header

Blog

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Shakira
LinkoviMultimediaSite InfoDizajn

22.03.2008., subota [11:44]

MTV Video Music Awards Japan 2008

Dragi, moji !

Nakon malog dužeg izbivanja zbog nedostatka vijesti, evo me opet tu. Naime, kao što možete naslutiti vijest je vjerojatno povezana s naslovom. Dakle, Beyoncé & Shakira sa svojim već predosadnim Beautiful Liarom osvojile su nominaciju za MTV VMA nagrade u koje se održavaju u Japanu (???) 31. svibnja u kategoriji Best Collaboration Video (iliti Najbolji video za duet). Nominirani sa Shakirom & Beyoncé su :

- Celiné Dion & Yuna Ito - A World to Believe In
- Kubota Toshinobu & Kreva - Magic
- Kumi Koda & Tohoshinki - Last Angel
- Timbaland & The Hives - Throw it on Me

Ja stvarno mislim da od ovih nominiranih Shaki & Beyoncé imaju najviše šansa za pobjedu, jer su ove ostale pjesme stvarno, barem meni čudne (izuzev Timbalanda). Za sve nominirane možete glasati ovdje (ako se snađete). Toliko od mene. Čujemo se i komentiramo. Bye !!!

Photobucket

Photobucket


| 58 Komentara | Print | # |07.03.2008., petak [22:08]

Pavel Havlicek's Scans

New scans :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kao što možete primijetiti svi ovi scanovi sa photoshoota upotrijebljeni su u Cosmoplitanima !


| 14 Komentara | Print | # |02.03.2008., nedjelja [12:29]

Hey, I'm Back, again .... =)

Hey !

Ok, ovo je prvi put da nisam počeo post za Dragi moji, ali, za sve postoji prvi put, zar ne ? Dakle, nije me bilo jako, jako dugo zbog, hmmmm, pa, koncentriranja na školu i ostalih izvannastavnih aktivnosti, ali, evo me opet, tako da možemo započeti za propuštenim ! Dakle, počnimo !!!!

1) Shakira nam je počela raditi novi album na svojemu imanju u Urugvaju pod nazivom José Ignacio gdje ujedno i crpi inspiraciju iz prekrasne okoline. Kada je radila na svojemu albumu Laundry Service bila je udaljena samo nekoliko kilometara od svojega sadašnjega imanja. Shakira je ujedno dala i mali intervju urugvajskim novinama El Pais rekavši slijedeće : “Nadam se da ću naći neku inspiraciju iz rada Juana de Ibarbourou, moje najdraže pjesnikinje. Planiram ostati u Urugvaju skoro cijeli mjesec gdje će mi društvo praviti moj brat i nekolicina mojih glazbenika kao i moj pas maltezer. Naravno album je još u početnoj fazi, tako da još nema ni ime i ono je ujedno kao i prazan list bijeloga papira gdje počinjem crtati skice. A, što se tiče mojega vjenčanja i vijesti o tome kako sam se udala, to je obična laž koju su novinari opet napuhali. Moj cilj je još izgraditi školu Pies Descalzos za nezbrinutu djecu u Kolumbiji. Za sada što se tiče učenja i studiranja – samo pročitam jednu knjigu navečer prije spavanja.“. Shakirin studio u njenoj kući je velik oko 50 metara kvadratnih i nalazi se na dva kata. Na prvome katu e nalazi Fender gitara sa setom akustičnih bubnjeva marke Mapex, kao i ostale potrebne ploče za snimanje i ostale potrepštine.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2) Shakira je održala dražbu nekih svojih odjevnih predmeta iz prijašnjih spotova, photoshooteva i sa turneje i onome koji je ponudio najveću cijenu osvojio je mjesto za njenim stolom na dražbi na kojoj je sav prihod išao za izgradnju škole Pies Descalzos. Najvišu cijenu postigao Shakirin grudnjak koji je prodan za 3 000.000 američkih dolara. Čestitam pobjedniku.

Photobucket

3) Shakira je proglašena 4. najbogatijom, ženom u glazbenoj industriji po Forbesovoj listi za zaradom od 38 milijuna u prošloj godini. Ovako slijedi lista :

1. Madonna – 72 Milijuna
2. Barbara Streisand – 60 Milijuna
3. Celine Dion – 45 Milijuna
4. Shakira – 38 Milijuna
5. Beyonce – 27 Milijuna
6. Gwen Stafani – 26 Milijuna
7. Christina Aguillera – 20 Milijuna
8. Faith Hill – 19 Milijuna
9. Dixie Chicks – 18 Milijuna
10. Mariah Carey – 13 Milijuna
11. Hillary Duff – 12 Milijuna
12. Avril Lavigne – 12 Milijuna
13. Martina McBride – 12 Milijuna
14. Britney Spears – 8 Milijuna
15. Carrie Underwood – 7 Milijuna
16. Nelly Furtado - 7 Milijuna
17. Fergie – 6 Milijuna
18. Jennifer Lopez – 6 Milijuna
19. Sheryl Crow – 6 Milijuna
20. Norah Jones – 5.5 Milijuna

Pogledaj video ovdje

4) Shakira je uvrštena u listu 15 najutjecajnijih “hispanica“ u SAD-u. Na prvome je mjestu zasjeo Perez Hilton,a na lsitu su još uvršteni Rocky Martin, Juanes, America Ferrera i mnogi drugi.

5) Shakira nam je nastupila u Moskvi na privatnome koncertu gdje se našlo negdje oko dvadesetak ljudi (čitaj važan klub), a poslije nje su nastupale Pussycat Dollsice. Shakra je u Moskvi proslavila i svoj 31. rođendan u “normalnoj“ sobi.

Photobucket

Photobucket

6) Shaki nam se ujedno našla i na nekoliko Cosmopolitana (čitaj invazija). Tako da su Cosmopolitani gdje je Shaki na naslovnoj strani izašli u : Italiji, Češkoj, Turskoj, Finskoj, Srbiji, Poljskoj i Maleziji. Shakira je ujedno dala i kratki intervju u kojemu govori o nejljepšim zemljama koje je posjetila, o tome kako voli ići u muzeje, o svome jednostavnome i casual stilu, te kako ne može živjeti bez čokolade [=)]. Inače, Shaki nam je napravila photoshoot za Cosmo, ali mi izgleda nekako neprirodno na fotografijama, ali, vi prosudite.

Italija :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Češka :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Turska :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Finska :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Srbija :

Photobucket

Photobucket

Poljska :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Malezija :

Photobucket

New photos :

Shakira pozira sa ružičastom perikom u Barranquilli sa nekim ljudima s kojima je radila na projektu EL OASIS. Neki misle da je malo pijana, što vi mislite ? Procijenite sami :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I, ti bi bilo sve od mene. Nadam se da ću ubuduće biti malo redovitiji, a da će te me Vi i dalje čitati. I, to bi bilo to …. Bye !!!Update 07. ožujka

Shakira nam se pojavila na još jednoj naslovnici Cosmopolitana (!!!!!!!) i to u Njemačkoj. Shakira nam nosi žutu haljinu, ali žuta boja ujedno i dominira naslovnicom !

Photobucket

Nadam se da ste dobro, jer ja nisam. Imam bronhitis, te stalno kašljem i kišem, ali, čovjek se mora nadati boljem ! Čujemo se ... Bye !!!| 21 Komentara | Print | # |22.01.2008., utorak [10:25]

Sunsilk Reklama

Dragi moji !!!

Sunsilk šamponi su izdali novu reklamu u kojoj "glume" Marylin Monroe, Shakira & Madonna. Tekst reklame zapravo ide ovim redoslijedom : "Neke djevojke ne mogu čekati (Marylin Monroe; I Wanna Be Loved By You) da se život dogodi. (Shakira; Whenever, Wherever) Njihova kosa govori njihovu priču. (Madonna; Ray Of Light) Dopustite svojoj kosi da se dogodi (????, metafora, ali, zvuči bolje na engleskom). Život ne može čekati.". Reklama izgleda stvarno dobro, a Shakira je prikazana sa crnom kosom. Reklamu pogledajte na ovom linku, a downloadajte ovdje (Spremi Kao).

A, još jedna vijest je da je Antonieva De la Rueva baka umrla u petak. Ova vijest baš i nije tematski vezana uz Shakiru, ali svejedno važna je da ju se spomene.

New scans : El Tren De los Momentos DVD

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


To je to ... Do slijedećeg čitanja .... Bye !!


| 60 Komentara | Print | # |20.01.2008., nedjelja [01:08]

I'm Baaaack ....

Dragi, moji !!!!

Kao što možete primijetiti vratio sam se nakon dugo, dugo, (zaključak – previše) vremena mojega izbivanja. Ne, sa mnom je sve i nadam se da će biti sve u redu, ali, ovdje ne raspravljamo o meni, već o Shaki, pa krenimo na posao.


1) The Ein Herz fuer Kinder

Shakira je prisustvovala svečanoj, humanitarnoj manifestaciji The Ein Herz fuer Kinder koja se je održala u Njemačkoj, te nastupila sa pjesmom Underneath Your Chlotes u još neviđnom izdanju (akustična verzija uz popratnu pojavu Alberta Merenda kao svirača klavira). Na večeri su također nastupali Sarah Connor, Robin Gibb & US5. te Ralf Schmitz. Mnogi humanitarci bili su pozvani na ovaj događaj ,među njima svakako vrijedi spomenuti Američku glumicu Jane Fondu koja je dobila nagradu u obliku zlatnog srca zbog pružanja pomoći tinejdžerkama.
Shakira je također dobila nagradu radi svoje humanost i borbe za gladnu i siromašnu djecu (Pies Descalzos). Pomoću fonda izgradit će se dvojezična škola za 1.800 djece u La Playi / Kolumbija. Shakira je još jednom pokazala da ima veliko srce doniravši 40 milijuna dolara za žrtve prirodnih katastrofa u Peruu. 5 milijuna dolara je dala za posebne obrazovne namijenjeno latinoameričkoj djeci koja si ne mogu priuštiti redovno školovanje.


Underneath Your Chlotes

Intervju & Nagrada


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


2) Shakira u Bangladeshu

Shakira je bila doputovala u Cyclone Sidr / Bangladeš ovaj tjedan i uputila je pomoć međunarodnoj zajednici da pomogne u podizanju škola u Bangladešu kog je prošlog mjeseca pogodila snažna oluja Sidr Sakira. Shakira je provela u Bangladešu tri dana posjećujući djucu, siromašne građanine, te žene koje su ostale bez svoje djece. "Svijet bi trebao pomoći u obnovi i izgradnji novih škola u Bangladešu. To je jedino mjesto gdje djeca mogu provesti sretne trenutke i zaboraviti najtužnije događaje u svom životu", rekla je Shakira.U školi mogu saznati sve o HIV-u i SIDI, te naučiti koja su njihova prava. Shakira je ostala zapanjena kada je saznala činjenicu da je u oluji stradalo 3.000 škola.
video by : Shakira Illegal


Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


3) The Tonigh Show With Jay Leno

Shakira je nastupala u Tonight Showu Jay Lena sa pjesmom Despedida sa soundttracka filma Ljubav u doba kolere (kojega smo već više i nekoliko puta spomenuli u prijašnjim postovima). Shakira je također dala i intervju u kojemu je pričala o glumljenju u filmu, golotinji itd. Link za video se nalazi ispod, a do tada pogledate slike.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Despedida & Intervju


4) Zlatni Globus

Shakira, nažalost nije uspjela u svojemu naumu da osvoji Zlatni Globus, već ju je prepriječio put Eddie Vetter sa pjesmom Guaranteed koja je pjesma iz filma Into The Wild. Zlatni Globus kao ceremonija nije održana zbog štrajka scenarista, ali i zbog glumaca koji podržavaju scenariste. Ako se u Hollywoodu nastavi ovim tempom, izgleda da će prestižna nagrada Oscar biti isto u obliku presice za novinare.

Best Original Song - Motion Picture

5) Hay Amores

Na opće iznenađenje, Shakira je snimila novi spot za pjesmu Hay Amores iz filma Ljubav u doba kolere- Shakira je u spotu na stepenicama (na kojima su također svijeće), dok nosi crvenu haljinu i zanimljivu frizuru. Video se može pogledati, ali, ujedno i downloadati na Shakira Lover blogu.


Photobucket

Video pogledajte ovdje

Downloadajte Video (Spremi kao)Ljubav u doba kolere soundtrack pušten je u prodaju, i napokon je procurio na internet. Soundtrack se može downloadati na ovom linku. Glazba je jako zanimljiva. Nadam se da će te uživati. Do skorog čitanja, bye !!!


| 11 Komentara | Print | # |25.12.2007., utorak [10:24]

Sretan Božić

Dragi moji !!!!

Želim Vam sretan i čestit Božić i lijepe i velike pozdrave. Lijepi provodi na praznicima. Sve najbolje i uživajte (dok možete). Bye !!!

p.s. za Božić sam dobio Shakirin Oral Fixation Tour DVD (roflroflrofl).

Photobucket


| 32 Komentara | Print | # |15.12.2007., subota [23:13]

Zlatni Globus

Dragi moji !!!!

Shakira nam je osvojila nominaciju za Zlatni Globus u kategoriji Best Original Song - Motion Picture (Najbolja pjesma - igrani film). S njom su još nominirani :

- "GRACE IS GONE" — GRACE IS GONE
Glazba: Clint Eastwood
Stihovi: Carole Bayer Sager
- "DESPEDIDA" — LOVE IN THE TIME OF CHOLERA
Glazba: Shakira, Antonio Pinto
Stihovi: Shakira

- "GUARANTEED" — INTO THE WILD
Glazba i stihovi: Eddie Vedder
- "THAT’S HOW YOU KNOW" — ENCHANTED
Glazba i stihovi: Alan Menken
- "WALK HARD" — WALK HARD: THE DEWEY COX STORY
Glazba i stihovi: Marshall Crenshaw, John C. Reilly, Judd Apatow, Kasdan

Inače, tu su nam još nominacije za Oscar u kojemu možemo očekivati nominaciju za najbolju pjesmu ... I, to bi bilo to ....


Joj, da ... Napokon sam se udostojio (deaddeaddead) staviti link u Boxu Shakira pod Tour - Oral Fixation tour. Nadam ste da ste sretni ... I, napokon to bi bilo to ... Ajde, papa ...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


| 7 Komentara | Print | # |12.12.2007., srijeda [16:46]

Shakirino novo imanje u Urugvaju
06.12.2007., četvrtak [22:19]

Grammy Adwards & Novi album

Dragi, moji !!!

Kao što neki od Vas fanova znaju, a neki i ne, Shakira nam je dobilanominaciju za Grammy nagrade koje će se održati 2008. godine. Shaki je dobila nominaciju sa Beyoncé (mnogi od vas misle = headbangheadbangheadbang) za Najbolju pop duo. Ako računamo kategoriju u kojima su nominirani Alejandro Sanz i Miguel Bosé sa svojima albumima u kategoriji Najboljeg latino-pop albuma, onda možemo Shakiru i tu svrstati.

U kategoriji Najboljeg pop dua uz Beyoncé & Shakiru su :

- Steppin' Out
Tony Bennett & Christina Aguilera

Pogledaj video Steppin' Out

- Beautiful Liar
Beyoncé & Shakira

Pogledaj video Beautiful Liar

- Gone Gone Gone (Done Moved On)
Robert Plant & Alison Krauss
Pogledaj video Gone Gone Gone (Done Moved On)

- The Sweet Escape
Gwen Stefani & Akon

Pogledaj video The Sweet Escape

- Give It To Me
Timbaland Featuring Nelly Furtado & Justin Timberlake

Pogledaj video Give It To Me


Inače, potvrđene su informacije da će Shakira izdati novi album 2009. godine, a do tada morati ćemo slušati Oral Fixations i gledati Oral Fixation Tour DVD. I, to bi bilo to ... Nadam se da će uskoro biti novih novosti ...


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


| 21 Komentara | Print | # |27.11.2007., utorak [18:02]

Despedida i Hay Amores (visoka kvaliteta)

Dragi, moji !!!!

Prije nekoliko dana na internetu sam naišao na Despedidu i Hay Amores u viskoj kvaliteti. Znate, ne mogu vjerovati, ali, zvuče još bolje, nego one u niskoj kvaliteti. Pjesme ću vam staviti zajedno u mapu i uploadati u RapidShareu.

Nadam se da vam se sviđa moj novi dizajn. Puno sam ga puta promijenio (sitni detalji), tako da, hvala ti Azzul na predivnom dizajnu. To bi bilo to. Inače, u posljednje nam vrijeme nema puno novosti o Shaki. Vjerojatno se zatvorila u studio. Dakle, napokon [=)], to bi bilo to ... Bye !!!


Downloadaj Despedidu i Hay Amores
Update 29. studeni

Dakle, napokon nam je na Internet procurila pjesma King & Queen od Wyclefa Jeana koji možete downloadati ako pritisnete
ovaj link. Inače, meni je Hips Don't Lie puno bolja pjesma od King & Queen, ali u ukuse se ne miješa.

A, Shakira nam je inače provela nekoliko dana u Urugvaju, a kako neke glasine kruže, čak se i govori da se je Shakira i udala. Ja nisam siguran, što vi mislite ?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketGet your own Poll!
| 33 Komentara | Print | # |18.11.2007., nedjelja [21:43]

AskMen.com - Top 99 Women 2008 Edition

Dragi, moji !!!

Kao što možete zaključiti (po malome dužem) naslovu, danas se u upličem AskMen.com - Top 99 Women 2008 Edition natjecanje, u kojem nam naša Shaki ima nominaciju Celebrity singer. U toj kategoriji možete još pronaći :

Holly Valance
Gwen Stefani
Fergie
Britney Spears
Cassie
Carrie Underwood
Avril Lavigne
Alicia Keys
Christina Aguilera
Beyoncé (neeeeeeeeeeeeeee, ne opet ..........)
Nelly Furtado
Jessica Simpson
Lilly Alen
Joss Stone
Nicole Scherzinger
Rihanna (neeeeeeeeeeeeeeee, opet ona ....)
Victoria Bechkam (??????????????????????????????????????)
i naravno
Shakira

Za Shakiru i naravno sve ostale natjecateljice možete glasati na ovoj stranici i svaku natjecateljicu ocijeniti sa ocijenom od 1, pa sve do 10. .


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Shakira nam je dala intervju o filmu "Ljubav u doba kolere". Intervju možete posjetiti na ovoj stranici i pročitati nešto o filmu.Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

- Shakira i Gabriel Garcia Marquez


Novi photoshoot :

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Shakira nam je veoma classy. Sviđa mi se haljina i šminka, ali, ovo nije Shakira ! Shakira nije neka classy šminkerica, ona je jednostavna cura iz maloga gradića. Što Vi mislite ? Napišite mi komentar.

To bi bilo to ... Ajde, bye ...


| 46 Komentara | Print | # |10.11.2007., subota [15:46]

People's Choice Awards 2008

Dragi, moji !!!

Kao što znate Shaki nam je bila na premijeri "Ljubavi u doba kolere" i odpjevala La Despedidu i Pienso En Ti, ali, o tome svemu možete pročitati na Shakira Illegal blogu. Dakle, kao što neki znaju Shaki nam je dobila nominaciju sa Beyoncé (neeeeeeee !!!!!) u kategoriji za Najdražu R'n'B pjesmu (??????????) za njihov pomalo već dosadan duet Beautiful Liar koji možete skinuti u mojoj Multimedii (koji tamo već i dugo stoji). Nominirani uz Shakiru i Beyoncé su :

- Ne-Yo : Because Of You
- Beyoncé & Shakira : Beautiful Liar
- Rihanna : Shut Up And Drive

Za nominirane možete glasati na službenoj stranici nagrada. To je sve od mene. I, da ... Soundtrack filma "Ljubav u doba kolere" izlazi u ponedjeljak 12. studenog, a Shakirin DVD : Oral Fixation Tour slijedeći dan. To je sve, bye ...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Update 11. studeni

Ako slučajno niste pročitali na forumima, pročitajte ovdje. Naime, priča se kako Céline Dion kopira Shakiru u svojoj novoj pjesmi Eyes On Me. Céline je čak i sama rekla : "Ovo je moja Shakira pjesma ....". Pa, sad vi prosudite ....
- Céline Dion - Eyes On Me


Na internet su napokon došli (tj. procurili) video clipovi sa premijere filma "Ljubav u doba kolere", a ekskluzivno ih možete pogledati na Shakira Lover blogu. Napišite u komentarima koji Vam je najbolji nastup !!!- Pienso En Ti
- Hay Amores
- La Despedida


| 35 Komentara | Print | # |04.11.2007., nedjelja [13:25]

World Music Awards

Večeras u Monte Carlu se održavaju World Music nagrade 2007. Naša Shaki nam ima jednu nominaciju World's Best Selling POP Female Artist. Nominirane su :

- Beyoncé
- Rihanna
- Shakira
- Cascada

Više informacija možete naći na WMA 2007 web stranici. Nadam se da će Shakira uspijeti osvojiti ovu nagradu. Nešto su nam jako često svjetske nagrade u zadnje vrijeme !!! No, to nije bitno, bitne su nam ove nagrade. Dakle, kao što ste mogli pročitati nagrade se održavaju u Monte Crau u Italiji, a voditelj je Julian McMahon (?????). Danas će nastupima gledatelje počastiti slijedeći izvođači :

- Avril Lavigne
- Celine Dion
- Akon
- 50 Cent
- Ciara
- Pattie Labelle
- David Guetta
- Cascada
- Laura Pausini
- Mana
- Rihanna

Baš me zanima hoće li Shakira osvojiti nagradu, a vi ??? Što Vi mislite ???Get your own Poll!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Update 05. studeni

Kao što su mnogi od Vas predviđali, Rihanna je oduzela Shakiri nagradu. Ja stvarno ne znam zašto je "Riri" tako uspješna u posljednje vrijeme. Ima dobre pjemse, ali bap se i ne može pohvaliti nekim vokalnim sposobnostima. Inače, Shakira nam je prošle godine dobila nagradu u kategoriji za World's Best-Selling Latin Artist Award


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

- Rihanna na Red Carpetu

| 21 Komentara | Print | # |01.11.2007., četvrtak [12:30]

O, ne !!!! Još jedan duet ...

Dragi, moji !!!!

Kao što smo se i bojali, Shakira će napraviti još jedan duet, još jedan !!! Shaki, ja stvarno nemam pojma zašto u posljednje vrijeme radiš sve te duete, mislim da bi trebala izdatimnovi singl. Ako se slažete samnom odgovoriti će te u anketi. Dakle, radi se o pjesmi Sabes una cosa, koji će Shaki napraviti sa Luis Miguelom koji će izdati na svojem novom CD-u. Lusi Miguel (za kojega nikada nisam čuo, ali nam je važna Shaki) će još surađivati sa Jennifer López, Paulinom Rubio, Nataliom Oreiro, Beyoncé i sa Julietom Venegas. Luis će sa svim ovim umjetnicima obraditi svoje stare pjesme.
- Luis Miguel pjeva pjesmu koju je odpjevao na soundtracku Disneyjevog filma "Zvonar crkve Notre Dame"Anketa :


Get your own Poll!
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketUpdate 02. studeni

Shakira i Beyoncé ipak nisu uspjele osvojiti MTV EMA nagradu i kategoriji Most Addictive Track sa svojim duetom Beautiful Liar. Kružile su i glasine da su Shakira i Beyoncé trebale nastupati na dodjeli, ali, znamo kakve su glasine ! U 90 % slučajeva netočne, pa tako i ove. MTV EMA nagradu za Most Addictive Track osvojila je Avril Lavigne sa svojom pjesmom Girlfriend, a nominirani su bili :

Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End)
Rihanna feat. Jay-Z - Umbrella
Amy Winehouse - Rehab
Mika - Grace Kelly
Beyoncé & Shakira - Beautiful Liar
Avril Lavigne - GirlfriendAli, Shakira je uspjela bez Beyoncé osvojiti jednu nagradu, a to je LUNA nagradu u kategoriji za Najboilju španjolsku pop pjesmu, a to je Las De la Intuicon. Bravo Shaki ....


Update 4. studeni

Cijela verzija pjesme La Despedida. Link. Samo nažalost loša je kvaliteta, a ujedno i Radio Rip, ali svejedno se čuje !


| 17 Komentara | Print | # |27.10.2007., subota [23:31]

Love In The Time Of Cholera

Dragi, moji !!!!

Pošto Vam već dugo pišem samo kratke postove, vrijeme je da Vam napišem jedan duži. Kao što ste mogli naslutiti u naslovu, radi se o ekranizaciji knjige nobelovca Gabriela Garcie Marqueza - Ljubav u doba kolere. Kao što već svi znamo naša predraga Shaki nam je napisala dvije pjesme za ovaj film, a to su : Hay Amores i La Despedida. Treća pjesma je svima nama vrlo poznata pjesma Pienso en Ti sa albuma Pies Descalzos iz 1995. godine. Dakle, sada nešto o filmu. Film Ljubav u doba kolere snimao se u kolumbijskom gradu Cartagena. Ekranizaija, originalno zvana El amor en los tiempos del cólera trebala se snimati na španjolskom jeziku, ali, kako je redatelj Mike Newell, kojega možda znate da je režisirao film Harry Potter i Plameni pehar, uvjerio slavnog nobelovca da se snimi na engleskom, jer će se tako privući više gledatelja. Nakon višemjesečnih borba sa kišom i poplavama, cijeli tim je uspio napraviti film koji će biti prikazan 16. studenoga u SAD-u, a, kako se čini u Europu bi trebao doći veoma brzo. A, kako se Shakira našla u cijelom ovom projektu. Slavni nobelovac, inače veliki Shakirin prijatelj nagovorio je Shakiru da napiše pjesme za ekranizaciju. Ona je to učinila i udružila se sa Antoniom Pintom, te napravila s njim 2 pjesme. Ja ću film, zasigurno gledati, a Vi ????

Koliko dugo biste čekali na jednu svoju ljubav?


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Official Trailer :
Shakira Trailer (u pozadini se čuje pjesma La Despedida) :
Mali prewiev pjesme Hay Amores, pobrkali su naslove :
Official Web Site

My Space
Poslušaj u potpunosti pjesmu Hay Amores, loša je kvaliteta, ali, svjedno se čuje ...

Hay Amores link credit by : Shakira Illegal


| 14 Komentara | Print | # |22.03.2008., subota [11:44]

MTV Video Music Awards Japan 2008

Dragi, moji !

Nakon malog dužeg izbivanja zbog nedostatka vijesti, evo me opet tu. Naime, kao što možete naslutiti vijest je vjerojatno povezana s naslovom. Dakle, Beyoncé & Shakira sa svojim već predosadnim Beautiful Liarom osvojile su nominaciju za MTV VMA nagrade u koje se održavaju u Japanu (???) 31. svibnja u kategoriji Best Collaboration Video (iliti Najbolji video za duet). Nominirani sa Shakirom & Beyoncé su :

- Celiné Dion & Yuna Ito - A World to Believe In
- Kubota Toshinobu & Kreva - Magic
- Kumi Koda & Tohoshinki - Last Angel
- Timbaland & The Hives - Throw it on Me

Ja stvarno mislim da od ovih nominiranih Shaki & Beyoncé imaju najviše šansa za pobjedu, jer su ove ostale pjesme stvarno, barem meni čudne (izuzev Timbalanda). Za sve nominirane možete glasati ovdje (ako se snađete). Toliko od mene. Čujemo se i komentiramo. Bye !!!

Photobucket

Photobucket


| 58 Komentara | Print | # |07.03.2008., petak [22:08]

Pavel Havlicek's Scans

New scans :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kao što možete primijetiti svi ovi scanovi sa photoshoota upotrijebljeni su u Cosmoplitanima !


| 14 Komentara | Print | # |02.03.2008., nedjelja [12:29]

Hey, I'm Back, again .... =)

Hey !

Ok, ovo je prvi put da nisam počeo post za Dragi moji, ali, za sve postoji prvi put, zar ne ? Dakle, nije me bilo jako, jako dugo zbog, hmmmm, pa, koncentriranja na školu i ostalih izvannastavnih aktivnosti, ali, evo me opet, tako da možemo započeti za propuštenim ! Dakle, počnimo !!!!

1) Shakira nam je počela raditi novi album na svojemu imanju u Urugvaju pod nazivom José Ignacio gdje ujedno i crpi inspiraciju iz prekrasne okoline. Kada je radila na svojemu albumu Laundry Service bila je udaljena samo nekoliko kilometara od svojega sadašnjega imanja. Shakira je ujedno dala i mali intervju urugvajskim novinama El Pais rekavši slijedeće : “Nadam se da ću naći neku inspiraciju iz rada Juana de Ibarbourou, moje najdraže pjesnikinje. Planiram ostati u Urugvaju skoro cijeli mjesec gdje će mi društvo praviti moj brat i nekolicina mojih glazbenika kao i moj pas maltezer. Naravno album je još u početnoj fazi, tako da još nema ni ime i ono je ujedno kao i prazan list bijeloga papira gdje počinjem crtati skice. A, što se tiče mojega vjenčanja i vijesti o tome kako sam se udala, to je obična laž koju su novinari opet napuhali. Moj cilj je još izgraditi školu Pies Descalzos za nezbrinutu djecu u Kolumbiji. Za sada što se tiče učenja i studiranja – samo pročitam jednu knjigu navečer prije spavanja.“. Shakirin studio u njenoj kući je velik oko 50 metara kvadratnih i nalazi se na dva kata. Na prvome katu e nalazi Fender gitara sa setom akustičnih bubnjeva marke Mapex, kao i ostale potrebne ploče za snimanje i ostale potrepštine.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2) Shakira je održala dražbu nekih svojih odjevnih predmeta iz prijašnjih spotova, photoshooteva i sa turneje i onome koji je ponudio najveću cijenu osvojio je mjesto za njenim stolom na dražbi na kojoj je sav prihod išao za izgradnju škole Pies Descalzos. Najvišu cijenu postigao Shakirin grudnjak koji je prodan za 3 000.000 američkih dolara. Čestitam pobjedniku.

Photobucket

3) Shakira je proglašena 4. najbogatijom, ženom u glazbenoj industriji po Forbesovoj listi za zaradom od 38 milijuna u prošloj godini. Ovako slijedi lista :

1. Madonna – 72 Milijuna
2. Barbara Streisand – 60 Milijuna
3. Celine Dion – 45 Milijuna
4. Shakira – 38 Milijuna
5. Beyonce – 27 Milijuna
6. Gwen Stafani – 26 Milijuna
7. Christina Aguillera – 20 Milijuna
8. Faith Hill – 19 Milijuna
9. Dixie Chicks – 18 Milijuna
10. Mariah Carey – 13 Milijuna
11. Hillary Duff – 12 Milijuna
12. Avril Lavigne – 12 Milijuna
13. Martina McBride – 12 Milijuna
14. Britney Spears – 8 Milijuna
15. Carrie Underwood – 7 Milijuna
16. Nelly Furtado - 7 Milijuna
17. Fergie – 6 Milijuna
18. Jennifer Lopez – 6 Milijuna
19. Sheryl Crow – 6 Milijuna
20. Norah Jones – 5.5 Milijuna

Pogledaj video ovdje

4) Shakira je uvrštena u listu 15 najutjecajnijih “hispanica“ u SAD-u. Na prvome je mjestu zasjeo Perez Hilton,a na lsitu su još uvršteni Rocky Martin, Juanes, America Ferrera i mnogi drugi.

5) Shakira nam je nastupila u Moskvi na privatnome koncertu gdje se našlo negdje oko dvadesetak ljudi (čitaj važan klub), a poslije nje su nastupale Pussycat Dollsice. Shakra je u Moskvi proslavila i svoj 31. rođendan u “normalnoj“ sobi.

Photobucket

Photobucket

6) Shaki nam se ujedno našla i na nekoliko Cosmopolitana (čitaj invazija). Tako da su Cosmopolitani gdje je Shaki na naslovnoj strani izašli u : Italiji, Češkoj, Turskoj, Finskoj, Srbiji, Poljskoj i Maleziji. Shakira je ujedno dala i kratki intervju u kojemu govori o nejljepšim zemljama koje je posjetila, o tome kako voli ići u muzeje, o svome jednostavnome i casual stilu, te kako ne može živjeti bez čokolade [=)]. Inače, Shaki nam je napravila photoshoot za Cosmo, ali mi izgleda nekako neprirodno na fotografijama, ali, vi prosudite.

Italija :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Češka :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Turska :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Finska :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Srbija :

Photobucket

Photobucket

Poljska :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Malezija :

Photobucket

New photos :

Shakira pozira sa ružičastom perikom u Barranquilli sa nekim ljudima s kojima je radila na projektu EL OASIS. Neki misle da je malo pijana, što vi mislite ? Procijenite sami :

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I, ti bi bilo sve od mene. Nadam se da ću ubuduće biti malo redovitiji, a da će te me Vi i dalje čitati. I, to bi bilo to …. Bye !!!Update 07. ožujka

Shakira nam se pojavila na još jednoj naslovnici Cosmopolitana (!!!!!!!) i to u Njemačkoj. Shakira nam nosi žutu haljinu, ali žuta boja ujedno i dominira naslovnicom !

Photobucket

Nadam se da ste dobro, jer ja nisam. Imam bronhitis, te stalno kašljem i kišem, ali, čovjek se mora nadati boljem ! Čujemo se ... Bye !!!| 21 Komentara | Print | # |22.01.2008., utorak [10:25]

Sunsilk Reklama

Dragi moji !!!

Sunsilk šamponi su izdali novu reklamu u kojoj "glume" Marylin Monroe, Shakira & Madonna. Tekst reklame zapravo ide ovim redoslijedom : "Neke djevojke ne mogu čekati (Marylin Monroe; I Wanna Be Loved By You) da se život dogodi. (Shakira; Whenever, Wherever) Njihova kosa govori njihovu priču. (Madonna; Ray Of Light) Dopustite svojoj kosi da se dogodi (????, metafora, ali, zvuči bolje na engleskom). Život ne može čekati.". Reklama izgleda stvarno dobro, a Shakira je prikazana sa crnom kosom. Reklamu pogledajte na ovom linku, a downloadajte ovdje (Spremi Kao).

A, još jedna vijest je da je Antonieva De la Rueva baka umrla u petak. Ova vijest baš i nije tematski vezana uz Shakiru, ali svejedno važna je da ju se spomene.

New scans : El Tren De los Momentos DVD

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


To je to ... Do slijedećeg čitanja .... Bye !!


| 60 Komentara | Print | # |20.01.2008., nedjelja [01:08]

I'm Baaaack ....

Dragi, moji !!!!

Kao što možete primijetiti vratio sam se nakon dugo, dugo, (zaključak – previše) vremena mojega izbivanja. Ne, sa mnom je sve i nadam se da će biti sve u redu, ali, ovdje ne raspravljamo o meni, već o Shaki, pa krenimo na posao.


1) The Ein Herz fuer Kinder

Shakira je prisustvovala svečanoj, humanitarnoj manifestaciji The Ein Herz fuer Kinder koja se je održala u Njemačkoj, te nastupila sa pjesmom Underneath Your Chlotes u još neviđnom izdanju (akustična verzija uz popratnu pojavu Alberta Merenda kao svirača klavira). Na večeri su također nastupali Sarah Connor, Robin Gibb & US5. te Ralf Schmitz. Mnogi humanitarci bili su pozvani na ovaj događaj ,među njima svakako vrijedi spomenuti Američku glumicu Jane Fondu koja je dobila nagradu u obliku zlatnog srca zbog pružanja pomoći tinejdžerkama.
Shakira je također dobila nagradu radi svoje humanost i borbe za gladnu i siromašnu djecu (Pies Descalzos). Pomoću fonda izgradit će se dvojezična škola za 1.800 djece u La Playi / Kolumbija. Shakira je još jednom pokazala da ima veliko srce doniravši 40 milijuna dolara za žrtve prirodnih katastrofa u Peruu. 5 milijuna dolara je dala za posebne obrazovne namijenjeno latinoameričkoj djeci koja si ne mogu priuštiti redovno školovanje.


Underneath Your Chlotes

Intervju & Nagrada


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


2) Shakira u Bangladeshu

Shakira je bila doputovala u Cyclone Sidr / Bangladeš ovaj tjedan i uputila je pomoć međunarodnoj zajednici da pomogne u podizanju škola u Bangladešu kog je prošlog mjeseca pogodila snažna oluja Sidr Sakira. Shakira je provela u Bangladešu tri dana posjećujući djucu, siromašne građanine, te žene koje su ostale bez svoje djece. "Svijet bi trebao pomoći u obnovi i izgradnji novih škola u Bangladešu. To je jedino mjesto gdje djeca mogu provesti sretne trenutke i zaboraviti najtužnije događaje u svom životu", rekla je Shakira.U školi mogu saznati sve o HIV-u i SIDI, te naučiti koja su njihova prava. Shakira je ostala zapanjena kada je saznala činjenicu da je u oluji stradalo 3.000 škola.
video by : Shakira Illegal


Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


3) The Tonigh Show With Jay Leno

Shakira je nastupala u Tonight Showu Jay Lena sa pjesmom Despedida sa soundttracka filma Ljubav u doba kolere (kojega smo već više i nekoliko puta spomenuli u prijašnjim postovima). Shakira je također dala i intervju u kojemu je pričala o glumljenju u filmu, golotinji itd. Link za video se nalazi ispod, a do tada pogledate slike.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Despedida & Intervju


4) Zlatni Globus

Shakira, nažalost nije uspjela u svojemu naumu da osvoji Zlatni Globus, već ju je prepriječio put Eddie Vetter sa pjesmom Guaranteed koja je pjesma iz filma Into The Wild. Zlatni Globus kao ceremonija nije održana zbog štrajka scenarista, ali i zbog glumaca koji podržavaju scenariste. Ako se u Hollywoodu nastavi ovim tempom, izgleda da će prestižna nagrada Oscar biti isto u obliku presice za novinare.

Best Original Song - Motion Picture

5) Hay Amores

Na opće iznenađenje, Shakira je snimila novi spot za pjesmu Hay Amores iz filma Ljubav u doba kolere- Shakira je u spotu na stepenicama (na kojima su također svijeće), dok nosi crvenu haljinu i zanimljivu frizuru. Video se može pogledati, ali, ujedno i downloadati na Shakira Lover blogu.


Photobucket

Video pogledajte ovdje

Downloadajte Video (Spremi kao)Ljubav u doba kolere soundtrack pušten je u prodaju, i napokon je procurio na internet. Soundtrack se može downloadati na ovom linku. Glazba je jako zanimljiva. Nadam se da će te uživati. Do skorog čitanja, bye !!!


| 11 Komentara | Print | # |25.12.2007., utorak [10:24]

Sretan Božić

Dragi moji !!!!

Želim Vam sretan i čestit Božić i lijepe i velike pozdrave. Lijepi provodi na praznicima. Sve najbolje i uživajte (dok možete). Bye !!!

p.s. za Božić sam dobio Shakirin Oral Fixation Tour DVD (roflroflrofl).

Photobucket


| 32 Komentara | Print | # |15.12.2007., subota [23:13]

Zlatni Globus

Dragi moji !!!!

Shakira nam je osvojila nominaciju za Zlatni Globus u kategoriji Best Original Song - Motion Picture (Najbolja pjesma - igrani film). S njom su još nominirani :

- "GRACE IS GONE" — GRACE IS GONE
Glazba: Clint Eastwood
Stihovi: Carole Bayer Sager
- "DESPEDIDA" — LOVE IN THE TIME OF CHOLERA
Glazba: Shakira, Antonio Pinto
Stihovi: Shakira

- "GUARANTEED" — INTO THE WILD
Glazba i stihovi: Eddie Vedder
- "THAT’S HOW YOU KNOW" — ENCHANTED
Glazba i stihovi: Alan Menken
- "WALK HARD" — WALK HARD: THE DEWEY COX STORY
Glazba i stihovi: Marshall Crenshaw, John C. Reilly, Judd Apatow, Kasdan

Inače, tu su nam još nominacije za Oscar u kojemu možemo očekivati nominaciju za najbolju pjesmu ... I, to bi bilo to ....


Joj, da ... Napokon sam se udostojio (deaddeaddead) staviti link u Boxu Shakira pod Tour - Oral Fixation tour. Nadam ste da ste sretni ... I, napokon to bi bilo to ... Ajde, papa ...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


| 7 Komentara | Print | # |12.12.2007., srijeda [16:46]

Shakirino novo imanje u Urugvaju
06.12.2007., četvrtak [22:19]

Grammy Adwards & Novi album

Dragi, moji !!!

Kao što neki od Vas fanova znaju, a neki i ne, Shakira nam je dobilanominaciju za Grammy nagrade koje će se održati 2008. godine. Shaki je dobila nominaciju sa Beyoncé (mnogi od vas misle = headbangheadbangheadbang) za Najbolju pop duo. Ako računamo kategoriju u kojima su nominirani Alejandro Sanz i Miguel Bosé sa svojima albumima u kategoriji Najboljeg latino-pop albuma, onda možemo Shakiru i tu svrstati.

U kategoriji Najboljeg pop dua uz Beyoncé & Shakiru su :

- Steppin' Out
Tony Bennett & Christina Aguilera

Pogledaj video Steppin' Out

- Beautiful Liar
Beyoncé & Shakira

Pogledaj video Beautiful Liar

- Gone Gone Gone (Done Moved On)
Robert Plant & Alison Krauss
Pogledaj video Gone Gone Gone (Done Moved On)

- The Sweet Escape
Gwen Stefani & Akon

Pogledaj video The Sweet Escape

- Give It To Me
Timbaland Featuring Nelly Furtado & Justin Timberlake

Pogledaj video Give It To Me


Inače, potvrđene su informacije da će Shakira izdati novi album 2009. godine, a do tada morati ćemo slušati Oral Fixations i gledati Oral Fixation Tour DVD. I, to bi bilo to ... Nadam se da će uskoro biti novih novosti ...


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


| 21 Komentara | Print | # |27.11.2007., utorak [18:02]

Despedida i Hay Amores (visoka kvaliteta)

Dragi, moji !!!!

Prije nekoliko dana na internetu sam naišao na Despedidu i Hay Amores u viskoj kvaliteti. Znate, ne mogu vjerovati, ali, zvuče još bolje, nego one u niskoj kvaliteti. Pjesme ću vam staviti zajedno u mapu i uploadati u RapidShareu.

Nadam se da vam se sviđa moj novi dizajn. Puno sam ga puta promijenio (sitni detalji), tako da, hvala ti Azzul na predivnom dizajnu. To bi bilo to. Inače, u posljednje nam vrijeme nema puno novosti o Shaki. Vjerojatno se zatvorila u studio. Dakle, napokon [=)], to bi bilo to ... Bye !!!


Downloadaj Despedidu i Hay Amores
Update 29. studeni

Dakle, napokon nam je na Internet procurila pjesma King & Queen od Wyclefa Jeana koji možete downloadati ako pritisnete
ovaj link. Inače, meni je Hips Don't Lie puno bolja pjesma od King & Queen, ali u ukuse se ne miješa.

A, Shakira nam je inače provela nekoliko dana u Urugvaju, a kako neke glasine kruže, čak se i govori da se je Shakira i udala. Ja nisam siguran, što vi mislite ?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketGet your own Poll!
| 33 Komentara | Print | # |18.11.2007., nedjelja [21:43]

AskMen.com - Top 99 Women 2008 Edition

Dragi, moji !!!

Kao što možete zaključiti (po malome dužem) naslovu, danas se u upličem AskMen.com - Top 99 Women 2008 Edition natjecanje, u kojem nam naša Shaki ima nominaciju Celebrity singer. U toj kategoriji možete još pronaći :

Holly Valance
Gwen Stefani
Fergie
Britney Spears
Cassie
Carrie Underwood
Avril Lavigne
Alicia Keys
Christina Aguilera
Beyoncé (neeeeeeeeeeeeeee, ne opet ..........)
Nelly Furtado
Jessica Simpson
Lilly Alen
Joss Stone
Nicole Scherzinger
Rihanna (neeeeeeeeeeeeeeee, opet ona ....)
Victoria Bechkam (??????????????????????????????????????)
i naravno
Shakira

Za Shakiru i naravno sve ostale natjecateljice možete glasati na ovoj stranici i svaku natjecateljicu ocijeniti sa ocijenom od 1, pa sve do 10. .


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Shakira nam je dala intervju o filmu "Ljubav u doba kolere". Intervju možete posjetiti na ovoj stranici i pročitati nešto o filmu.Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

- Shakira i Gabriel Garcia Marquez


Novi photoshoot :

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Shakira nam je veoma classy. Sviđa mi se haljina i šminka, ali, ovo nije Shakira ! Shakira nije neka classy šminkerica, ona je jednostavna cura iz maloga gradića. Što Vi mislite ? Napišite mi komentar.

To bi bilo to ... Ajde, bye ...


| 46 Komentara | Print | # |10.11.2007., subota [15:46]

People's Choice Awards 2008

Dragi, moji !!!

Kao što znate Shaki nam je bila na premijeri "Ljubavi u doba kolere" i odpjevala La Despedidu i Pienso En Ti, ali, o tome svemu možete pročitati na Shakira Illegal blogu. Dakle, kao što neki znaju Shaki nam je dobila nominaciju sa Beyoncé (neeeeeeee !!!!!) u kategoriji za Najdražu R'n'B pjesmu (??????????) za njihov pomalo već dosadan duet Beautiful Liar koji možete skinuti u mojoj Multimedii (koji tamo već i dugo stoji). Nominirani uz Shakiru i Beyoncé su :

- Ne-Yo : Because Of You
- Beyoncé & Shakira : Beautiful Liar
- Rihanna : Shut Up And Drive

Za nominirane možete glasati na službenoj stranici nagrada. To je sve od mene. I, da ... Soundtrack filma "Ljubav u doba kolere" izlazi u ponedjeljak 12. studenog, a Shakirin DVD : Oral Fixation Tour slijedeći dan. To je sve, bye ...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Update 11. studeni

Ako slučajno niste pročitali na forumima, pročitajte ovdje. Naime, priča se kako Céline Dion kopira Shakiru u svojoj novoj pjesmi Eyes On Me. Céline je čak i sama rekla : "Ovo je moja Shakira pjesma ....". Pa, sad vi prosudite ....
- Céline Dion - Eyes On Me


Na internet su napokon došli (tj. procurili) video clipovi sa premijere filma "Ljubav u doba kolere", a ekskluzivno ih možete pogledati na Shakira Lover blogu. Napišite u komentarima koji Vam je najbolji nastup !!!- Pienso En Ti
- Hay Amores
- La Despedida


| 35 Komentara | Print | # |04.11.2007., nedjelja [13:25]

World Music Awards

Večeras u Monte Carlu se održavaju World Music nagrade 2007. Naša Shaki nam ima jednu nominaciju World's Best Selling POP Female Artist. Nominirane su :

- Beyoncé
- Rihanna
- Shakira
- Cascada

Više informacija možete naći na WMA 2007 web stranici. Nadam se da će Shakira uspijeti osvojiti ovu nagradu. Nešto su nam jako često svjetske nagrade u zadnje vrijeme !!! No, to nije bitno, bitne su nam ove nagrade. Dakle, kao što ste mogli pročitati nagrade se održavaju u Monte Crau u Italiji, a voditelj je Julian McMahon (?????). Danas će nastupima gledatelje počastiti slijedeći izvođači :

- Avril Lavigne
- Celine Dion
- Akon
- 50 Cent
- Ciara
- Pattie Labelle
- David Guetta
- Cascada
- Laura Pausini
- Mana
- Rihanna

Baš me zanima hoće li Shakira osvojiti nagradu, a vi ??? Što Vi mislite ???Get your own Poll!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Update 05. studeni

Kao što su mnogi od Vas predviđali, Rihanna je oduzela Shakiri nagradu. Ja stvarno ne znam zašto je "Riri" tako uspješna u posljednje vrijeme. Ima dobre pjemse, ali bap se i ne može pohvaliti nekim vokalnim sposobnostima. Inače, Shakira nam je prošle godine dobila nagradu u kategoriji za World's Best-Selling Latin Artist Award


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

- Rihanna na Red Carpetu

| 21 Komentara | Print | # |01.11.2007., četvrtak [12:30]

O, ne !!!! Još jedan duet ...

Dragi, moji !!!!

Kao što smo se i bojali, Shakira će napraviti još jedan duet, još jedan !!! Shaki, ja stvarno nemam pojma zašto u posljednje vrijeme radiš sve te duete, mislim da bi trebala izdatimnovi singl. Ako se slažete samnom odgovoriti će te u anketi. Dakle, radi se o pjesmi Sabes una cosa, koji će Shaki napraviti sa Luis Miguelom koji će izdati na svojem novom CD-u. Lusi Miguel (za kojega nikada nisam čuo, ali nam je važna Shaki) će još surađivati sa Jennifer López, Paulinom Rubio, Nataliom Oreiro, Beyoncé i sa Julietom Venegas. Luis će sa svim ovim umjetnicima obraditi svoje stare pjesme.
- Luis Miguel pjeva pjesmu koju je odpjevao na soundtracku Disneyjevog filma "Zvonar crkve Notre Dame"Anketa :


Get your own Poll!
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketUpdate 02. studeni

Shakira i Beyoncé ipak nisu uspjele osvojiti MTV EMA nagradu i kategoriji Most Addictive Track sa svojim duetom Beautiful Liar. Kružile su i glasine da su Shakira i Beyoncé trebale nastupati na dodjeli, ali, znamo kakve su glasine ! U 90 % slučajeva netočne, pa tako i ove. MTV EMA nagradu za Most Addictive Track osvojila je Avril Lavigne sa svojom pjesmom Girlfriend, a nominirani su bili :

Nelly Furtado - All Good Things (Come To An End)
Rihanna feat. Jay-Z - Umbrella
Amy Winehouse - Rehab
Mika - Grace Kelly
Beyoncé & Shakira - Beautiful Liar
Avril Lavigne - GirlfriendAli, Shakira je uspjela bez Beyoncé osvojiti jednu nagradu, a to je LUNA nagradu u kategoriji za Najboilju španjolsku pop pjesmu, a to je Las De la Intuicon. Bravo Shaki ....


Update 4. studeni

Cijela verzija pjesme La Despedida. Link. Samo nažalost loša je kvaliteta, a ujedno i Radio Rip, ali svejedno se čuje !


| 17 Komentara | Print | # |27.10.2007., subota [23:31]

Love In The Time Of Cholera

Dragi, moji !!!!

Pošto Vam već dugo pišem samo kratke postove, vrijeme je da Vam napišem jedan duži. Kao što ste mogli naslutiti u naslovu, radi se o ekranizaciji knjige nobelovca Gabriela Garcie Marqueza - Ljubav u doba kolere. Kao što već svi znamo naša predraga Shaki nam je napisala dvije pjesme za ovaj film, a to su : Hay Amores i La Despedida. Treća pjesma je svima nama vrlo poznata pjesma Pienso en Ti sa albuma Pies Descalzos iz 1995. godine. Dakle, sada nešto o filmu. Film Ljubav u doba kolere snimao se u kolumbijskom gradu Cartagena. Ekranizaija, originalno zvana El amor en los tiempos del cólera trebala se snimati na španjolskom jeziku, ali, kako je redatelj Mike Newell, kojega možda znate da je režisirao film Harry Potter i Plameni pehar, uvjerio slavnog nobelovca da se snimi na engleskom, jer će se tako privući više gledatelja. Nakon višemjesečnih borba sa kišom i poplavama, cijeli tim je uspio napraviti film koji će biti prikazan 16. studenoga u SAD-u, a, kako se čini u Europu bi trebao doći veoma brzo. A, kako se Shakira našla u cijelom ovom projektu. Slavni nobelovac, inače veliki Shakirin prijatelj nagovorio je Shakiru da napiše pjesme za ekranizaciju. Ona je to učinila i udružila se sa Antoniom Pintom, te napravila s njim 2 pjesme. Ja ću film, zasigurno gledati, a Vi ????

Koliko dugo biste čekali na jednu svoju ljubav?


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Official Trailer :
Shakira Trailer (u pozadini se čuje pjesma La Despedida) :
Mali prewiev pjesme Hay Amores, pobrkali su naslove :
Official Web Site

My Space
Poslušaj u potpunosti pjesmu Hay Amores, loša je kvaliteta, ali, svjedno se čuje ...

Hay Amores link credit by : Shakira Illegal


| 14 Komentara | Print | # |Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Shakira

Photobucket


(Puno) Ime i Prezime : Shakira Isabel Mebarak Rippol

Datum rođenja : 02. 02. 1977. godine

Horoskopski znak : Vodenjak

Rodno mjesto, država : Barranquilla, Kolumbija

Ime roditelja : Nidia Rippol i Willians Mebarak

Visina : 157 cm

Težina : 50 kg

Kosa : prirodno tamno smeđa, ali je reditovo boja u plavo

Govori : španjolski, engleski, portuglaski, francuski, arapski i talijanski

Kvocijent inteligencije : 140

Albumi : Sveukupno 13 (2 live albuma, 1 kompilacija, 1 remix i 8 solo albuma)

Pravci glazbe : pop, rock, laton, reagee

Najdraži pravac glazbe : rock


Zanimljivosti :

Prvu pjesmu koju je napisala na engleskom jeziku je Objection (Tango)

Svoju prvu pjesmu je napisala sa 8 godina (Tus Gafas Oscuras posvećena bratu)

Najdraža njena pjesma joj je "Sombra De Ti"

Hobiji su joj : slikanje, plivanje, kuhanje

Najdraži pisac joj je Gabriel Garcia Marquez

Najdraži glumac joj je Hugh Grant

Najdraže jelo joj je posoljeni mango

Mrzi nakit jer se osjeća kao u lancima

Najrađe bi vrijeme provodila gola kao Eva

Nominirana je za ambasadoricu UNICEF-a 2003. godine

Krstio ju je papa Ivan Pavao II
On Tour :

Pies Descalzos Tour

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tracklist

01. Intro & Vuelve
02. Quiero
03. Un Poco De Amor
04. Te Espero Sentada
05. Pies Descalzos, Sueńos Blancos
06. Pienso En Ti
07. Antologia
08. Se Quiere...Se Mata
09. Estoy Aqui
10. Te Necesito

Download koncert sa Pies Descalzos Tour

Tour Anfibio

Photobucket

Tracklist

01. Intro
02. Dónde Estás Corazón
03. Si Te Vas
04. Inevitable
05. Dónde Están Los Ladrones
06. Antología
07. Ojos Así
08. Octavo Día
09. Moscas En La Casa
10. Ciega, Sordomuda
11. Tu
12. Alfonsina y El Mar
13. Pies Descalzos, Sueńos Blancos
14. Estoy Aquí
15. Sombra De Tí
16. No Creo

Download koncert sa Tour Anfibio


Tour Of The Mongoose

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Tracklists (za englesko govorno područje)

01. Intro (Welcome To The Jungle)
02. Ojos Así
03. Si Te Vas
04. Fool
05. Ciega, Sordomuda
06. The One
07. Dude Looks Like A Lady
08. Back In Black
09. Rules
10. Inevitable
11. Underneath Your Clothes
12. Estoy Aquí
13. Octavo Día
14. Ready For The Good Times
15. Un Poco De Amor
16. Band Introduction
17. Poem To A Horse
18. Tu
19. Objection (Tango) (Afro-Punk Version)
20. Whenever, Wherever (Sahara Remix)

Tracklist (za španjolsko govorno područje)

01. Intro (Welcome To The Jungle)
02. Ojos Así
03. Si Te Vas
04. Inevitable
05. Ciega, Sordomuda
06. Dónde Están Los Ladrones
07. Dude Looks Like A Lady
08. Back In Black
09. Rules
10. Underneath Your Clothes
11. Estoy Aquí
12. Octavo Día
13. Ready For The Good Times
14. Un Poco De Amor
15. Band Introduction
16. Te Dejo Madrid
17. Tu
18. Te Aviso, Te Anuncio (Tango) (Afro Punk Version)
19. Suerte (Sahara Remix)


Downloadaj Live & Off The Record (Rotterdam, Tour Of The Mongoose)


Oral Fixation Tour/Tour Fijacion Oral

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
(nastup u Velikoj Gorici)

Tracklist

Sjeverna Amerika

01. Estoy Aquí
02. Te Dejo Madrid
03. Don't Bother
04. Antología
05. Hey You
06. Inevitable
07. Si Te Vas
08. Obtener Un Sí
09. La Tortura
10. No
11. Whenever, Wherever
12. La Pared
13. Underneath Your Clothes
14. Pies Descalzos, Sueńos Blancos
15. Ciega, Sordomuda
16. Ojos Así
17. Hips Don't Lie

Južna Amerika/Španjolska

01. Estoy Aquí
02. Te Dejo Madrid
03. Don't Bother
04. Antología
05. Hey You
06. Inevitable
07. Si Te Vas
08. Obtener Un Sí
09. La Tortura
10. No
11. Suerte
12. La Pared
13. Día De Enero
14. Pies Descalzos, Sueńos Blancos
15. Ciega, Sordomuda
16. Ojos Así
17. Hips Don't Lie

Europa

01. Estoy Aquí
02. Te Dejo Madrid
03. Don't Bother
04. Illegal
05. Hey You
Obtener Un Sí (samo u Portugalu)
Animal City (samo u Hrvatskoj)
06. Si Te Vas
07. Inevitable
08. La Tortura
09. No
10. Whenever, Wherever
11. La Pared
12. Underneath Your Clothes
13. Pies Descalzos, Sueńos Blancos
14. Ciega, Sordomuda
15. Ojos Así
16. Hips Don't Lie

Multimedia

Diskografija :
(Link ispod albuma znači download)


Photobucket - Video and Image Hosting
Magia (1991.)

Photobucket - Video and Image Hosting
Peligro (1993.)

Photobucket - Video and Image Hosting
Pies Descalzos (1996.)

Photobucket - Video and Image Hosting
The Remixes (1997.)

Photobucket - Video and Image Hosting
Donde Estan Los Ladrones? (1998.)

Photobucket - Video and Image Hosting
MTV Unpled (2000.)

Photobucket - Video and Image Hosting
Laundry Service (2001.)

Photobucket - Video and Image Hosting
Grandes Exitos (2003.)

Photobucket - Video and Image Hosting
Live & Off The Record (2004.)

Photobucket - Video and Image Hosting
Fijacion Oral vol. 1 (2005.)

Photobucket - Video and Image Hosting
Oral Fixation vol. 2 (2006.)

Photobucket - Video and Image Hosting
Oral Fixations (2006.)

Songs :
(lijevi klik spremi kao, osim Rapid Share)

King & Queen (Rapid Share)

Hay Amores (Rapid Share)

Despedida (Rapid Share)

Don't Bother (Live At Live Earth)

Dia Especial feat. Gustavo Cerati (Live At Live Earth)

Inevitable (Live At Live Earth)

Hips Don't Lie (Live At Live Earth)

Beautiful Liar (Rapid Share)

Si Tu No Vuelvas (Rapid Share)

Pure Intuition

Hips Don't Lie (Live At The Grammys)

Hips Don't Lie (Live At The VMA)

La Pared (Live At Latin Grammys)

La Tortura (Live At Latin Grammys)

Don't Bother (Live At The EMA)

MTV 5 Star :

Costume Makes The Clown

Hey You

Obtener Un Si

Don't Bother

La Tortura

Video spotovi:

Las De la Intuicion

Beautiful Liar

Te Lo Agredezco Pero No

Illegal (Rapid Share)

Hips Don't Lie

Don't Bother (Junior Sanchez Remix)

Dia De Enero

Don't Bother

No

La Tortura (Sharkton Remix)

La Tortura

Poem To A Horse

Que Me Quedes Tu

The One

Objection (Tango)

Te Dejo Madrid

Underneath Your Chlotes

Whenever, Wherever

Reklame :

Oral Fixation Tour DVD Commerical

Marching Against Violence (UNICEF)

Lumix (Panasonic)

Viera (Panasonic)

Pure Intuition (Seat)

Quiero Mas (Panasonic)

Viceroi (Viceroi)

La Pared (Panasonic)

Live & Off The Record Commercial

Objection (Tango) (Pepsi)

Theme For World Peace (Reebok)

Whenever, Wherever (Reebok)

Ask For More (Inside the TV) (Pepsi)

Ask For More (Pepsi)

Ojos Asi (Nokia)

Inevitable (Pepsi)

Site Info

Photobucket


Photobucket - Video and Image Hosting

Ako mi želite poslati mail, pišite na : shakira_lover@net.hrPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket


Ako se tko hoće dopisivati, moj MSN je shakirailoveu@hotmail.com


Moj test o Shakiri možeš riješiti ovdje

Design: Azzul S'phyre