RK Ogulin @ web

24.02.2010., srijeda

DERBI KOLA !!!

Eto èesto puta je to pisalo na našem blogu pa tako je i ovaj put :) u Ogulinsku "Arenu" stiže ekipa koja nam je za stopama...

RK Ogulin : RK Gospiæ

Dakle sve je jasno ekipa kojoj bježimo jedan bod dolazi u Ogulin na sportski okršaj u kojem su ulozi veliki , èak i zvani druga liga :)

Prava na kiks više nemamo, ispustili smo ga proteklog vikenda a sad je vrijeme da uzmemo pun pljen i to u lièkom derbiju.

Nadamo se i ovaj puta da æe veliki broj gledatelja biti na našim tribinama kao i do sada te da æemo još jednom postati i ostatni najbolji domaæini :)

Ljestvica 3.HRL Zapad

1.Peæine 22
2.Ogulin 21
3.Buje 20 (-1)
4.Gospiæ 20
5.Matulji 2001 19 ...
- 18:16 - Komentiraj (anonimni postovi se brišu i prijavljuju na abuse) (6) - Isprintaj - #

Poèetak drugog djela sezone

RK Mornar Dramalj : RK Ogulin 25 : 25


Utakmica o kojoj jednostavno nemamo šta reæi.Da li smo spasili bod ili izgubili jedan stvarno neznamo.Mislimo da poslje utakmice nitko nije bio u stanju reæi o èem se radi a to se vidjelo i na našim licima.Naravno rezultat je što se tièe igre zadovoljavajuæi ali mi smo to morali i mogli bolje.Nažalost našli smo se u takvoj situaciji da se dosta stvari nije poklopilo (netreniranje Cindriæa i Stipetiæa zbog bolesti te izostanak Grgiæa).Morali smo takvi na teren pa dati sve od sebe...Znali smo kakva je ekipa Mornara (pogotovo kod kuæe) udri pa šta bude.To im se ovog puta isplatilo jer na samom poèetku nisu bili kažnjeni za taj tip igre s kojim su stvorili prednost od 5 golova koje smo mi stizali da bi na kraju i promašili 2 sedmerca i èistu kontru s kojim bi uzeli sve bodove ali dobro...sad je to iza nas...

Sigurni smo da æe Mornar uzeti još nekim ekipama bodove stoga dižemo glavu gore jer veæ u Subotu moramo pokazati pravo i spremno lice protiv Gospiæa...
- 17:59 - Komentiraj (anonimni postovi se brišu i prijavljuju na abuse) (1) - Isprintaj - #

We are back !!!

Eto neznamo ni sam otkud da krenemo ali kako je najbolje i najèešæe od poèetka :))

Drugio dio sezone bio je daleko dok smo krenuli sa pripremama, tamo još poèetkom sijeènja ove godine sretan dok su francuska salata i ostala hrana bila u nepcima a trèanje i rad u glavi ili ako netko hoæe u oèima, krenuli smo sa pripremama i sa ciljem da nastavimo tamo gdje smo i stali na samom vrhu naše lige.

Doveli smo jedno novo-staro pojaèanje ljevorukog Metkovca Dragu Volareviæa koji napokon hvata nekoliko treninga tjedno te se polako vraæa rukometu nakon jednogodišnje pauze.

2-3 tjedna radili smo na snazi,kondiciji a naravno brzo smo ubacili i lopte u program te tako odigrali niz prijateljskih susreta što u Ogulinu a što na gostovanju pa sjetimo se rezultata.


RK KTC Križevci : RK Ogulin 34 : 28 (17:14)
RK Ogulin : kadeti RK Karlovac 37 : 26 (14:12)
RK Ogulin : RK KTC Križevci 35 : 32 (17:15)
RK Ogulin : RK Kvarner Kostrena 23 : 28 ( 13:14)
RK Koprivnica : RK Ogulin 33:31 (16:11)
RK Maksimir Princ : RK Ogulin 40:27 (19:13)

- 17:42 - Komentiraj (anonimni postovi se brišu i prijavljuju na abuse) (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeæi mjesec >>