Linkovi
Blog.hr
KOCKA



klikni i slušaj

online
17.11.05 23.00
Free Web Site Counters
Free Web Site Counters


SVAŠTA NEŠTO

petak, 28.04.2006.

Kratko javljanje

Evo me u kratkom javljanju. Doselila sam se kući, kupila kompjuter, uvela ADSL, sređujem zub koji me ne boli al puca kao da je od keramike (baš tako) bolje sad jedan nego ih skupiti nekoliko pa postati krezubica jer ih nekoliko i puno više košta. Sutra mi majstori počinju krečiti i ovaj prvomajski vikend plivat ću u prašini. Dežuram na mobitelu jer sam broj ostavila na nekoliko mjesta i svaki čas me netko zivka nakon čeg sjedam u auto i obično jurim naokolo. Skroz sam rastrgana na sve strane tako da jedva da stignem zaviriti na internet i vidjeti šta ima novoga. Pratim stanje u svojoj bivšoj firmi jer iako sam je odavno napustila i prema meni imaju dosta dugova. Fotoaparat skoro i neznam gdje mi je, ali dobro da u cijeloj strci znam gdje mi je glava. No još malo pa će i to proći. Onda se idem malo odmoriti pa u potragu za poslom. Nadam se da je sve to dovoljan razlog mog rijetkog pisanja i da mi nećete zamjeriti što vas ovih dana rjetko čitam i još rijeđe komentiram. Pozdrav svima koji zalutaju do mojeg bloga.

wave

- 22:26 - Reci (14) - Nemoj - #

nedjelja, 16.04.2006.

Sjećanja na Uskrse iz djetinjstva

Živjela sam u maloj drvenoj kućici. Mama je kao i danas pred veće blagdane radila generalku po kući pa je sve bilo bijelo i posebno čisto. Uz to ne sjećam se da je ikada za Uskrs padala kiša, već naprotiv, uvijek je to bio predivan proljetni dan.Sunce je bliještalo u punom sjaju, a zrak je bio svjež i čist. Ispod kuhinjskog prozora bio je grm žutih narcisa koje su predivno mirisale. Kad bi se digla prvo je na redu bilo čestitanje, a zatim bi se brzo umila, obukla i jurnula van. Moj zec uvijek je u te narcise ostavljao šarena jaja, i to gotovo tokom cijelog dana tako da sam svako malo obilazila grm vireći ima li još koje jaje. Zeca, pogađate, nikada nisam srela bio je lukav.

I dan danas volim Uskrs, nema više mog grma narcisa ni moje drvene kućice. Za šarena jaja uvijek se pobrinem sama i uživam gledati malene dok traže gdje im je zeko ostavio jaja.
SRETAN VAM USKRS !!!

- 07:00 - Reci (14) - Nemoj - #

četvrtak, 13.04.2006.

Oproštajni post

Kao što ste već iz mog prošlog posta mogli naslutiti odlazim. Ovo je drugi, zapravo kad bolje razmislim, treći veliki preokret u mom životu.
Pred menom je neizvjesnost. Po prvi put u životu sam nezaposlena jer ne računam ono kad sam počela raditi poslije završetka škole, kad sam se na burzu prijavila samo jer sam morala imati potvrdu da bi mogla dobiti posao koji sam sama našla, lažem susjeda mi je rekla da kod nje u firmi primaju radnike ja se javila i zaglavila. 16. godina kasnije jedan dan sam dala otkaz, a već idući počela raditi na drugom mjestu. Kaže se treća sreća sad se nadam da ću na idućem radnom mjestu dočekati i penziju ako me zdravlje bude služilo, a i sreća, jer kao prvo moram ga naći. Sve ostalo je zapravo vraćanje na staro, čemu se zapravo veselim. Sve ovo vrijeme mog odsustva nedostajali su mi moji kumovi, prijatelji, susjedi, rodbina a ponajviše moji najbliži.

Ovaj post zapravo nije oproštaj od vas već samo od jedne daleke zemlje i jednog drugačijeg načina života. Jedne epizode mog života u kojoj sam puno naučila. Iz tehničkih razloga neko vrijeme neću vam se moći javljati, ako i uspijem ubaciti koji post neću moći komentirati i čitati vas.Koliko dugo, to stvarno neznam, možda tjedan- dva, a možda i mjesec- dva. Sve ovisi o puno puno toga. Kad se vratim javit ću se svima. Do tada veliki pozdrav za svakog posebno.

- 21:49 - Reci (9) - Nemoj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

SVE MOJE
MOJ NAJDRAŽI CITAT
Ljubav je najplemenitiji osjećaj koji i najinteligentnijeg čovjeka pravi najvećom budalom


MOJI FOTO ALBUMI

MOJI STIHOVI:

********************
........
Jedino nebo vidi
moju tugu...
.... i ono tužno je.
Vidi i moje suze....
....i plače samnom.

********************
Njemu

Kada jednog dana
ti se sjetiš mene,
i kada ti umjesto vode
venama krv krene,
i ako shvatiš koliko sam
te zapravo voljela
ne traži me
nebih to željela.
Riječi tvoje
previše su bile teške
Čak i da me moliš ,
Ne mogu ti više
opraštati greške.

*********************
.......
Nikad nismo imali razloga
za početak,
a počeli smo.
Isto tako nemamo razloga
za kraj,
a završili smo.
A ja te još uvjek volim....

**********************

.......
Evo mene,
no na žalost daleko od tebe.
Morat ću pisati nebulozu
dok ne smislim neku prozu.

**********************
........
Da mi je samo na tren
ući u tvoje misli,
samo na tren
postati nevidljiva,
samo tren
ušetati u tvoje snove...
Zanima me
jesam li možda tamo,
jer čini mi se da sam se
negdje izgubila.......