petak, 08.09.2006.

A šta da pišem???

Evo me...pomalo bolestan...imam upalu grla...i imao sam temperaturu jučer, ali danas sam boolje...

Ah, evo počeo Big Brother!

O svakom po nešto:


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Yameisy

24-godišnja Jameisy Sanchez Hernandez rođena je u kubanskom gradu Cianfuegos 10. kolovoza 1982. godine. Visoka je 1.63, i teži 45 kilograma. Po zanimanju je konobarica, a hobiji su joj ples i vožnja biciklom.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Mathias

Mathias Gašparić rođen je 26. 11. 1981. godine u njemačkom gradu Wuerselenu, a trenutno živi u Koprivnici. Visok je 1,71 metar, ima 63 kilograma, svijetlo smeđu kosu i plave oči. Bavi se voćarstvom, a hobiji su mu nogomet i briga o životinjama.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Lea

Plavokosa Lea Lemo dolazi nam iz Splita. Ima 19 godina, studira ekonomiju i radi kao trgovački putnik u farmaciji. Obožava svoju pudlicu. I ima prirodne usne.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Ante

23-godišnji Ante Seljak Jakovčev iz Opatije voli glazbu. Za sebe kaže da je "metalac u srcu". Da je životinja bio bi gepard. Ima svoj band, svira gitaru i klavir. "Loš sam u uletavanju curama" - kaže.

Po zanimanju je tehničar za elektroniku, a hobiji su mu trčanje, plivanje, košarka, odbojka, nogomet...


U slijedećem postu će biti ostali kandidati jer mi se sad neda sve stavit. A i ovi su nekako OK. Nego, tko vam je favorit, i da li gledate stanare uživo??? Ja gledam...sad sam prestao...


Nego, evo, i

2.TEMA


Danas Rijeka igra u Varaždinu protiv Varteksa. Rijeci treba pobijeda i zbog plaći, i zbog navijača, i zbog Skočića. Ako Rijeka konačno ne proradi u gostima i ne pobijedi onda smo najebali. Skočić odlazi, igrači i navijači će biti u banani...

AJMO RIJEKA!!! Danas je na televiziji u 20:15 na HRT2.
thumbup

Ja ću gledat. a VI?

EVO I NOVOSTI KLUBA:

Duje Baković čeka priliku:

S obzirom na bolno i natečeno koljeno Igora Tkalčevića i činjenicu da je trener Riječana ostao deficitaran na poziciji stopera, postoji realna mogućnost da u subotnjem prvenstvenom susretu protiv »Varteksa« u Varaždinu prvi put u službenoj utakmici u momčadi »bijelih« osvane Duje Baković. Dvadesetogodišnji branič, koji je nedavno raskinuo posudbeni ugovor s trećeligašem »Orijentom« i priključen momčadi riječkoga prvoligaša, javio se jučer u klupskom kafiću bivšem treneru Borisu Tičiću i nije bio nimalo impresioniran kad je netko za stolom dometnuo da protiv »krojača« zaigra od prve minute. Zahvalio se na lijepim željama, uzvratio Tičiću istom mjerom uoči gostovanja »crvenih« u Rudešu i napustio Kantridu. Šteta što nije ostao malo duže da čuje hvalospjeve na njegov račun direktora riječkoga prvoligaša Marinka Koljanina.

Koliko god svijetla bila Dujina perspektiva, trener »bijelih« Dragan Skočić još uvijek ozbiljno računa s Tkalčevićem u Varaždinu. Tim prije što klupski liječnik Mirko Balić ozljedu stasitoga Osječanina nije okarakterizirao posebno teškom.

U kroničnom nedostatku stopera jučer je na popodnevnom treningu, kojega su »bijeli« odradili na krimejskom travnjaku, osvanuo Domagoj Verhas, nekadašnji prvotimac »Zagreba«, koji je posljednju sezonu branio boje albanskoga prvoligaša »Dinama« iz Tirane. Verhas će u idućih nekoliko dana pokušati zadovoljiti kriterije stručnog stožera riječkoga prvoligaša i na taj način popuniti »rupe« u riječkoj obrani.


Skočić vjeruje u ekipu:

U jutarnjim satima nogometaši Rijeke su odrađivali trening, a mi smo iskoristili priliku i treneru Skočiću postavili nekoliko pitanja:

Kako je ova mini pauza utjecala na pripremu ekipe?

Dobro nam je došla da još malo oduigravamo ekipu, budući da su nam se priključili Baković i Tonito, a usput smo ostali bez Kneževića koji nam je bio važna karika u obrani.

Vrijeme provedeno u Novom Vinodolskom dobro nam je došlo u rasterećivanju ekipe od pritiska derbija, a iznad svega moram zahvaliti domaćinima koji su nas vrhunski primili i pružili priliku da se ugodno osječamo i na miru provodimo naš plan rada.

Rezultat od 1:1 s Vinodolom?

Nije to nikakvo mjerilo, utakmica mi je poslužila da izrotiram igrački kadar, isprobam neke sisteme igre, testiram neke igrače, uglavnom za vježbu.

Utakmica protiv bosanskog premijerligaša Jedinstva?

Pokazala mi je neke pomake u igri, dali smo 4 gola bez naših špica Bolića i Sharbinija, obrana je dobro radila, dobra utakmica.

Opće stanje u ekipi?

Sve je OK. U ozbiljne treninge se vratio Anas Sharbini, Ahmad trenira smanjenim intenzitetom radi problema s mišićem zbog kojeg preskače utakmicu reprezentacije U21. Linić je u Opatiji malo uganuo zglob ali ništa alarmantno, Lerant je bolje nakon viroze, Tkalčević također.

Varteks?

Dobra mlada ekipa s puno volje ali mislim da nam neće predstavljati problem. Ova mini pauza je dobro došla i da presječe onaj negativni skor za kojeg se svi hvataju i da nas uputi na onaj pozitivni. Vjerujem u svoju ekipu i znam da mi to možemo, a zakon velikih brojki će pokazati da nitko nije apsolutni favorit do kraja prvenstva.


A ništa, idemo na POBJEDU!!!!! thumbup

Pozzzz...wavewavewavewavewave

- 22:34 - komentari (23) - print - A šta da pišem??? -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.