ZRCALNI SJAJ

30.09.2017.(slika: digital artist)

Prohujale godine i ostavile su zrcalni sjaj u očima, podijelile morska imena bivšim ljubavima i uzele od mene zakletvu, da neću prestati razmišljati pod zvjezdanim nebom.

Znam, da neke zlatne stihove ni ne znam napamet, znam da od sebe uzimam mjericu svjetla i poklanjam je tebi u ovom mraku godine na odlasku, čitam iz knjige života, dočekujem zlatnu zoru i odlazim u bjelinu snova, a tvoj odgovor je sjaj plavih očiju.

Nekima je promjena prokletstvo, nekima blaženstvo, nekad je crni vjetar raskidavao moju dušu i pobacao je na sedam strana svijeta, uzalud sam tražila sliku, našla sam čovjeka, bila sam pronađena, tajno proročanstvo nikad neću razumjeti, jer kako se ostvarilo i traje, da daje, u očekivanom dogodilo se neočekivano.

Kao začarana i očarana gledam staklena zrnca svog života i vidim u njima kristalni sjaj duše koja se uvijek otvara na otkrivanju misterija – na istom mjestu.


napisano 16.12.2007. u 18:27h | na portalu iskrica weblog, a iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"

http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=213366

i 14.9.2011. objavljeno na portalu Magicus

http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=68323

Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7673-60-4 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

Image and video hosting by TinyPic

napiši nešto, ako želiš: (15) * ispiši * #


Copyright@2005. - 2021. /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.