Zasto je sex i dalje tabu tema kod nas?

Evo ne kuzim,svi se sexaju,vode ljubav ili kako bi to vec mogla nazvati...i svi se uredno srame pricati o tome...
Da mi je kuna za svaki savjet o sexu koji sam dala frendicama i frendovima sad bi bila milijunasica. I tako meni frend veceras kaze da bi bila idealna za voditi neki tecaj o sexu ili blog...i taadaaa...evo mene pisem blog! Platim mu pivu i odojak za ovo ako skupim tih famoznih 1000 pratitelja o kojima on prica.
Nego da se vratim na temu... SEX! Puno je tu za pisati,a tako malo ideja od kuda da krenem...mozda od pocetka? Vrlo rano krenula u sve to i naravno razocarala se,ali bila sam uporna. Upoznala kako disu muskarci,ali i zene. Nikad me nije bilo sram pricati o tome i dosla sam na 2 zakljucka: muskarci su nezadovoljni duzinom penisa i trajanjem odnosa jer prebrzo svrse,a zene su razocarane muskarcima i ponekom kilom viska ili tamnijom kožom na preponama; izgledom opcenito. Znaci muskarce ne brine jesu dlakavi, debeli, celavi, stari, niski, mladi...bitno da gospodin stoji kao toranj od minimum 18 cm i traje barem pola sata... muskarci prisjek vam je 15 cm,prihvatite to i bok...imate jezik i prste,naucite ih koristiti i nitko nece prigocarat zbog 3 cm manje od zeljenog, a izmedu ostalog postoje tolike kvalitetne navlake za produzivanje da mozete svojoj zeni ponekad priustiti i nesto vise. Ako vam ni to nije opcija dovedite joj nekog sa tih famoznih 18+ i nece se dugo buniti i popustiti ce da ju obradite kako se spada. No o tome cu drugi put!
Zene,muskarce boli briga za visak kila,tamnu kožu ili objesene sise! Da mu se niste svidjeli nebi ni dosli do toga da se nadete zajedno goli, a kada se skinete oni vide samo rupu..ne jednu nego 3! Da, usta i guza su vecini normalni kao i pica (cast izuzecima, naisla sam i na takve i jos sam u soku). Dobro i sise vide,ali nisu im glavna preokupacija.
Muski uglavnom nas izgled vide kao komplet, ili jesi ili nisi... ili im se svidimo u kompletu ili nikako! Dok mi zene seremo na svasta nesto... te je celav, te mu nos malo stoji u koso, premlad, prestar, cudan nozni prst, cudno se smije, zvala ga mama, radi u cistoci... i onda mi kazemo da ne mozemo naci tog pravog,a dramimo na prvu i nedamo im priliku da nas osvoje.
Evo npr. moj muz...cesto komentiramo zene i on na svakoj nade nesto zbog cega bi ju odveo u krevet. I tu ima iznimaka,ali uglavnom to bude jer mu karakterno ne pasu zbog hrpe kompleksa koje imaju. Da mi je malo biti kao on da mogu u svakom naci nesto privlacno za sex...neee, ja bas obrnuto..."sav mi je divan,ali gle kako mu jedno uho malo klempavo" i tu je kraj prici!
Bas sad pisem ovo i tocno se cudim kako sam uopce uspjela toliko muskih imat,a toliko zahtjevna i komplicirana. Ali upoznala sam ja njih i ni jedan nije znao da duzina odnosa uvelike ovisi i o tome koliko i kako masturbiraju. Decki,uhvatite gospodina drugom rukom (ne onom kojom to inace radite) i igrajte se...penis je misic koji se mora uciti i trenirati. Necete produziti za pola sata odmah,ali mozda za godinu dana hocete! Zene isto tako,upoznajte sebe i nemojte bit mutave u krevetu. Recite sta hocete da cam rade i kako. Nisu oni svi prirodni istrazivaci da istrazuju, a vi sutite. A vi muski,ako vam kaze sta da joj radite onda pobogu poslusajte jer ako ju dovedete do vrhunca onako kako ona voli vece su vam sanse da cete redovito umakat!
Mislim da sam za prvi puta napisala i vise nego dovoljno, nista sta vec mozda ne znate,ali nesto sto se rijetko tko usudi napisati! Javim se uskoro opet,moram razraditi plan od kud da krenem pisati..od losih iskustava, zivota u braku u kojem prakticiramo swing ili tips and tricks kako zavest muskarca ili zenu!?

17.04.2021. u 22:19 | 2 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  travanj, 2021  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Travanj 2021 (3)

Opis bloga

Linkovi