< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

trenutno sam u:
Zagreb
royale with cheese u prethodnim epizodama:
Düsseldorf (početak...kraj)
Beč (ovdje)
Kuala Lumpur (početak...kraj)
Minhen (početak...)

ponedjeljak, 11.07.2005. @ 16:10

rocnik Royale?

vratih se u petak navecer iz Minhena, i vidim na stolu jednu od onih plavih obavijesti da na posti moram pokupit nesto "preporuceno sa povratnicom". to nikad nije dobra vijest. mrzim te plave papirice, "preporuceno s povratnicom", iz poste 10000. svatko tko se ikad igrao skrivaca sa kaznama prometne murje, zna o cemu pricam.

buduci da me mjesecima nije bilo u HR, sto ce reci da nisam napravio nikakvo sranje u prometu, optimisticno sam otisao u Branimirovu po to pisamce.

dakle, poziv u vojsku.

cini se da imam zakonsko pravo to sluzenje odgoditi jos godinu dana, pa cu to i probati. vidjet cemo. "nije sve tako crno", rece dzelat, "samo imas kapuljacu preko glave". nda.

od ostalih losih vijesti, cini se da prvi tjedan u 8. mjesecu necu biti u Hvaru, sto me opako jebe. cini se, naime, da cu prva dva tjedna u 8. mjesecu morat u Helsinki na nekakav projekt. vidjet cemo kakva je situacija sa tim, kad (i ako) sredim ovo sa vojskom...

"sretno, royale". hvala, o citaoce.


komentari (12) - isprintaj - link

petak, 08.07.2005. @ 13:18

kratak post o francuskoj kuhinji

prije otprilike mjesec dana otisao sam sa Francuzom (prica o istom u jednom od slijedecih blogova, nadam se) na kebab. i cuo zanimljivu pricu o kebabdzinici (valjda se to tak zove) u gradicu blizu njegovog, u Bretanji.

ta kebabdzinica bila je jedna od poznatijih u tom gradicu. jednog dana ju je zatvorila sanitarna inspekcija. glavni problem bio je u onom bijelom umaku na bazi mlijeka, sto se obicno stavlja u kebab. u istom je, naime, sanitarna pronasla 11 razlicitih uzoraka sperme.

drzmo se mi cevapa. sa ajvarom, ne sa kajmakom.


komentari (8) - isprintaj - link

srijeda, 06.07.2005. @ 10:46

skoro-pa-cool

samo da se kratko osvrnem na ovo. dakle, urednistvo bloga me stavilo na almost cool listu. smijesno mi je to. mislim, drago mi je, hvala im, moj ego im je zahvalan. ali mislim, koji kurac?

svojevremeno sam pisao zanimljive stvari, i volim vjerovati da sam ih pisao na zanimljiv nacin. ono vrijeme u Maleziji, recimo. bez lazne skromnosti, bas sam si bio do jaja. ali stavit me na nekakvu "almost cool" listu sada, kad pisem prosjecno jedan post mjesecno, i to o totalnim pizdarijama? ne kuzim tu logiku. valjda su nanjusili da je blog na samrti. oprostajni post je vec napisan, prilicno nedavno. i onak, dvocjevka mu je vec u ustima, a moj blog, cvrsto stisnutih ociju, drhtavim noznim palcem trazi okidac... ljudima je to cool, jebiga. nanjusili su krv, makar virtualnu, pa sam cool. almost.

malo mi je blesavo sad zahvaljivat roditeljima, obozavateljima, Bogu i Akademiji. te liste su ionako odavno prestale biti relevantne. sa njih su maknuti neki koji zasluzuju biti gore, dok je sa druge strane previse nas koji to ne zasluzujemo. pojavom "njusilice", ili kako se vec zove ona Halova skripta, mi je i sama naslovnica bloga izgubila svaki smisao.

ma dobro, toliko o tome. onaj post koji sam nekidan obecao, o nizespomenutoj, naci ce se ovdje... uskoro. nadam se.


komentari (7) - isprintaj - link

petak, 01.07.2005. @ 14:53

sitno brojim, ne mogu da stojim...

eto. gotovo je sest mjeseci u Minkenu.

interesantno razdoblje za mene, iako se iz mog bloga bas i ne bi reklo. napisat cu rijec-dvije o doljespomenutoj djevojci za koji dan.

jucer sam vratio kljuceve stana u Minhenu, jer je isti bio unajmljen do kraja 6. mjeseca. danas mi je zadnji dan na poslu. no ostajem jos tjedan dana ovdje, radi nekog tecaja. tih tjedan dana sam u hotelu.

koga boli kurac? ma da, imate pravo, koga boli kurac. o zanimljivim stvarima mi se neda pisat, pa pisem gluposti.

samo jedna stvar koju sam htio napomenuti. jucer sam naletio na jedan prigodni pjesmuljak, koji sam htio podijeliti sa vama. za kraj ovog sestomjesecnog Minhenskog razdoblja. nisam nigdje nasao link na mp3cu, ovo je link na spot. ima nekakvih 12 MB, ali ako vam nije problem, skinite si. mislim da se isplati.

e, da, malo pojasnjenje glede onog Pariza. cini se da u igri ipak nije Pariz, to sam mislio zbog toga sto je projekt za France Telecom. naime, France Telecom je vlasnik Orangea, tako da se cini da ce taj projekt ipak biti u Bristolu. xiola i marisi, to je vas dio svemira, od vas ocekujem savjete kamo na cevape i burek.

u svakom slucaju, slijedeci tjedan sam jos u Minkenu, tjedan iza toga Zagreb, pa iza toga vjerojatno nazad u Bec. tamo mi je baza. (ne kao dalmatinski "tamo mi je baza", nego kao purgerski "tamo mi je baza"... nda, whatever.) ovaj Bristol, ako bude, bit ce iza mog godisnjeg, dakle druga polovica 8. mjeseca ili kasnije...

tolko za sada. imam najbolju namjeru okacit jedan post pocetkom slijedeceg tjedna, sto ce reci da ga mozete ocekivati za mjesec-dva...


komentari (6) - isprintaj - link

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>