SeveWorld

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Menu

Članci
Biografija
Diskografija
Fotogalerija
Video
Forum
Linkovi
O stranici
FanBlog SeveWorld-a

srijeda, 23.01.2008.

Kraj velike veze

Puno se nagađalo puno se pričalo ali ovaj put Seve je okončala vezu za zagrebačkim ekonomistom Matom Čuljkom a odbila je ulogu Merlinke.

Naša glavna zvijezda Severina imala je buran tjedan najprije zbog odustajana od velike uloge velike Marilyn Monroe zbog obaveza oko novog albuma koji se čeka gotovo godinu dana a još uvijek ima veliku popularnost svih Sevinih fanova i šire. Ona daje posljedne stvari koje trebaju za album pa je tako ovih dana snimila zadnje vokale sa svoj novi album u Beogradu. Tomislav Petrović, Severinin menadžer kaže -''Ona nije pristala jer ima drugih obveza i ta je stvar jako napuhana''. Eto po poslijednim informacijama Seve neće tako brzo na kalališnu scenu.

Puno se nagađolo i pričalo ali se sada stvarno i dogodilo, naša je pop ikona okončala vezu sa svojim voljenim Matom Čuljkom. Ne žive zajedno već tri mjeseca ali će ostati prijatelji. Mate ju je pratio na koncerte u 2006. godini ali je nešto prekinulo vezu. Za Gloriu je izjavila kako bi voljela s dragim voljela pobjeći na egzotični otok ali kako se čini to se ipak neće dogoditi.

Za kraj još jedna vijest! Lezbijski portal CroL i njegovi posjetitelji odabrali su Severinu kao najseksi Hrvaticu u 2007. godini. U konkurenciji su još bile Nives Drpić, Vanna, Barbara Radulović, Ana Ugarković, Mia Kovačić, Jelena Perčin, Jelena Veljača, Petra Nižetić i Daniela Trbović - javlja SeveFanClub.

- 13:51 - Komentiraj (7) - Isprintaj - #


ponedjeljak, 14.01.2008.

Seve možda Merlinka...

Kao nam kazuju najnovije informacije koje su mediji zaprimili Seve će opet u kazalište. Ovaj put u predstavi mjuziklu Marilyn Monroe. Nakon dvije predstave 'Čekajući svog čovika' i nedavne 'Gospoda Glembajevi' gdje je dokazala svoj talent od malih nogu velike su šanse da i ovdje zaigra. Autor predstave Ivan Ivica Krajač za Net.hr izjavio je: -Predstava je svojevrsni presjek Marilynkinog života. Osvrnut ćemo se na njeno djetinjstvo i mladost, ispričati kako je postala velika zvijezda... Pokazat ćemo sve od njenih prvih filmova, ljubavi, brakova, susreta s muškarcima, njihovih mišljenja o njoj i njenih o njima. Predstava se sastoji od dva dijela, a u jednoj predstavi Marilyn će igrati dvije glumice. Ima puno teksta, koreografije, presvlačenja i jednostavno je nemoguće da sve to odigra samo jedna osoba. No samo je jedna ženska uloga. Muških uloga je 50, no trebat ćemo 20 glumaca koji će igrati po dvije uloge. Nadamo se da će Seve dobiti ulogu i baš kao i u prijašnjim predstavama dokazati svoj talent.

- 15:25 - Komentiraj (5) - Isprintaj - #


srijeda, 09.01.2008.

Premijera u Zagrebu...

Kao što smo i očekivali film 'Duhovi Sarajeva' predstavio se i hrvatskoj javnosti. Jučerašnja je premijera bila je samo za pozvane a 10.siječnja će se održati za sve ostale. Severina se pojavila u već poznatom društvu svojih kolega - Davora Janjića a te Enisa Bešlagiča ponovno obućena kao princeza. Film se zbog financiskih problema dvije godine otkazivao prikazati ali sada ga svakako pogledajte.


Foto:Dnevnik.hr

- 13:34 - Komentiraj (4) - Isprintaj - #


subota, 05.01.2008.

Umro Galiano Pahor

Danas,u 53. godini života, napustio nas je veliki glumac i Severinin dugogodišnji prijatelj sa scene Galiano Pahor. Poznamo ga po mnogim predstavama a ponajviše po zadnjoj predstavi 'Gospoda Glembajevi' u kojoj je glumila i Severina. Iznenadnu smrt uzrokovala je karcinoma želuca. U šoku su njegove kolege iz Riječkog HNK-a pa i sama Severina. Iskrena sućut obitelji,prijateljima te svim ožaloščenima smrću Galiana Pahora.

- 20:37 - Komentiraj (1) - Isprintaj - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.