HNK Sloga Mravince

srijeda, 25.04.2007.

Sloga - Jadran (S) 0:0

Još jedna loša predstava u izvedbi Sloge i Jadrana. Početak utakmice je puno obećavao, ali što je dvoboj išao prema kraju igra je postajala sve slabija i slabija. Velika indisponiranost vezne linije i napada nogometaša Sloge rezultirala je još jednom nulom u nizu u drugom dijelu prvenstva.
U prvom poluvremenu momčad Sloge je imala čak 3 100%-tne prilike. U dva navrata povratnik u momčad Stojan Zrno falio je prazan gol sa 5 metara i to oba puta glavom, dok je Vežin udarac glavom sa 3 metra prohujao pokraj vratnice.

Image Hosted by ImageShack.us

Vezni red sa Bobanom, Grubišićem i Hajrićem nije pružio dovoljnu trku i agresivnost pa je vezna linija Jadrana lako izlazila na kraj sa njima. Bočni igrači kao da nisu ni igrali, nijedan centaršut nije bio upućen prema napadačima.
Jedinu pohvalu zaslužuje obrana i vratar sa sigurnim i iskusnim «letećim» Aljinovićem na čelu, koja u 90 minuta nije dozvolila Jadranu nijedan udarac u okvir gola.
Ne znamo šta se događa u ekipi Sloge, ali vidljivo je da su cijeli drugi dio nekako puno skloni oscilacijama jer ipak je ekipa za razliku od prvog dijela ostala bez nekoliko iskusnih igrača kao A. Jurić i Šakić, te bez nekoliko igrača sklonim ozljedama (Mihanović, Buzov, Zrno).
Vezna linija djeluje kao skup igrača koji nikad nisu igrali zajedno, samo nabij na napadače i šta bude, nema ideja niti pokušaja igranja, sve se svodi na nabijačinu.

U ova 3 preostala kola 7 bodova bi trebalo uzeti i ostati na 3. mjestu te iščekivati vijest o ulasku u 4. ligu. Zato momci dajte sve od sebe i pokušajte ostati treći pa što bude bude.

Sloga: Kecojević, Kardum, Topalušić, Marović, Aljinović, Ramljak, Boban, Hajrić (Benzon (Tente)), Zrno (Vukadin), Grubišić, Veža.



25.04.2007. u 12:35 • 15 KomentaraPrint#

subota, 21.04.2007.

Ususret utakmici

U nedjelju 22. travnja u 15 oo sati na igralištu Glavica sastaju se mravinačka Sloga i supetarski Jadran. Za Slogu bi nova 3 boda značila puno, čak možda i za zauzimanje 2. mjesta na ljestvici ako u Sinju Tekstilac pobijedi Mladost iz Prološca.
Jadran iz Supetra nije baš osobit gost, puno više su opasniji doma na Braču. Trenutno su 9. na tablici, ali to je tek trenutno stanje momčadi. Sve ovo zna i strateg Sloge "Coach" Parčina koji je baš zadnje 2 godine proveo na užarenoj klupi ovog bračkog kluba.

Image Hosted by ImageShack.us

Momčad Jadrana je sastavljena od dobrih pojedinaca kao što su napadači Vidan i Klinčić te vratar Eterović koji su svi ponikli i prošli školu nogometa u splitskom Hajduku. Trener im je bivši napadač Solina i Šibenika Paul Matas tako da ovu momčad treba uzeti ozbiljno i dobro se psihički pripremiti za dvoboj. Slogu i Jadrana povezuju mnoge vezice pa tako znamo da je nekoliko igrača Sloge igralo u Jadranu ( Boban, Grubišić, Sužnjević i "Coach" Parčina).

Šta se tiče momčadi Sloge, koja je ovog proljeća nepobjediva sa samo jednim kiksom u Runovićima, dočekuju Supetrane sa oporavljenim Jozom Vukadinom i kartoniranim Lovrom Benzonom. Pobjeda ne bi smjela doći u pitanje ako se ponovi pristup u zadnjih nekoliko utakmica. Nadamo se da će se ovakve slike ponovo vidjeti sutra na terenu u Mravincima. Sretno momci sutra !!!



21.04.2007. u 12:49 • 8 KomentaraPrint#

četvrtak, 19.04.2007.

Malo o našem malom mistu

Mravince su naselje smješteno na južnim padinama planine Mosora, istočno od Solina, jugoistočno od Klisa, sjeverno od Splita, zapadno od Kučina i Žrnovnice.
Do konca 20. stoljeća su bile veličine sela, ali glede porasta broja stanovnika i promjene strukture zapošljenih prema odjeljku zapošljavanja (pomak sa primarnih na sekundarne i tercijarne gospodarske djelatnostina), može ih se smatrati i "mjestom", ali ne i gradićem.
Apsolutnu većinu stanovnika kojih ima oko 1000 čine katolički Hrvati.

Image Hosted by ImageShack.us

Najpoznatiji sportski klub iz Mravinaca je šahovski klub "Mravince", višestruki prvak Republike Hrvatske.
U Mravincima djeluje i nogometni klub Sloga, koji je većim dijelom svoga postojanja bio niželigaš, ali se trentuno nalazi na trećem mjestu i sprema se za ulazak u viši rang natjecanja. Navijači Sloge su znani pod imenom Zvrčari. Tu je i MNK Iskustvo koji se natječe u splitskim ligama.
U novije vrijeme u Mravincima uspješno djeluje streljački klub S.U. Mravince.
KUD Zvonimir je kulturno društvo našeg mista i u njemu djeluju svi istaknuti mještani Mravinaca. Ako želite posjetiti njihov blog stisnite na KUD Zvonimir u linkovima.


Sad ćemo malo o naravno i o Slogi. Trenutno u vodstvu za najboljeg igrača ove sezone prednjači Ante Boban Bebi zvani Bloger ili kako se on voli nazivati na ovom blogu "narančasti 7".Image hosting


U stopu ga prati pouzdani i brzi stoper Dario Marović jedini Mravinčanin u ekipi (Lovre neka se ne naljuti, ali on je ipak iz Vranjica).myspace layout


Naravno glasovanje nije gotovo i trajati će do kraja ove sezone. Zato glasujte za svoga favorita ! Evo na kraju i njegova slikica da se vidi da u Mravincima nisu samo dobri nogometaši već i zgodni momci !!!

Image Hosted by ImageShack.us






19.04.2007. u 20:40 • 16 KomentaraPrint#

utorak, 17.04.2007.

Akademac - Sloga 0:3

Nogometaši Sloge na pomoćnog terenu Parka Mladeži pred pedesetak gledatelja su upisali još jednu pobjedu u prvenstvu i uzeli 3 boda sa gostovanja. Bez puno muke su svladali posljednje plasiranog Akademca sa rezultatom 3:0. U prvom dijelu nakon pet-šest 100 %-tnih prilika tek u 45. minuti eurogolom Toplaušića sa 25 metara odlaze na odmor sa vodstvom. U drugom dijelu sa 2 pogotka zabljesnuo je mladi Jerko Veža te tako zasjeo na prvo mjesto ljestvica strijelaca momčadi iz Mravinaca sa 6 postignutih golova. Nakon trećeg gola igrači Sloge su rutinirano priveli utakmicu kraju i zasluženo odnijeli sva tri boda iz Splita.

Sljedeći ispit imaju u nedjelju kada u Mravince dolazi Jadran iz Supetra koji je u ovom kolu pobijedio trećeplasiranog Tekstilca iz Sinja sa 1:0.

Sloga: Kecojević, Kardum (Ilić), Topalušić, Marović, Aljinović, Ramljak, Boban ( Sužnjević), Mihanović (Živković), Veža, Grubišić (Zrno) i Vukasović

P.S. Molimo upravu HNK Sloga da stavi link na ovaj blog na službene stranice kluba !



17.04.2007. u 16:43 • 14 KomentaraPrint#

petak, 13.04.2007.

Ususret utakmici

U nedjelju u 17 h, u Splitu na pomoćnom igralištu Parka Mladeži igraju posljednjo plasirani Akademac sa Slogom. U ovom susretu se očekuje lagana pobjeda momaka iz Mravinaca te hvatanje priključka sa vodećima. U prvom dijelu prvenstva momčad Sloge je tek u zadnjim trenucima susreta slomila otpor žilavih gostiju i pogotkom Veže zasluženo uzela sva 3 boda. Iako znatno oslabljena neigranjem 5 standardnih nogometaša u nedjelju ne bi smjelo biti problema za Slogu.
Pozivamo sve simpatizere kluba i vjerne posjetitelje našeg bloga da u nedjelju podrže Slogu u još jednom izazovu !
Ako budu radišni kao njihov predsjednik na slici neće biti problema !!!

Image Hosted by ImageShack.us






MySpace Bling Text Maker

13.04.2007. u 19:19 • 8 KomentaraPrint#

srijeda, 11.04.2007.

Sloga - Jadran(T) 1:1, mlada nada Tente debitirao

Pred dvjestotinjak gledatelja odigrana je još jedna prvenstvena utakmica, ne baš lijepa za gledanje, ali puna nervoze i borbenosti. Sloga nije uspjela pobijediti lidera iz Tučepa i realno gledajući je ispala iz trke za prvaka županijske lige.
Momčad Sloge je imala nekakvu terensku inicijativu, dok su gosti imala više prijetili iz prekida. Da nije bilo vratara Kecojevića i uže obrane domaćih, Jadran bi iz Mravinaca otišao punog plijena.
Prva je povela Sloga golom Veže u 60. minuti, dok su gosti izjednačili desetak minuta prije kraja susreta. U ovom susretu; iako oslabljeni za pola igrača iz prvih 11, vidjelo se da momčad Sloge nema tu psihičku snagu za borbu za 1. mjesto. Ipak su to mladi momci koji su podložni osciliranju i nemaju kontinuitet dobrih igara. Nema veze ipak na kraju će biti ispred Omladinca, a za iduće prvenstvo treba samo nadograditi momčad na loše pokrivenim pozicijama i ići na prvo mjesto. Ipak će momčad biti iskusnija za jednu godinu igranja skupa.
Tako su od jučer šanse za prvaka lige za momčad Sloge pale na čistu teoriju.

Sloga: Kecojević, Kardum (Ilić), Topalušić, Marović, Aljinović, Ramljak, Boban, Hajrić (Tente), Veža, Grubišić i Vukasović.






MySpace Bling Text Maker

11.04.2007. u 04:47 • 5 KomentaraPrint#

utorak, 10.04.2007.

SRETAN DAN OSNUTKA NDH

Na današnji dan prije 66 godina osnovana je nakon mnogo stoljeća Neovisna država Hrvatska !

Image Hosted by ImageShack.us





MySpace Bling Text Maker

10.04.2007. u 00:01 • 8 KomentaraPrint#

nedjelja, 08.04.2007.

Derbi kola

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS SVIM SIMPATIZERIMA NAŠE SLOGE !

Sutra u 16:30 na igralištu Glavica sastaju se naša Sloga i prvoplasirani Jadran iz Tučepa. Pozivaju se svi navijači Sloge da u što većem broju dođu i podrže Slogu u lovu na 4. ligu.






MySpace Bling Text Maker

08.04.2007. u 14:09 • 3 KomentaraPrint#

srijeda, 04.04.2007.

Topče sa Brdizin

Topalušić sliči na igrača Reala Higuaina

Mladi i hitri "Jarni" mravinačke Sloge Marijan Topalušić tek ovog proljeća pokazuje zašto je tolike godine bio u školi nogometa drugoligaša sa Jadra. Naravno dolje na Jadru nije ni dobio priliku proći pripreme sa Solinom što ga je uvelike razočaralo te nije pokazao svoju kvalitetu i talent u prvom dijelu prvenstva pa je većinu utakmica odgledao sa klupe.
Ne znamo što mu se dogodilo, možda se zaljubio (kao što je to slučaj sa još jednim igračem pridošlim iz Solina – samo što je to na njega imalo suprotan značaj); ali od početka priprema u siječnju vidi se da to nije stari Marijan. Postao je TOPČE – probija, centrira, zabija...
Sa drugim bočnim Tornadom sa Sućidra čini ubojiti dvojac krila za sve neprijatelje naše Sloge.
Marijane; nastavi samo ovako i gađaj malo više glavu Joze Vukadina pa da dobijemo još jedno pojačanje za nastavak prvenstva.
Tko će zaustavit Slogu kad prorade Tornado sa Sućidra i Topče sa Brdizin.




MySpace Bling Text Maker

04.04.2007. u 09:50 • 34 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 02.04.2007.

Omladinac - Sloga 1:1 , Renato Buzov tragičar

Renato Buzov

Mi smo krivi što smo pisali da se od Renata Buzova i Joze Vukadina očekuje najviše.
Odigrana je i ta dugo isčekivana utakmica, rezultat 1:1, na kraju može se reći zasluženo jer obje ekipe nisu prikazali nekakvu ljepotu u nogometnoj igri već veliku borbenost (pogotovo nogometaši Sloge) i zalaganje.
Sloga je trebala 3 boda da bi nastavila borbu za prvo mjesto, dok je utakmica za Omladinca ipak bila samo za prestiž.
Teren odnosno ne znam kako to uopće nazvati ledina, livada, pašnjak ne možemo jer tu ima trave, a na igralištu u Kavi uopće se ne vidi zelena boja. Usput se izvinjavamo upravi Sloge što smo teren u Mravincima, nekoliko članaka niže nazali ledinom jer je u usporedbi sa ovim u Vranjicu je Wembley.

Utakmica je počela tvrdo i borbeno, a igra se temeljila na dugim nabacivanjima na napadače. Sloga je imala u 10. minuti kolosalnu priliku; Buzov je izašao sam na golmana Bulića i zaobišao ga, ali je branič Omladinca Pilj uspio blokirati njegov udarac na prazan gol. Lopta je došla do Karduma koji je također pucao na gol, ali je pogodio igrača na crti.
Ubrzo nakon toga, nakon koškanja Mičića (bivšeg igrača Sloga sada kod svoga trenera Cige) i Buzova, Buzov opravdano dobiva crveni karton dok Mičić dobiva usmenu opomenu.
U 25. minuti Sloga dolazi u vodstvo iz indirekta preko Grubišića. Hrabri igrači "Coacha Parčine" izdržavali su napade domaćina sve do 55. minute kada nakon duela Karduma i Mičića sudac Silić svira jedanaesterac za Omladinac. Kapetan Nimac realizira tu priliku i izjednačava rezultat.
Do kraja utakmice sudac je isključio "Coacha Parčinu" i podijelio 5-6 žutih kartona za igrače Sloge, ali to nije pomoglo domaćinima da dobiju utakmicu. Poslije utakmice obje ekipe su imale primjedbe na suca Silića.

Naša ocjena suđenja: gospodin Mario Jurić zvani Guzimondo doveo je suca Silića da mu donese pobjedu, ali fanatičnom borbom igrača Sloge taj plan nije doveden do kraja. Silić je pokazao 3 crvena kartona za Slogu i još 5-6 žutih kartona bez ikakvoga povoda, kad bi igrač Sloge i krivo pogledao igrača Omladinca faul je sviran za domaćina. Svaki imalo ozbiljniji napad za Slogu je svirano zaleđe ili prekršaj u napadu.
Očito je što se događalo jučer u Vranjicu jer kako to može sudac iz 2. lige suditi 5. ligu, a njegovo znanje je kao da sudac iz vaterpola dođe suditi nogomet. Damir Silić ne može suditi utakmicu između 1.A i 1.B osnovne škole. Eto to je naš nogomet, da jedan sudac odlučuje o pobjedama, nikad mi nećemo u Europi sa ovakvim sucima. Bar imamo reprezentaciju jer tu svi igraju vanka i znaju šta je pravo suđenje, pa kad Ćorluka, Modrić i Eduardo vide da im vanka suci ne sviraju kao u 1. HNL ne padaju i simuliraju na utakmicama repke.
Siliću seljačino glupa pazi se, sve se u životu plaća, platit ćeš i ti jednog dana za sve šta radiš......

Sastav Sloge: Kecojević, Kardum (Ramljak), Topalušić, Marović, Aljinović (Hajrić), Mihanović, Boban, Benzon (Živković), Vukadin (Veža), Grubišić i Buzov.




GO SLOGA !!!

02.04.2007. u 13:39 • 10 KomentaraPrint#



< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Svibanj 2007 (5)
Travanj 2007 (10)
Ožujak 2007 (18)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

HNK SLOGA-neslužbeno


KONTAKT MAIL: sloga@net.hr

free web counter



















TABLICA

1. Jadran (T) 20 16 2 2 46:15 50
2. Mladost 20 16 1 3 38:14 49
3. Sloga 20 10 7 3 26:12 37
4. Omladinac 20 10 3 7 43:22 33
5. Tekstilac 20 10 2 8 21:25 32
6. Hvar 20 8 2 10 26:27 26
7. Jadran (S) 20 7 5 8 21:23 26
8. Kamen 20 7 4 9 20:31 25
9. Mračaj 20 8 0 12 28:38 24
10. Krilnik 20 3 1 16 8:46 10
11. Akademac 20 0 3 17 9:53 3

22. kolo: 20.05.2007.

Krilnik - Sloga 0:0
Omladinac - Akademac 4:1
Mračaj - Mladost 2:3
Kamen - Jadran(S) 1:1
Hvar - Tekstilac 3:0
Slobodan Jadran (T)

Strijelci:

6 - Grubišić, Veža
4 - Boban
2 - Zrno, Topalušić, Hajrić
1 - Ramljak

2006./2007.

Statistika:

Najbolji strijelci:

1. Grubišić - 6
1. Veža - 6
3. Boban - 4

Najbolji asistenti:

1. Grubišić - 7
2. Hajrić - 3
3. Boban - 2

Najviše minuta na terenu:

1. Kardum - 1628 min.
2. Grubišić - 1584 min.
3. Marović - 1411 min.

Primljeni golovi:

1.Bartulić-6 (0,5 po utak.)
2.Kecojević-6 (0,75 po ut.)


Utakmice:

Hvar-Sloga 0:3 (b.b.)

Sloga–Mračaj 3:2 (Grubišić (2),Boban)

Kamen–Sloga 0:0

Sloga–Omladinac 2:0 (Hajrić,Veža)

Jadran(T)–Sloga 1:2 (Grubišić,Zrno)

Sloga–Akademac 1:0 (Veža)

Jadran(S)–Sloga 1:1 (Veža)

Sloga–Mladost 0:0

Tekstilac–Sloga 1:0

Sloga slobodna

Sloga–Krilnik 2:0 (Zrno,Boban)

Sloga-Hvar 1:0 (Topalušić)

Mračaj-Sloga 1:0

Sloga-Kamen 3:0 (Grubišić 2,Boban)

Omladinac-Sloga 1:1 (Grubišić)

Sloga-Jadran(T) 1:1 (Veža)

Akademac-Sloga 0:3 (Veža 2,Topalušić)

Sloga-Jadran(S) 0:0

Mladost-Sloga 4:1 (Ramljak)

Sloga-Tekstilac 2:0 (Boban,Hajrić)

Sloga slobodna

Krilnik-Sloga 0:0





Albumi: Thompson - Bilo jednom u Hrvatskoj

1 Pocetak
2 Dolazak Hrvata
3 Duh Ratnika
4 Diva Grabovceva
5 Moj Dida I Ja
6 ;Neka Niko Ne Dira U Moj Mali Dio Svemira
7 Lipa Kaja
8 Kletva Kralja Zvonimira
9 Ratnici Svjetla
10 Dan Dolazi
11 Tamo Gdje Su Moji Korijeni
12 Sine Moj



Nagradna igra:

Ako imate koju pjesmu da bi je downloadali samo napišite ime i izvođača !!! Ispunjavamo želju svakom posjetitelju u mjesecu ožujku.

Ankete:












Igralište u Mravincima

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Teren u Mravincima

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Juniori HNK Sloge

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Momčad Sloge 1986.godine

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Momčad Sloge 1998.godine

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Momčad Sloge 2003.godine

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Momčad Sloge 2004.godine

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Momčad Sloge 2005.godine

Free Image Hosting at www.ImageShack.us








































Myspace




image hosting file





image hosting file





Slike:

Image Hosted by ImageShack.us

Coach Ivan Parčina



Image Hosted by ImageShack.us

Mate Aljinović


Image Hosted by ImageShack.us

Ante Boban


Image Hosted by ImageShack.us

Antonio Jurić


Image Hosted by ImageShack.us

Dario Marović


Image Hosted by ImageShack.us

Gordan Kecojević


Image Hosted by ImageShack.us

Hrvoje Kardum


Image Hosted by ImageShack.us

Ivan Bartulić


Image Hosted by ImageShack.us

Josip Ramljak


Image Hosted by ImageShack.us

Lovre Benzon


Image Hosted by ImageShack.us

Renato Buzov


Image Hosted by ImageShack.us

Antonio Živković


Image Hosted by ImageShack.us

Zvonimir Grubišić


Image Hosted by ImageShack.us

Marko Hajrić


Image Hosted by ImageShack.us

Igor Ilić


Image Hosted by ImageShack.us

Ivan Vukasović


Image Hosted by ImageShack.us

Jozo Vukadin


Image Hosted by ImageShack.us

Vatroslav Mihanović


Image Hosted by ImageShack.us

Marijan Topalušić


Image Hosted by ImageShack.us

Jerko Veža