<> ROCKYzone

31.05.2007., četvrtak

"Rocky" najgledaniji unatoč poraznim kritikama

ČINILO se nevjerojatno, ali je postalo stvarnost - šesti nastavak filmske sage o junaku Rockyu Balbou sa Sylvesterom Stalloneom u glavnoj ulozi pomeo je ostale blockbustere i našao se na prvom mjestu najgledanijih filmova u SAD-u.
Kritičari su mjesecima ismijavali čak i ideju o snimanju šestog nastavka nekad popularnog filmskog serijala, a kad je film došao u kina, ispisani su redovi i redovi o tome koliko je film sramotno loš.
Šesti nastavak govori o Rockyevom prisilnom vraćanju u boksački ring iz kojeg, naravno, izlazi kao pobjednik. Kao i prethodnih pet puta, i ovaj je put Stallone izjavio kako je ovo definitivno posljednji nastavak priče o boksačkom junaku. Zajedljive komentare o tome kako je smiješno da 59-godišnji glumac u filmu pobjeđuje mlade snage, Sly komentira riječima: "Vremena se mijenjaju. Ljudi žive duže i zdraviji su. Imaju više ambicija i energije, ali je žalosno što im društvo poručuje da se maknu sa strane".

Ipak pogledajte kako su ismijavali film i samog Stallonea. Link: http://www.freakingnews.com/Rocky-Balboa-Pictures--1261.asp

A i Rocky 7 je osvanuo na Jubitou. wink


- 00:24 - Komentari (5) - Isprintaj - #

29.05.2007., utorak

Stallone: Rambo III je grozan film

Holivudski akcijski junak, Sylvester Stallone popljuvao je vlastiti film. Pošto je riječ o Rambu III, javnost je ostala malo zatečena takvom izjavom, jer glumac sada radi na četvrtom dijelu.
Stallone, koji će se po četvrti put na velikim ekranima pojaviti kao John Rambo, priznaje da je na početku smatrao kako je Rambo III odličan film. No 19 godina kasnije čini se da ne vjeruje u to.
"Posljednji Rambo je imao previše akcije, a nimalo priče. Bio je grozan. Tada sam mislio da je brilijantan. Sad mislim: 'Kakva je ovo gomila g*****'", izjavio je Sly.


Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
- 19:38 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Stallone u Big Brother kući!

- 00:18 - Komentari (3) - Isprintaj - #

28.05.2007., ponedjeljak

Rocky is finished, STALLONE IS NOT!

Image Hosted by ImageShack.us
- 14:58 - Komentari (3) - Isprintaj - #

26.05.2007., subota

Hot :)

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
- 16:14 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Ekipa iz Rockyja III (danas)

Image Hosted by ImageShack.us
- 01:45 - Komentari (3) - Isprintaj - #

23.05.2007., srijeda

USKORO I KOD NAS NA DVD-U!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us
- 22:17 - Komentari (3) - Isprintaj - #

22.05.2007., utorak

Stallone je kriv, Rambo je živ

Na dan kad ga je australski sud proglasio krivim zbog švercanja testosterona, Stallone je pokazao na što je isti trošio. Ili - teaser za novog Ramba.
Kako smo vam već pisali Sylvester Stallone, je veljači u Australiju unio čak 48 bočica Jintropina, a za koji nije imao recepte pa ih je dakle posjedovao ilegalno. Nakon što su ga tamošnje vlasti ‘provalile’ Stallone je bacio ručnik u ring i priznao – kriv sam.
"Kako čovjek stari, hipofiza mu sve sporije radi, osjeća se starijim, a kosti mu slabe. Ova stvar (jintropin, op.a.) daje tijelu poticaj i osjećate se i izgledate dobro’, bilježi sudski zapisnik Stalloneovu izjavu. U osebujnom opravdanju zašto je zabranjene bočice union a australsko tlo, Sly je nastavio: "Snimati Ramba je težak rad… Ne mislite valjda da bih to mogao nabaviti u Burmi’.

- 15:08 - Komentari (8) - Isprintaj - #

19.05.2007., subota

First official JOHN RAMBO ( Rambo 4 ) teaser trailer

Napomena! Ovo nije ipak pravi teaser, već promo koji je Stallone sastavio za prezentaciju filmaša u Cannes-u.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Downloads Teaser Trailer

STALLONE IS JOHN RAMBO!
I kakve su vaše reakcije na odgledane prve scene? Meni odlično izgledaju, a Rambo mi izgleda bolje nego ikada! Kako je samo dohvatio onoga tipa, golim rukama ga je ubio.wink
Ja sam gotovo siguran da će ovo biti najbolji Rambo. Zanimaju me i vaši komentari!

I još jedan John Rambo fan poster! Meni do sada najbolji.wink Poster je u 10 minuta napravio Zdenkolino!winkmah

Image Hosted by ImageShack.us
- 17:55 - Komentari (13) - Isprintaj - #

Ekskluzivno!!!!!

Izašao "John Rambo" teaser trailer!!!!! Link je ovdje, iako jako dugo učitava, isplati se i te kako čekati.wink Uživajte!
- 13:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #

18.05.2007., petak

Fan Poster

Image Hosted by ImageShack.us
- 13:10 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Krijumičarski hobi?

GODINAMA se pisalo o tome da se Sylvester Stallone, osim glumom bavi i nekim ilegalnim poslićima, a ostarjeli akcijski junak to je preko svojih odvjetnika ovih dana i priznao.
Međutim Stallone se još uvijek nije obratio javnosti, no to će, po svemu sudeći, učiniti vrlo skoro, jer su američki i australski mediji puni napisa koji osporavaju njegovu fizičku kondiciju i u pitanje dovode utjecaj na mlade, kojima je, prema njihovom mišljenju, ovime poručio: "Zgodan nisi sam od sebe, već od tableta".
Kao što smo javili, Stallone je optužen za unos zabranjenih supstanci u Australiju, i to 48 bočica hormona ljudskog rasta, Jintropina. Tri dana nakon carinskog pregleda, Stallone je bacio četiri bočice testosterona iz svoje hotelske sobe, pa su vlasti pronašle zabranjena sredstva i privele glumca. Hormon ljudskog rasta ne može se unijeti u Australiju bez posebne dozvole vladine agencije. Stvar je prepuštena lokalnom, a ne saveznom sudu pa Stalloneu prijeti maksimalna kazna od sitnih 18.000 $, a izbjeći će globu od 91.000 $ i do pet godina zatvora, što je mogao dobiti na saveznom sudu. Presudu će izreći slijedeći tjedan, u ponedjeljak.
Stalloneov odvjetnik Phillip Boulten izjavio je da je Stallone uzeo hormone 'iz medicinskih razloga' koje nije specificirao (Stallone treba još porasti?), te da to čini 'pod liječničkim nadzorom'. Odvjetnik je spomenuo i obranu u stilu 'da je znao da je to protuzakonito u Australiji, ne bi to nikada uradio'. Stallone očito puno toga nije znao, pa je tako označio 'ne' na carinskoj deklaraciji, gdje su ga pitali da li u Australiju unosi 'lijekove, steroide, ili neke zabranjene droge'. Poslije privođenja Stallone je rekao reporterima da je sve to samo 'mali nesporazum', te da 'oni rade svoj posao, a ja nisam shvatio sva pravila'.
Stallone je u Australiju išao na promociju zadnjeg Rockyja, 'Rockyja Balboe', u kojem ostarjeli boksač uspijeva iznenađujuće dobro nabiti kondiciju, tako da opet može u ring. Zlobnici sada već likuju kako se konačno zna tajna Rockyjeve i Rambove kondicije, a ostat će nejasno što bi bilo da je, kojim slučajem, Sly ostao u nekom australskom zatvoru. Da li bi preživljavao u zatvoru jednako čvrsto kao u filmu 'Iza rešetaka', da li bi isprobao bijeg iz zatvora kao u 'Rambu' ili u 'Tangu i Cashu'? Ili bi, ipak, i onda vodio borbe preko - advokata.
- 00:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

16.05.2007., srijeda

"John Rambo" najnovije fotke! :)))))

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
- 23:29 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Još malo ismijavanja na Rambov račun!


- 23:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.05.2007., utorak

Stallone: Kriv sam!

SYDNEY - Američki glumac Sylvester Stallone priznao je danas pred australskim sudom krivnju za unošenje hormona rasta kad je u veljači posjetio Australiju radi promocije najnovijeg filma, objavila je agencija Australian Associated Press.
Šezdesetogodišnji glumac priznao je posjedovanje zabranjenih tvari nakon dolaska iz SAD-a u zračnu luku u Sydneyju u veljači ove godine, kazali su njegovi odvjetnici na lokalnom sudu u Sydneyju.
Stallone, koji je napustio Australiju 19. veljače nakon promotivnog boravka zbog filma "Rocky Balboa", nije bio na saslušanju. Morat će platiti maksimalnu novčanu kaznu od 22.000 australskih dolara (18.000 dolara).
Nakon dolaska u zračnu luku 16. veljače, carinici su u Stalloneovim kovčezima otkrili 48 doza hormona rasta Jintropina koji sadrži hormon koji izlučuje hipofiza, a stimulira rast i staničnu reprodukciju.
Carinici su pronašli i četiri bočice testosterona.
Stalloneov odvjetnik objasnio je na sudu da Stallone ta dva proizvoda uzima po liječničkoj preporuci, ali nije naveo točan razlog.

18.000 dolara, što je to njemu za platiti, pa on to potroši za jednu večeru.smijeh
- 23:57 - Komentari (2) - Isprintaj - #

funny :)

Image Hosted by ImageShack.us
Sly se ubija piletinomnjamismijeh
- 14:42 - Komentari (3) - Isprintaj - #

13.05.2007., nedjelja

Stallone optužen zbog dopinga u Australiji

Australski sud službeno je optužio američkog glumca Sylvestera Stallonea za prošlomjesečni pokušaj unošenja 48 bočica zabranjenog ljudskog hormona rasta u Australiju, kamo je doputovao radi promocije posljednjeg filma iz serijala o boksaču Rockyju.
Stallone, za kojeg se vjeruje da snima svoj posljednji film o Rambu na Tajlandu, nije se morao pojaviti pred sudom u Sydneyju.
Australska carinska služba rekla je sudu da je Stallone nakratko uhićen u sidnejskoj zračnoj luci 16. veljače nakon što je u njegovoj prtljazi pronađeno 48 bočica zabranjenog ljudskog hormona rasta.
Maksimalna kazna za taj prekršaj je 110.000 australskih dolara (oko 475.000 kuna). Sljedeće ročište je 24. travnja, kada će se Stallone očitovati o optužnici.
Stallone je, čini se, zaboravio da su hormoni rasta čisti sportski doping zabranjen u većini država svijeta. Ipak, vjerojatno dijelom zahvaljujući dopingu, Stallone je u 60. ponovno uspješno odglumio mišićavog boksača Rockyja Balbou. Da je stvarno boksač, ovo bi značilo doživotnu zabranu nastupanja.

Nova slika iz Tajlanda!

Image Hosted by ImageShack.us
- 23:03 - Komentari (3) - Isprintaj - #

12.05.2007., subota

Slytech

Stallone ga je nosio u jednom filmu, a proizvedena je i ograničena serija satova Slytech. Sly je također mnogo satova darovao prijateljima, te je u Hollywoodu poznat kao vrlo darežljiva osoba.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
- 23:44 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Nova Rambo slika :)

Image Hosted by ImageShack.us

I nova Rambova igračka wink

Image Hosted by ImageShack.us


- 01:43 - Komentari (4) - Isprintaj - #

11.05.2007., petak

ROCKY IV (od sutra na kioscima)

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

IVAN DRAGO
E, on je jedan od tih jadnika koji je 'popušio' jer se oslonio na modernu tehnologiju, ali da je vukao saonice natrpane teretom kroz metar-dva snijega, to bi već bilo nešto drugo. Ipak, zaslužio je da ga se uvrsti u snagatore, jer on je Ivan Drago, 'to nije čovjek, to je stroj'!smijeh

- 20:01 - Komentari (4) - Isprintaj - #

10.05.2007., četvrtak

Rocky Wallpapers

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 23:46 - Komentari (2) - Isprintaj - #

08.05.2007., utorak

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
- 20:03 - Komentari (4) - Isprintaj - #

06.05.2007., nedjelja

Exclusive photo of Sly, Jennifer and the girls recently on location for the filming of "John Rambo"

Image Hosted by ImageShack.us
- 17:31 - Komentari (5) - Isprintaj - #

04.05.2007., petak

ROCKY III (od sutra na kioscima)

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Slobodno se može reći da pjesma Eye Of The Tiger drži ovaj film! Stvar je jednostavno prejaka, poslušajte! wink



Image Hosted by ImageShack.us
- 15:41 - Komentari (4) - Isprintaj - #

03.05.2007., četvrtak

Rocky Balboa Montage


- 23:22 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Težak trenutak u Stalloneovom životu

Naime 1997 godine rodila mu se bolesna kćer Sophia, Sylvester je i sam opisao kako se osjećao u tom trenutku svojega života, što možete pročitati u predzadnjem postu.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Danas je Sophia zdrava, uz još dvije sestre. Sistine i Scarlet!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
- 22:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Novi Rambo, također Kršćanski film!

Prateći njegov uspješan povratak u Rocky-u, Stallone je želio oživjeti i još jednom proživjeti ulogu Ramba. I baš kako je i za Rocky-a Balbou, Stallone ulaže svu svoju nadu u to da će uspijeti. U interviju za "National Catholic Register", Sly je govorio o tome kako se vratio Katolizmu i o bolesti svoje kćerke. Sly je rekao: "Kada mi se kćerka rodila bolesna, razumio sam da stvarno trebam pomoć, sav sam se predao u Božije ruke i njegovim svim oprostima. NCR izvješćuje da dok je Sly odrastao kao Katolik, prestao je ići u Crkvu nakon što je okusio slavu i bogatstvo. Bilo kako bilo, on se sada opet smatra Katolikom koji redovito ide u Crkvu. "Ovo me smjestilo gdje i trebam biti", rekla je mega zvijezda i ništa to se nebi dogodilo da se nije vratio vjeri. "Bio sam "sam" na svijetu i mislio sam da sve stvari moram sam podnjeti. Kad smo već govorili o četvrtom nastavku Ramba koje Stallone također producira i glumi, Sly kaže da je njegov Rambo ateist i da više nevjeruje u ništa. Bilo kako bilo, Rambo u ovom djelu, Stallone nastavlja - "Rambo mora pomoći grupi Kršćana koji žele negdje prenjeti Božiju Riječ. Dobija potpuno novu sliku o njihovoj vjeri, a to se događa u čudnim okolnostima. Mislim da će funkcijonirati - Sly je rekao. "Pogledajte kako je to. Možete imati Kršćansku temu za nešto, ali je nesmjete "udariti" prejako. Morate to poštovati. Time je Sly završio svoj interviju.

(Ovu je vijest Josipa (StalloneZone) već objavila)
- 17:52 - Komentari (5) - Isprintaj - #

02.05.2007., srijeda

Životinja :)

Image Hosted by ImageShack.us
- 17:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Prosinac 2010 (4)
Lipanj 2010 (3)
Ožujak 2010 (4)
Studeni 2009 (2)
Kolovoz 2009 (4)
Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (2)
Prosinac 2008 (6)
Rujan 2008 (4)
Srpanj 2008 (4)
Svibanj 2008 (11)
Travanj 2008 (8)
Ožujak 2008 (9)
Veljača 2008 (10)
Siječanj 2008 (12)
Studeni 2007 (12)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (7)
Srpanj 2007 (14)
Lipanj 2007 (15)
Svibanj 2007 (28)
Travanj 2007 (36)
Ožujak 2007 (39)
Veljača 2007 (55)
Siječanj 2007 (9)