subota, 11.03.2006.

Jeste li čuli o Seve?

Preuzeto sa SeveFanClub bloga

Vedrana Rudan o Seve: "Severina ima nevjerojatnu strast u nastupu i pokretima, a fenomenalna je ideja da uz nju pjeva jedna odlična pjevačica. Tada sam shvatila sudbinu žene i njenog uspjeha."

Gloria: "Iako su odsjeli zajedno u luksuznom hotelu Milenij, Seve i njezin dečko držali su se za javnost odvojeni jedno od drugog, no u trenutku pobjede na Dori osjećaji su izbili nesputano."

Večernji: "Severina je kraljica scene, uvijek i samo Nacionale, čak joj ni ukradeni intimni film nije narušio karijeru.
Dobro joj stoje i štikle i tenisice, jednako pjeva uz gitaru i lijericu... Pobijedila je na Dori i “malu seosku priredbu” pretvorila u prvorazredan društveni događaj. Preostaje joj još samo Eurosongov tron..."

U Večernjem listu 2004. Seve je izjavila: "Ja i ne znam pričati viceve, jer da znam vjerojatno bih bila predsjednica Hrvatske."

Što KL!K misli o Severini: "Koja bi pobijedila u obaranju ruku?
Severina. Definitivno! Nekako je kršnija cura od Vesne, a i sa sela je. OK, Vesna bi se sigurno borila kao lavica i obaranje bi trajalo barem 45 sekundi, ali samo je jedna Seve."

Severina i njezin dečko Mate Čuljak prvi su se put pojavili u javnosti krajem studenoga '05 na njezinoj premijeri u Kazalištu Kerempuh, no svoju ljubav, prema 24sata ne skrivaju tek od zajedničkog odlaska na ATP turnir u Zagrebu.

"Izazvala sam bijes usporedivši se s opaticom, no moj problem i jest to što me drugi ne doživljavaju onako kako sama sebe vidim." - izjavila je Seve za Globus

Ženski časopis Gloria odabrao je, između ostalih, Severinu kao osobu koja je 2005. godinu obilježila kao godinu za pamćenje.

Severina će igrati u trećem nastavku filma "Mi nismo anđeli", bar tako tvrdi zagrebački list 24 sata! Navodno, Seve je ponuđenu ulogu prihvatila, kada se nedavno u Beogradu susrela sa Srđanom Dragojevićem.

"Kad glumi, neki se bune da im otima kruh, kad ljubi, cijela nacija to gleda, kad radi pjesmu, optužuju je da je to srpska poskočica..." Grazia, br.3.

Trenutno je u sretnoj vezi sa mladim Mate Čuljakom, za kojeg kaže da je vrlo zreo i da dobro podnosi, u njegovom slučaju novonastalu, medijsku pozornost.

Severininu pobjedničku pjesmu Moja štikla na mobilne telefone downloadalo više od dvije tisuće Hrvata, piše Buisnes.hr

| 13:19 | Komentari (11) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>