Sirove misli



Free Site Counter
... end kaunting...


Najbolje od Sirovine

Osobni favoriti:
1. Savršen dan
2. Geeeenije, eto što sam...
3. O meni

A nije ni ovo loše:
1.Enterprise - part one
2.Enger management
3.Enterprise -part two
4.Možeš isterat sirovinu iz sela ali selo iz sirovine nikad

Đi-mejl: sirovina@gmail.com

Top blogovi (IMHO):
Bijesnoglavi
Crapper
Brđanin
Lafčina
Jesus saves
Lebowski


< kolovoz, 2008  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Dobrodošli u sirovu stvarnost!

petak, 29.08.2008., 23:42

saće izbori, samo što nisu...

Joj, jedva ceka izbore u Americi. A jest napeto.

Samo sto glupi ameri (nisu svi) ne kuze da izbor izmedju Obame i MekKaina i nije neki izbor. MekKain je isti Bush, a Obama isti Klinton. Vanjska politika im je potpuno ista. ako su stvarno htjeli promjene mogli su izabrat Rona Pola, al neeemaa sanse.

Uglavnom, koji k.... se ne drze svog kontinenta i ne bahate se po svijetu, bilo bi bolje i njima i nama. Al opet, sto ja pricam, nije narod taj koji odlucuje. To je legalna mafija koja je na vlasti. Koja pljacka narod i vara na izborima. Isto sranje ko i kod nas.

Bas razmisljam, zasto uvijek na vlasti neki idioti žedni krvi. A odgovor je ustvari vrlo jednostavan: Pošten čovjek ne žudi za vlašću i većina takvih se nikad ni za šta ne kandidira. Ako se i kandidira vrlo brzo ga se banalizira, diskreditira i proglasi luđakom, izdajnikom ili nesto slicno.
S druge strane, lešinara koji jedva čekaju da se dočepaju neke fotelje i da počnu pravit sranja ima na tone, a i što bi reko Edo Maajka "profiterska govna imaju komunu" . takvi se jednom kad se docepaju vlasti, udruze, organiziraju i poduzimaju sve kako bi na vlasti i ostali.

Toliko za sad od političkog analitičara Sirovine Sirovog.

Da se nisi usudio! - Tiskaj, tiskaj, ajmo sredina još malo...! - Prema linku


ponedjeljak, 04.08.2008., 19:32

redizajn

aupetpizdimaterini, trebo bi redizajnirat ovo smeće od bloka, ne bi li uskladio povratak s novim dizajnom, ono , nova stranica, novi početak...

al ne da mi se ne da, nego mi sama pomisao na drndanje po hateemelu i cesesu izaziva omanje moždane udare u predjelu bubrega. ne znam koji mi je ... valjda starim, al ko uopce mari za te debilne stvari...

Nego evo, ko mi napravi najbolji dizajn za blog, naslajsa sve ljepo po xhtml 1.0 strict standardu , posvetit cu mu jedan post, skoro cijeli. Uci ce u povijest.

idem sad programirat u flashu. [a ukurac ode opet pritisak na tristo]

flash je jedno smeće kakvo svijet nije vidio prije nego je izašo flash.
I na kraju nek popuše k..... svi redom u makromediji... a i u adobe-u jer nema flash IDE-a na Linuxu.

Da se nisi usudio! - Tiskaj, tiskaj, ajmo sredina još malo...! - Prema linku


subota, 02.08.2008., 22:23

povratak kralja

haha, je , znam , zvuci malo pretenciozno, al ko vas jebe... ja sam kralj.. hahah, popušite .. jednu cigaru i smirite se..

E, paaa, ovako, kao što već svi znate, svi vi koji gledate dnevnik na HRT-u, prešo ja u novu firmu i time se završilo moje kukanje da nema plaće, ovo ono... blog izgubio smisao, je reko , neću sad vikat kaće plaća kad stigne prije nego sto zavrsi mejsec...
Ono, jest da mi je bolje u zivotu, al blog vise nema smilsla. a onda... IDEA.
Sjetim se ja kako se IBM svojevermeno prešalto iz jednog biznisa (mainframe racunala) u drugi (software), kako se Nokia nekad davno bavila proizvodnjom guma, reko , pa mogu i ja promjenit temu bloga... hahahahahah, pa kako se toga nisam dosjetio prije.
I tako, odsad se ovaj blog nece vise zvat "Kaće plaća" nego "Sirove misli". Jer , ruku na srce, ja ne razmisljam previse o tome šta pišem, ne pazim na pravopis, ne provjeravam informacije na wikipediji, ne pazim na to hoce li se tko uvrijedit (npr. pederi kad im kazes da su pederi). Dakle, vamo kod mene je sve sirovo, nema finalnog proizvoda, a kamoli marketinga (oprostite, idem povracat, cim sam se sjetio marketinga, muka mi).

I tako , eto, veselite se, napijte se, spiskajte placu, Sirovina se vrnio, ko da nikad nije ni oso.

Da se nisi usudio! - Tiskaj, tiskaj, ajmo sredina još malo...! - Prema linku


<< Arhiva >>