kad smo vec kod tog, ne kuzim kakve su to guzve u osmom kad je vec u sestom ovak- vidi se sa slika.
e da, i ko pogodi di sam bio(OSIM ONIH KOJI ZNAJU) moze na kavu sa mnom.
mos mislit.

i tak..
al bilo mi je super.
iz razloga sto mi je more=odmor.
jesam li se proveo super?
i mom djetetu kojem sam tata je bilo super.
posebno kad je pobjegla na sat vremena(u fazi tjeranja) pa smo ju nasli s nekim retriverom blizu magistrale.
ma krasno.
sad cekamo kaj ce okotit jer tko zna gdje se skurvala u ostalih 55 min.


_________________________________________


razlikuje se biti na moru s obitelji i s ekipom.
obviasli.
ako favoriziras ekipno ljetovanje, obiteljsko ti je muka i obrnuto.
ja favoriziram mjesavinu.
ne pada mi na pamet biti budan do 5 ujutro, plazu vidjeti tek treci dan popodne, ne vidjeti okolna mjesta i svaki dan cijelu pricu svoditi na isto.
u tom, mom slucaju, desetak dana odmora je uvrh glave.
popunjenih knjigama(5 tocnije) i psp-om.

u svakom slucaju, otici na more za neke znaci odmoriti se i uzivati, a za druge zabaviti se sto bolje(citaj : umoriti se jos vise).

to je samo da me netko ne bi pitao jesam li se ludo proveo.

jer jesam, na moj nacin, na nacin da sam odmarao i izlezavao, a ne tulumario.
kako je ovo bila i prva god u zivotu da sam bio na moru s autom, svaki dan druga plaza je doprinijela raznolikosti.

ja sam od onih razumnih, dosadnih, cak i kada sam s frendovima.


_________________________________________


dalmosi su divno opustena, zivo im se jebe, stvorenja sklona pametovanju.
ma savrseno.
cak su im i doktori jebene flegme.
imao sam tu jebenu alergiju na sunce pa sam zadnji tjedan proveo uglavnom hladeci jajca u apartmanu i citajuci na lezaljci u ladu. kako su cijene interneta 10 kn 15 min(dok neki gradovi, vjerovali ili ne uopce nemaju internet caffee e), preostali izbor su bile knjige ili psp koji mi je dojadio nakon 3 dana, jer kako kazem, besmisleno je ponasati se kao u zegeu.

_________________________________________


Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.uspri povratku me malo zanijela bura na jednom od mostova i imao sam mali incident s fulanjem autoceste i jos malo veci sa starcem kojeg se nisam mogao rjesiti negdje oko pirovca kada sam ga na autobusnoj stanici pitao kako naj;lakse dodem na A1. lik se naime primio za auto i pokusao uci, ali kako centralno napravi svojue unutar 30 sek od kretanja, ovaj nije uspio u namjeri da ga va;ljda povezem do kud je trebao ici, ali se zato nije pustao od kvake na vratima pa sam bio prinuden ubaciti u prvu i krenuti. polako naravno.

tu se radi o sekundama i covjeku od scvojih preko 65 godina.
oslobodi boze.
ne pusta..
dajem jos gasa..
lik se drzi...
kroz glavu mi klize munje sto ako padne isuse ne vjerujem i slicno.
na kraju sam se zdero na jadnog starca i dao dosta gasa nakon cega je pustio.
dalmatia zone, sto reci..

u zege sam se vratio nostalgican i napaljen.

valjda od svih onih tijela iako sam se skoro ispovraco od kolicine gejpederstva na nasoj obali.
za one koji ne znaju, bljujem na one na kojima se vidi.
fegeti ih zovem.

uglavnom, lijepo je vidjeti obronke sljemena i osjetiti miris ispusnih plinova.
lijepo je i sjesti pred SVOJ komp, iznenaditi se temadefakinkomom koji me razocaravao od samih pocetaka. nove usluge za stare korisnike.



Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us



_________________________________________


od knjiga preporucam:

anđele i demone (dan brown)- zanimljiv i prepoznatljiv stil pisanja starog lisca, cak su i likovi isti !
darwin awards
spaljena djeca amerike (zadie smith)

ostale dvije ne bih preporucio pa ih necu ni spominjati.


pogledah i par dobrih filmova medu kojima napokon i brokeback mountain
preporucam crash, jedini dobar kojeg se trenutno mogu sjetiti.
e da, sad mi naviru sjecanja.

united 93
comedian(jerry seinfeld)
march of the penguines
a home at the end of the world(collin farel)


neki od ovih jos nisu u videotekama

ne
preporucam :


krug 2
a love song for boby long
last days
munich
american pie band camp
ice age 2

i jos na kraju moram spomenuti kako odista nemam dara za naslove.
aj bo.



- 20:28 - Image Hosted by ImageShack.us (10) - Image Hosted by ImageShack.us - Image Hosted by ImageShack.us On/Off - on

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

kLiKaj
Image Hosted by ImageShack.us
tv guide
- mail -


gnjavite me i na






fuck copyright © 2006 sergio



MySpace Layouts





nakon upisivanja ovoga u trazilicu :



bakin supak
ben affleck site:snotrocket.blog.hr
besplatno gledanje porno filmovi
biokemicari hrvatske
bipolarni sindrom
biti
blog jebanje kurac
blokche analnog
bol gluteus
chi
cigareta
cijene
citati o prijateljstvu
cure koje se vole jebat
dizajn slaganje boja za krecenje
dob
dobar supak jebanje
drk
drkanje
drkanje kurca video
drkanje na mlade djevojke
drkanje s fimozom
drkanje u usta
drkanje web kamera
fokus grupa posao
formula postotnog računa
free jebanje
gay drkanje
gay jebanje
gay jebanje i drkanje
gay sex u teretani
gay vojnik
gay week na hvaru
gdje god se okrenes straga
gej jebanje
gej jebanje
guzi mamu
guzi me
guzi me jako
guzi me u supak
guzu
haikido
i tvoju mamu takoder
imate li klimu u auto
iptv forum
iptv maxtv uredaj
ja sam obrezan
jabukovac tulum akademija
jebanje
jebanje cure sex filmovi
jebanje filmovi
jebanje moje susede prica
jebanje na moru
jebanje pedera
jebanje sa mamom
jebanje u auto
jebanje u guzu
jebanje u guzu film
jebanje u moru
jebanje u obitelji
jebanje u supak
jebanje u supak mlade cure
jebanje u usta
jebanje u usta film
jebanje u zagrebu
jednodnevni u graz
kako izgleda jebanje u supak
kako najlakse smrsaviti
kamp na lastovu
kara
kita
kita gay porn
kucni steper
kurac
kurac u guzu
kurac u usta
ljubomora i ljubav
malnar tv sex filmovi
masaĹľne fotelje
maueve
max tv osnovni paket programa
maxtv dostupan
miyu blog
mlade cure
mlade cure na jebanje
modzila
moja stikla porn video
moja stikla porn watch video
mozgalica
mystery shopping
nabava gej filmova
nabijemtenakurac tracker site:blog.hr
najruznija picka
nisko kaloricna dijeta
noge
oboje s planete
obrezan
obrezan pa sta
odgoj pasa
osuncanost bih
ovo su cure koje vole kurac drkat
palmino ulje
par
patuljasti kunić
penelope kuruze
penis sa fimozom
picka na forumima
pictures kurac kita penis dick
plakor
pljaĆka stoljeĆa
prednosti analnog sexa
prica jebanje
program za gledanje satelitske tv preko pc-a
redukcijska dijeta bolnica
restoran mali mrav u splitu
rotrose turbo
samdale
sarkofagicna
sch paranoid bolest
sergio
shopping
shorty
sindrom bordeline
skaut
skoro tamo gdje je dom textovi
steper
studenti u teretani
tai
tegla kiselih krastavaca i kava
totalno jebanje
tajne analnog sexa
trazim pedera u zagrebu za jebanje
vidio
virtual lijecenje depressive
westin terijer
www.poremecaji citanja i pisanja
zbunky
zeko
zombix site:hr




zavrsili ovdje,


Image Hosted by ImageShack.us


lista se nastavlja..





How Will I Die Quiz

How Will I Die Quiz

You will die at the age of 105

You will be killed by Mars aliens as they invade earth

Quizopolis