Raspored utakmica

Škola nogometa K7 / NK Mlaka

subota, 30.01.2010.

UTRINE OTKAZANE

Otkazan je nastup mlađih i starijih pionira dana 30.01.2010 na turniru u Utrinama jer je zbog prevelike količine snijega, balon "propao". Mlađi pioniri, vidimo se u Čiču u nedjelju!

- 16:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.01.2010.

Utrine/Čiče

Utrine

Limači
K7 - Sloboština 1:2

Mlađi pioniri
K7 - Kustošija 2:3

Stariji pioniri
K7 - Kustošija 7:0


Možda sam i pomalo već dosadan, ali nikako mi nije jasno da limača mora uvijek faliti ili ih je na "knap"!? Izgleda da smo mi jedina momčad koja istrčava na teren sa 4 igrača (Kiki, Jure, Dominik, Mihael) i 2 vratara (Mario, Patrik). Slijedom situacije, jednog vratara smo prekomandirali u igrača i na svu sreću uz igralište smo pronašli starog nam prijatelja Frana V. koji je pristao pomoći "u nevolji" te je igrao za nas. Iako su limači izgubili, nije to bilo ni tak loše na terenu te da je bilo neriješeno mislim da bi bilo i pravednije. HVALA FRAN!wave

Mlađi pioniri su igrali, stvarali prilike (prečke, stative, obrane golmana), a protivnik je kažnjavao naše greške i lako došao do prednosti od 3:0. Iako su naši stisnuli i grali jako dobro, ipak nisu uspjeli dostići prednost protivnika.

Starijii pioniri su deklasirali protivnika, rezultatski, ali i igrom (barem onaj dio tekme koji sam pratio). Rezultat mi je poslao Dario te mu zahvaljujem na tome, a idući put može i mali člančić!?

Novo Čiče - DT Arena

Mlađi pioniri
K7 - Dinamo-Hidrel 2:0


Konačno da smo i to vidjeli. Naši dečki znaju ući u dvoboj bez ikakvih rezervi, znaju se odgurnuti, izboriti za loptu i "poginuti" na terenu. Kombinatorike nam nije nikad nedostajalo i sad konačno smo dobili i "žestinu". Svaka čast, samo tako nastavite i dalje!thumbup
Prosim lepo Dedu da isplati Hrcu pa da on nastavi zabijati!

- 09:07 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 18.01.2010.

Utrine

Mlađi pioniri
K7 - Podsused 3:4


Svaka čast protivnicima na borbi, ali........
Neću komentirati igru naših klinaca jer mislim da im je sve rekao Keko nakon utakmice i da će ih "nagaziti" na treninguburninmadburninmadburninmad

Sveukupno gledajući vikend, ispada da su limači najbolje prošli (nisu imali utakmicu pa nisu izgubili kao druga godišta)!!!!!!

- 09:58 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 13.01.2010.

Raspored treninga u balonima

Raspored



Kako bi znali planirati svoje vikende moram Vam napomenuti da se očekuju, osim Utrina, još i turnir na TEŽ-ovom igralištu (prstići) te turnir u Čiču (mlađi i stariji pioniri).
U svakom slučaju puno utakmica prije nastavka prvenstva!sretan


- 21:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.01.2010.

Utrine - II dio

Limači
K7 - Utrine 2:4


Mlađi pioniri
K7 - Trnje 2:2


Nakon što je organizator "osposobio" balon, nastavljena je liga.

Limača je, ko i uvijek, bilo taman budući da smo bili pojačani sa prstićem, Rokom K. Krajnji rezultat je i realan iako bi domaćin morao malo pripaziti te probati ne švercati starija godišta (limač im je branio protiv prstića iz Gorice, mlađi pioniri igrali protiv naših limača....).

Mlađi pioniri su odigrali napetu i uzbudljivu utakmicu koju su mogli i dobiti, ali i izgubiti te je neriješen rezultat najpravedniji.

- 09:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Obavijesti
Klupske obavijesti za roditelje http://zaazu.com



Razno
NAVIJAČKI KUTAK

Navijacica

 
SVIJET NOGOMETA