Raspored utakmica

Škola nogometa K7 / NK Mlaka

petak, 05.04.2013.

Informativni sastanak 04.04.2013

Zahvaljujem se svima koji su došli na sastanak i aktivno su sudjelovali na njemu. Na taj smo način došli do slijedećih zaključaka:

1. Sukladno prijedlogu roditelja za uređenjem parkirališta (pogledati post ispod), roditelji će donirati po cca 100kuna. Ako nema Igora, Željka ili Alberta, novac se može dati treneru Josipu. Nakon što se novac sakupi, krenut će se u uređenje.

2. Roditelji će tražiti pomoć od grada Velike Gorice za postavljanjem ograde oko igrališta, uređenjem zgrada na centru i asfaltiranje parkirališta po cijeloj dužini. Molimo sve roditelje da potpišu peticiju koja će se nalaziti u uredu na stadionu!

3. Organizirat će se radna akcija roditelja u suradnji sa udrugama iz Velike Mlake čim nam dopusti vrijeme. Nastavilo bi se sa čiščenjem žbunja i smeća te uređenjem svlačionica.

4. Nabavlja se paket opreme za svakog igrača (torba, šuškavac, radna trenirka, svečana trenirka, gaćice, 2 štucne, bijela pamučna majica). Cijena paketa je 1000kuna i postoji mogućnost plaćanja na rate. Svaki roditelj treba odabrati veličinu odjeće!

5. Polaznici trebaju na trening dolaziti u bijelim pamučnim majicama.

6. Ukoliko je nekom djetetu trenutni dres ili gaćice premalen, molimo da se obrati treneru zbog nabavke novog!

7. Ako netko ima "viška" kopački, može ih donijeti u klub gdje će u oružarnici biti oslobođena polica za sakupljanje kopački. Također, ako netko treba kopačke može ih uzeti sa iste te police. Kako bi se izbjeglo nepotrebno "uzimanje", molimo roditelje da oni dođu po kopačke!

8. Nabavljeni su novi dresovi za kadete i izlazne starije pionire. Postoji mogućnost kupnje dresa (250kuna) ili zaduživanje istoga!

9. Zbog povećanog broja ekipa nogometne škole urednik stranice nije u mogućnosti prisustvovati svim utakmicama te još jednom zamoljuje sve koji slikaju da slike sa kratkim opisom pošalju na mejl, a urednik stranice će ih objaviti na web-u.


- 08:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Obavijesti
Klupske obavijesti za roditelje http://zaazu.com



Razno
NAVIJAČKI KUTAK

Navijacica

 
SVIJET NOGOMETA