Kapsule za spavanje

19.02.2021.

Jeste li ikada spavali u kapsulama? Morski i ja bome jesmo i to baš kad smo prvi puta posjetili Japan. Htjeli smo isprobati takav smještaj a nismo požalili. Hotel se zvao Kiba i bio je jako blizu metroa što ima veliki značaj za svakog turista.



Stigli smo u hotel u predvečerje, neki su već spavali a sve je djelovalo kao neka pčelina košnica hehehe. Sve je bilo ok samo meni je bilo nezgodno što je naša kapsula bila gore pa sam se morala penjati što i nije bilo baš ugodno, bar za mene hehehee.



Morski me snimao i stalno bodrio: "Ajde polako sad lijeva, onda desna noga pa guza..." - Da mi je bio blizu mislim da bih ga nečim pogodila koliko me to nerviralo (hehehhee...) ali brzo me je to prošlo. Ma, ne mogu se ja na njega ljutiti.Tko zna što su mislili ostali turisti koji su već ležali u kapsulama hehehehe.

Slike su slabe kvalitete jer smo snimali noću i s mobitelom:








Unutar kapsule ima sve što je najpotrebnije...pa tako i mali TV. Ne bi vjerovali ali super smo spavali sve do 15 sati sljedećeg dana. Naravno, čim smo stigli prvo smo se okupali i osvježili u divnom bazenu (ali to je već druga priča). Nakon Tokija otputovali smo sa Shinkansenom u Kyoto a moja su koljena bila puna žuljeva od penjanja u kapsulu.

h v a l a___n a___p o s j e t i

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.