S C E N A

18.05.2017.


Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist

napisano: 16.04.2006. u 18:34h | na portalu iskrica-weblog, a iz 1. zbirke

"SJENA DUŠE"


http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=96200

U mnoštvu pitanja, pojavilo se ono zadnje, ne znam što je znanje, dok ga ne doživim, proživim, ti si daleko od mene, ne vladam tvojim mislima i tvojim snovima, uz tvoje lice više ne lebdi moja sjena, u kišnom dodiru uz tebe se zavlači druga žena.

Pokazao si mi ocean, pokrio me, zatvorio vrata i tiho izašao, dao si svoj život kišnim noćima, dočekivao razna mutna jutra, bio si ranjen i ponovno si rađao novog čovjeka u sebi, mjesecima i godinama si se bacao daljinama, ponorima, čitao gluposti mnoštvu izgubljenih duša i tražio slabu točku u nečijem lutajućem pogledu.

Neprepoznatljiv sam sebi, tvoja žudnja te tjerala na još dalje i dalje u još kišnije noći i mutnija jutra, ali u krilu sna, tvoja duša se uzdigla iznad oceana, oživjela i probudila se.

O tome svjedoči slika tvog nestanka sa scene, jer tražeći godinama pravu riječ, našao si odgovore u sebi.


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN 978-953-7889-28-9
Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.Image and video hosting by TinyPic

napiši nešto, ako želiš: (30) * ispiši * #


Copyright@2005. - 2021. /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.