blog layouts

blog layouts




(Evo, ovo sam ja ali još u 8. razredu-sad sam već velika curica)

Prvo dakle o meni. Šećer na početku (ha, ha.. Moš si mislit!!) Imam plavu kosu, plave oči. Dakle plavuša 100%. Glupa... A kad-kad... Ovisi kakav je dan... A što se može... Inaće sam... Luda totalke, spaljevina (kako bi moj frend rekao).
VOLIM: dečke, izlaziti, zabavljati se, smijati se, baviti se nekim sportom, plesati, frendiće i frendičice, lude (u pozitivnom smislu) ljude, spavati, telefonirati i pisati sms-ove, mačke, pse, ZMIJE (obožavam), voziti se na motoru, izvoditi gluposti, markice, čitati... Ma uglavnom sve što vole mladi.
NE VOLIM: JESTI, dosadne ljude, biti doma (osim kad sam sama), sms-ove u stilu: "Kaj se radi?" (na to poludim)... Da se mene pita i da mogu, zabavljala bi se dan i noć.
Ponekad me malo depresija zna uhvatiti ali to, naravno, ne pokazujem. Slušam RHCP, komercijalu, house, trance, techno...

Blogovi koje čitam:

duffman
ayap
ivee
Puma
girl 2007


MOJI KARLOVČANI:
traPe
Biba
Miloš
heraklo
tomasini
Ludi Mata
Matija
trek4.4k
HIV pozitivna
Bikerski blogach

somebody


Evo i pjesmice za bolji ugođaj!!

Free Music

Free Music



Free Music

Ludnica!

utorak, 16.01.2007.

Sretan završetak

Evo i mene, nakon dugo ne pisanja... Ne tako dugo ali kako su meni sporo dani prolazili čini se i mnogo dulje. Dakle, da prijeđem na stvar... Imala sam prometnu nesreću s motorom.
Završila sam u bolnici s potresom mozga, amnezijom (gubitak pamćenja) i sva isprebijena. Od tog "slavnog" događaja se ne sjećam niti mrvice (izbrisana su mi par dana unatrag, a i sada slabo pamtim kada mi netko nešo priča ili kada se nešto događa) tako da me nemojte pitati kako se to dogodilo. Sada mi je bolje. Ne smijem gledati u komp niti TV jer mi je mozak u kritičnom stanju. A i slova mi se mute podosta pa mi oprostite na profulanim slovima ako ih ima...
Unaprijed se ispričavam svima kojima nisam odgovorila na komentare (od datuma 11.1.) jer sam bila u bolnici. Ali obećajem da ću vam brzo odgovoriti, prvom prilikom.
Nadam se da će mi se oporavak ubrzati pa ću vam nastaviti pisati (kako kome) zanimljive postove. Ako ne, morat ćete se strpiti tih tjedan dana... Pozdrav svima!mahmah

- 11:37 - Komentari (22) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Svašta ali ništa pametno!!!
































































layout for myspace

layout for myspace




MySpace Layouts

MySpace Layouts

Ponešto o meni
MySpace Layouts

MySpace Layouts


layout for myspace

layout for myspace

Tipična ja... Kao preslikana... Hehe!
myspace layout

myspace layout