blog layouts

blog layouts




(Evo, ovo sam ja ali još u 8. razredu-sad sam već velika curica)

Prvo dakle o meni. Šećer na početku (ha, ha.. Moš si mislit!!) Imam plavu kosu, plave oči. Dakle plavuša 100%. Glupa... A kad-kad... Ovisi kakav je dan... A što se može... Inaće sam... Luda totalke, spaljevina (kako bi moj frend rekao).
VOLIM: dečke, izlaziti, zabavljati se, smijati se, baviti se nekim sportom, plesati, frendiće i frendičice, lude (u pozitivnom smislu) ljude, spavati, telefonirati i pisati sms-ove, mačke, pse, ZMIJE (obožavam), voziti se na motoru, izvoditi gluposti, markice, čitati... Ma uglavnom sve što vole mladi.
NE VOLIM: JESTI, dosadne ljude, biti doma (osim kad sam sama), sms-ove u stilu: "Kaj se radi?" (na to poludim)... Da se mene pita i da mogu, zabavljala bi se dan i noć.
Ponekad me malo depresija zna uhvatiti ali to, naravno, ne pokazujem. Slušam RHCP, komercijalu, house, trance, techno...

Blogovi koje čitam:

duffman
ayap
ivee
Puma
girl 2007


MOJI KARLOVČANI:
traPe
Biba
Miloš
heraklo
tomasini
Ludi Mata
Matija
trek4.4k
HIV pozitivna
Bikerski blogach

somebody


Evo i pjesmice za bolji ugođaj!!

Free Music

Free Music



Free Music

Ludnica!

nedjelja, 07.01.2007.

Ledeno srce munje

Trebalo je zaviriti u unutrašnjost milijuna oblaka kako bi se shvatilo zašto iznad kopna ima puno više grmljavine nego iznad oceana. Munje i gromovi, naime, imaju veze s količinom leda u naoblaci. Atmosferski znanstvenici vjeruju da je sijevanje rezultat pražnjenja između kristala leda u oblacima. Kad su nedavno provedena istraživanja pokazala da grmljavinske oluje iznad kopna stvaraju oko 10 puta više munja nego one iznad oceana, neki su se počeli pitati nije li, ovisno o mjestu nastanka oluje, mehanizam zapravo različit?! Kako bi provjerili tu činjenicu, istražili su sve o tome. Otkrili su da oblaci koji sadrže istu količinu čestica leda stvaraju istu količinu munja, bez obzira gdje se nalazili. Očekivali su da će pronaći dramatične razlike iznad kopna i mora ali ih gotovo nije ni bilo pa su ostali iznenađeni. I na kraju je za više munja iznad kopna jednostavno odgovorna veća količina leda u oblacima.
O količini leda u oblacima ovisi i koliko će kasnije pasti kiše.
Sada se vremenska prognoza slaže bez pravog razumijevanja onog što se događa unutar oblaka. Možda sada možemo izbrojati količinu munja ispod oblaka i reći: "Znam kakva će kiša pasti".

I još jedna mala zanimljivost. Jeste li znali da kada sijeva možete brojati sekunde. I onda, od kada sijevne pa do prvog tona grmljavine, koliko ste sekundi izbrojali, toliko je kilometara daleko od vas nastala ta grmljavina (i toliko je daleko kilometara od vas "puknuo" grom, ako ga je bilo).

(Nadam se da ću imati puno komentarčića, pozdrav.)smijehsmijeh

OBAVJEST!!!! Ne znam jeste skužili, ALI.. Na mom blogachu imate i neke novitete... S lijeve strane, u boxu, vam je "chat" (ili nešto slično tome), a ako se skrolate (ili kak se to već kaže) po boxu malo niže, vidjet ćete i program za HTV1, HTV2, RTL i NOVU. mah

- 23:36 - Komentari (42) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Svašta ali ništa pametno!!!
































































layout for myspace

layout for myspace




MySpace Layouts

MySpace Layouts

Ponešto o meni
MySpace Layouts

MySpace Layouts


layout for myspace

layout for myspace

Tipična ja... Kao preslikana... Hehe!
myspace layout

myspace layout