< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

trenutno sam u:
Zagreb
royale with cheese u prethodnim epizodama:
Düsseldorf (početak...kraj)
Beč (ovdje)
Kuala Lumpur (početak...kraj)
Minhen (početak...)

petak, 22.04.2005. @ 13:21

a little piece of trivia

ako u google upisete "trazim dobrog jebaca", ovaj blog bit ce deveti po redu u rezultatima. blog od marisi bit ce sesti.

premise:
- marisi je bolji jebac od mene
- marisi daje u guzu
- marisi zivi sa cimerom koji je gejpeder
- marisi je postala sliku svojih sisa, koje izgledaju neprirodno dobro

konkluzija, anyone?

i da, ja si STVARNO moram kupit neki zivot...


komentari (12) - isprintaj - link

srijeda, 20.04.2005. @ 11:11

kama sutra

mislim, kamo sutra.

mislim, kamo nakon Minhena.

molim da se uoci da je ovo bila potencijalno dobra fora, koju ja jednostavno nisam znao isfurat kako spada.

jos uvijek se radi, jos uvijek nemam previse vremena za brijanje po blogu. samo sam htio napomenuti da se pojavio jedan zanimljiv projekt, na kojem cu mozda raditi po povratku iz Minhena. jucer sam, naime, morao potpisati dokument koji pocinje sa:

In connection with the strategic partnership with France Telecom S.A. for next generation network architecture you will receive strictly confidential information which usually are not accessible to a third party.


dakle, Pariz? nekoliko kolega vec je bilo tamo. mogucnost definitivno postoji. koliko velika, vidjet cemo...

EDIT: postoji i mogucnost nekakvog projekta za O2 u Londonu, odnosno nekoj pripizdini blizu Londona. marisi i xiola, ako bude nekaj od toga, vodim vas na krkacinu. xiola, to bi bilo najranije za 3-4 mjeseca. jesam li najavio dovoljno rano? :)


komentari (9) - isprintaj - link

srijeda, 13.04.2005. @ 14:11

c/p

radi se. nema se vremena za pisat. samo jedan copy/paste frendovog mejla od prije par tjedana. nekima od vas sam vec ovo spominjao. dakle, frend kaze:

Zene stavljaju pierse u usi, nos, bradavice i na klit, radaju djecu, ponekad carskim rezom, stavljaju silikone u skoro sve dijelove rijela, depiliraju dlake na nogama, ispod pazduha, briju stidne dlake i odstranjuju dlake vrucim voskom, tetoviraju se, rade liftinge, smanjuju si zeludac, vade si rebra, operiraju grudi i NE DAJU DA IH SE SEVI U GUZICU JER IH BOLI !?!?!!!


da, go figure.


komentari (13) - isprintaj - link

petak, 08.04.2005. @ 13:37

the bible group

dakle, nekidan sam sa par frendova imao zanimljivu raspravu o biblijskim temama. ono, papa je umro i sve to, pa smo se osjecali nekak produhovljeni.

tocnije, pricali smo o Onanu. jedan frend krenuo nam je objasniti porijeklo rijeci "onaniranje". probat cu prepricati diskusiju i zakljucke jezikom koji se koristio u toj teoloskoj raspravi.

dakle, prvi frend nam je, u naletu produhovljenosti, krenuo objasnjavati da je Onanov buraz crko. ali Onan se palio na zenu od svog buraza. no kako je grijeh karat zenu mrtvog buraza, on je samo drkao na nju. hence the exporession "onaniranje", odnosno "onanija", po toj teoriji = drkanje.

drugi produhovljeni frend, u zelji da podijeli malo opce kulture sa nama, objasnio nam je da je ta teorija kriva. Onanu je doista crko brat, no po zidovskom zakonu on je trebao preuzeti brigu o zeni svog pokojnog brata. pod "preuzeti brigu" misli se, izmedju ostalog, i na redovito servisiranje. no Onan, iz postovanja prema bogu (!?), nije htio imati djece sa zenom svog brata. to ga, naravno, nije sprijecilo da se sevi sa njom. medjutim, on je prakticirao coitus interruptus, u narodu popularni rikverc, dakle svrsio bi van nje. biblija zato kaze da je "prosipao svoje sjeme uzalud", a ne da je "bacao drkicu" ili "bacao ga u nesvjest". "onanija", dakle, ne oznacava nuzno drkicu, vec svaku seksualnu aktivnost pri kojoj je cilj izbjeci zacece.

ova druga teorija mi je posebno zanimljiva: lik sevi zenu svog mrtvog brata, pri cemu ne zeli djecu, a sve to radi iz postovanja prema bogu. katolici rulaju!

btw, malo sam progooglao kako bih saznao koja je teorija vjerodostojnija. cini se da je ova druga teorija vise-manje tocna. Judah i Shuah (jebi ga, ovo je engleska verzija imena) imali su sinove. barem dvojicu. od kojih se bar jedan zvao Onan. (kuzi se da nisam bas PREVISE googlao, ha?). uglavnom, Bog je ubio tog buraza "for wickedness". i onda je Judah, dakle Onanov stari, rekao Onanu da se "pobrine" za burazovu zenu, i napravi neke potomke. a ovaj ju je sevio, ali je prakticirao rikverc. bogu se taj postupak nije svidio, pa je ubio i Onana. zajeban neki Bog. u svakom slucaju, drkica je samo "podvrsta" onanije. tu spadaju i sve vrste kontracepcije. nota bene.

malo vise detalja mozete naci ovdje. ovo je nesto sto morate procitati. ako mozete. ja sam vrlo brzo odustao. evo par citata iz ovog dijela koji sam procitao:

dakle, prvo lik postavlja pitanje o Onanu. i kaze:

I am a college student attending Ozarks Technical Community College in Springfield, Missouri. I am writing an essay on the subject of Masturbation. I am a born-again believer in Jesus Christ, and overcame my personal compulsive masturbation addiction in 1996.


e, a onda u odgovoru prvo ide jedan klasik:

ANY sexual activity which attempts to bypass reproduction is a sin.


a uskoro i my personal favorite:

In addition, masturbation is a homosexual act: sex with a person of the same sex, namely yourself.


dakle, moram se ispovjediti. ja sam Royale i peder sam. ocekujte me na slijedecem gay pride-u u zagrebu. geez. tu sam negdje odustao od daljnjeg citanja. steta, sigurno je zabavno.


komentari (6) - isprintaj - link

ponedjeljak, 04.04.2005. @ 10:30

primjer kada je izraz "WHAT THE FUCK???" jednostavno nedovoljan


dakle, link godine. www.fotoaparati.net. gornja slika screenshot je njihove pocetne stranice. inace, to je stranica sa na kojoj mozete naci cijene svercanih fotica.

primjere veceg licemjerja molim staviti u komentar. hvala.


komentari (0) - isprintaj - link

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>