Head Banger
Poznate ne izreke:
Život je sto puta ljepši kad si pijan!!!
M. Kovač
Svaka čast onom koji je izmislio belu nedeju!!!
Nisi brz, al si zato glup!
Glupost je neuništiva!
Bog čuva pijane!

NEMOJTE NI SLUČAJNO KLIKNUT NA OVO
Dont Click Here
Najjači blog (ali samo za one koji kuže):
Kovač

Blog.hr
armada
Ri-rock
Sve što želite znati o Urbanu i Lauferu
Tip stavlja slike iz playboya na blog!? zanimljivo...
grizimuda-vrhunska zajebancija
Prva sexy go-go zvijezda grupe "gljiva" =)
Vrhunac dječje gluposti!
Image Hosted by ImageShack.us






Fuck Bush!
FUCK Flag 2


Danas je prekrasan dan i svi ćemo rezati žile
danas ie prekrasan dan ja nabost ću te na vile
jer danas ćemo slaviti od bambusa omamljeni
jer je danas baš PREKRASAN DAN!!!

Danas je prekrasan dan rigat ćemo iz gušta
danas je prekrasan dan poserem ti se u usta
jer danas ćemo slaviti od bambusa omamljeni
jer je danas baš PREKRASAN DAAAAAAN!!!

-PASI-

Give Me Beer

OVO VOLIM SLUŠATI:


Image Hosted by ImageShack.us

KOJI CAR!
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

U komentarima pišite prijedloge o kojim temama da pišem da bude zanimljivija stranica! Ako ima nešto u Rijeci šta vam smeta, ili netko koga želite pohvalit samo recite! voo- noo! sha mai!? bam-bam!



ZA MOJU CURU:

Uvijek sam tražio na krivim mjestima,
Po prašnjavim cestama ili po dalekim zemljama,
Sva mjesta bi tražio, ali jedno preskočio
Pod NJENIM KAPCIMA nisam se sjetio.
A NJENE OČI su zrcala svim morima,
Previše plave i za nebo bez oblaka,
Previše plave da bi danom bile viđene,
Postoje samo kad me noći snom nagrade

Pod njenim kapcima sva blaga spavaju,
Pod njenim kapcima zvjezde putuju...

Previše plave da bi danom bile viđene
Previše plave da bi.........


URBAN -PREVIŠE-

Riječke spike

26.06.2005., nedjelja

Raspored utakmica RIJEKE u ovoj sezoni:

1. kolo, 23.07.2005. - subota
PULA STARO ČEŠKO – RIJEKA

2. kolo, 30.07.2005. - subota
RIJEKA – CIBALIA

3. kolo, 06.08.2005. - subota
DINAMO – RIJEKA

4. kolo, 13.08.2005. - subota
OSIJEK – RIJEKA

5. kolo, 20.08.2005. - subota
RIJEKA – INTER-ZAPREŠIĆ

6. kolo, 27.08.2005. - subota
VARTEKS – RIJEKA

7. kolo, 10.09.2005. - subota
RIJEKA – SLAVEN BELUPO

8. kolo, 17.09.2005. - subota
HAJDUK – RIJEKA

9. kolo, 24.09.2005. - subota
RIJEKA – ZAGREB

10. kolo, 01.10.2005. - subota
KAMEN INGRAD – RIJEKA

Prvih deset kola vam je dosta, neda mi se više pisat! ionako ćemo SVE DOBIT pa nije ni važno s kim igramo! Ova ekipa rastura! Samo neznam Šta će sa Zekićem sad kad Erceg ostaje!? On je tu došao igrat, a grijat će klupicu!? I ne kužim zašto u Novom Listu na golu stalno stavljaju upitnik, a pišu da će Radman bit na klupi!?

- 23:02 - Ne misli na torticu! (12) - Promućkaj i ispljuni - #

Barem su trebe dobre!?

Jučer (i danas do 4 ujutro) sam bio u kapitanu. WOOOOOW! Nije baš da se ponosim time, ali nije bilo loše!? Kad se lagano zabiješ i kad puštaju onu komercijalnu briju i kad vidiš sve one trebe još ti može i bit dobro!? Stvarno sam u kurcu kad mi je tamo dobro!? Najprije smo išli u hemingvej i bili tamo do polnoćiipol i nije bilo ni žive duše! Čini se da im je bio super onaj potez sa plaćanjem ulaza 25kn! (mi ga, hvala Bogu, nismo platili jer nas nitko nije ništa pitao). Zašto danas pada kišaaaa? Baš sam htio ić na Ičiće!?!?! E da, neznam točno kad je koncert od Urbana, ali ja mislim da je u osmom mjesecu! Ma ja mislim da možeš pročitat na onim plavim plakatima od Riječkih ljetnih noći!

- 14:29 - Ne misli na torticu! (4) - Promućkaj i ispljuni - #

25.06.2005., subota

Ima li nade za nas?

Ništa! Baš ništa se u Rijeci zanimljivog ne dešava! Dobro one Riječke ljetne noći, ali i to je sranje! Jedino je dobro šta će bit koncert od Urbana, a ono ostalo je sve za ove starije od 60! Danas mi se ful ide van ali u Točku nema šamse da idem jer su sve mulci kao što već znate i na kraju ću otić u Hemingvej za koji se moraš dobro zabit da bi se zabavio! A i onda nije baš nešto!?

p.s. pogledajte u komentarima malo ispod kako je onaj dečko šta je ocjenjivao trebe u 6. i 7. razredu zakon! da sam barem ja ko on!

- 12:30 - Ne misli na torticu! (5) - Promućkaj i ispljuni - #

23.06.2005., četvrtak

To nije u redu!

Evo neznam šta da napišem pa ću napisat novi post! Ovaj post će biti tako dobar da će ga pročitati svi blogeri i ne blogeri, i oni koji uopće nemaju internet, pa sve do onih koji neznaju čitat! U njemu se govori o njemu samom, on je kao post jedan od najboljih djela ikada napisanih. O njemu će se pričati priče, pjesme, sonate, epitafi, drame, komedije, tragedije, autobiografije i tako dalje. U njemu se govori o pitanju opstanka na Zemlji i Marsu. To je složen proces u kojem Post ima glavnu ulogu, da njega nema nikada nebi ni došlo do fotosinteze. Nebi se znalo čak niti što je bilo prije- kokoš ili jaje!? Nakon što pročitate ovaj tekst moguće su nuspojave za koje se obratite dežurnom liječniku ili predsjedniku Udruge sa kišobranima.

- 23:28 - Ne misli na torticu! (2) - Promućkaj i ispljuni - #

22.06.2005., srijeda

Jajasta loptica po 10 kuna!

Bio sam danas na Ičićima i baš je bila shpitza!!! Napokon sam imao samo jedan trening jer je danas kao blagdan pa smo imali SAMO od 9 i pol do 13!? Bilo je ful rulje i onda smo ja i frend 10 puta prošli po plaži da bi ocjenjivali trebe i našli pobjednicu, ali nije nam baš išlo jer one koje imaju dobre sise nemaju dobru facu, a one koje imaju dobru facu nemaju dobru zicu itd. Uglavnom, na kraju smo našli jednu koja je zavrijedila dobru devetku (od 1-10) i ja sam je proglasio pobjednicom, ali nosila je naočale pa nismo sigurni za facu!?!? Uglavnom konkurencija je bila jaaako dobra! Ok je to šta smo primjetili da se trebe ove godine malo više furaju na tange i to! Šovinizam rules!!! Cool

- 19:40 - Ne misli na torticu! (27) - Promućkaj i ispljuni - #

21.06.2005., utorak

Di ja to živim?

Pomalo shvaćam da u Rijeci nažalost živi više bosanaca i srba nego RIJEČANA!? Pa čekaj malo, neki dan mi "cajkeri" izbiju frenda jer im je rekao istinu - da su srbi! U osnovnoj školi mi je više od pol profesorica naaateeezalo riječi na takav način da sam mislio da idem u školu u Sarajevo! Samo za primjer govorili su penđer umjesto prozor, tabla za ploču, taška za torbu itd. Danas u basu slušam malo neki razgovor, a ono ženska udara teeešku ekavicu!?!?! Pa to više nije normalno!
FIUME E BASTA! Image Hosted by ImageShack.us

- 14:39 - Ne misli na torticu! (7) - Promućkaj i ispljuni - #

20.06.2005., ponedjeljak

Provala!?

Dobro već ste čuli da će Točka radit preko ljeta, ali ja sam sad čuo da će se preselit u prostor Hartere!?!?! Ne vjerujem da je to istina, ali ja sam tu da širim glasine!?




p.s. hvala našim starcima što se unatoč zabranama zalažu za to da idemo na maturalno putovanje!

- 17:17 - Ne misli na torticu! (3) - Promućkaj i ispljuni - #

18.06.2005., subota

Veliko sranje!!!

Najprije krenemo sa dvadesetsedmicom na Žurkovo! Onda negdje na Pećinama ovi iz pomorske izbiju staklo pa smo morali svi van! Dobro to je još donekle normalno! Onda čekamo desetku na Plumbumu ali je ne dočekamo! Neki iz razreda kreću pješke na žurkovo (među njima i ja), a neki (neke) stopom! Dobro nakon 2 sata smo napokon tamo! Zajeb... se, roštiljamo, pijemo na predzadnjoj plaži! Sve pet! Idemo doma oko 21, prolazimo nas trojica kraj onih auta u kojima deru cajke Bagpipes i moj frend (pod utjecajem alkohola) počne srat da su svi koji slušaju cajke srbi. U roku odmah doleti 15 tipova i počnu nam srat i najprije izšaketaju, a onda iscipelare tog mog frenda. Mi ih pokušavamo smirit i odmaknut od njega ali kako nas 3-4 protiv petnaestorice!? Uglavnom, kad smo pobjegli skužili smo da frend ima potres mozga jer stalno ponavlja ista pitanja i ne sjeća se šta je bilo!? Prekrasan zavšetak zadnjeg dana škole!


P.S. Zaboravio sam reć da je frend pobrao i bocu u glavu! Rekao je da to moram naglasit jer se toga on ne sjeća!?

- 11:01 - Ne misli na torticu! (13) - Promućkaj i ispljuni - #

16.06.2005., četvrtak

Nitko sretniji od nas!!!

Sutra je napokon taj prekrasan dan. To je tako lijep dan da bi ga mogli proglasit praznikom. JEEEEEEE ZADNJI DAN ŠKOLE!!! Hvala Ti, Bože, hvala Ti!

P.s. valjda se nećemo svi skupa zapalit sutra s tim čevapima!? Jer ćemo već ionako bit zapaljeni od alkohola!? Ma NEEEEEEEE! Rigat ćemo iz gušta!!!

- 23:23 - Ne misli na torticu! (0) - Promućkaj i ispljuni - #

14.06.2005., utorak

TOČKA?!

Jeste čuli da točka radi još 4 subote, ako ne i cijelo ljeto!? Tako je barem Debo - vlasnik rekao mojoj frendici! Već par mjeseci nisam bio u točki pa mi je to drago čut!! U SUBOTU 3.S U TOČKU!!! šifra: "lizaljka"!

Ima i još jedna vjest u vezi Točke. Priča se da će se od sljedeće "sezone" zabranit ulaz mlađima od 16!!! Svaka čast! Zbogom osmaši!!!

A što se tiče ventilacije, pa točku nebi provjetrili ni avionski propeleri... Malo znoja, malo cigara, malo bljuvotine i dobijete specifičan miris točke koji je baš gušt osjetiti na sebi kada su probudite jutro poslje... That Stinks

- 07:18 - Ne misli na torticu! (7) - Promućkaj i ispljuni - #

12.06.2005., nedjelja

BLIŽI SE KRAJ!!!

Ljudi, di ćete zadnji dan? Na Zadnju ko i obično ili..? Samo nemojte da bude opet ko i uvijek...Vomit barem vi šta idete i srednju! A oni mlađi neka uče na vlastitim greškama!!! malo sam se sad previše ufurao u ove smajlije ali nema veze!

- 16:40 - Ne misli na torticu! (7) - Promućkaj i ispljuni - #

Rochkas!

u petak sam bio na rođendanu našeg "poznatog" skijaškog reprezentativca Danka Marinellija a.k.a. "pedofila". Bilo je strava, a bilo bi i bolje da nismo morali vozit frenda doma jer je popiao previše "juhe od ječma" i juhe od grožđa pa nije baš dobro funkcionirao. Ona JELUŠIĆKA je isto pijandura, ali to nećemo u detalje jer ona je ipak poznata osoba! Downing Shotsha hahaah! Maro, svaka čast, rođendan je bio prva liga!!! Pečo, s čim smo te to otrovali???!!! Blurry Drunk
E da, Danko, sestrična ti je bomba!!! Sexy

- 13:16 - Ne misli na torticu! (0) - Promućkaj i ispljuni - #

10.06.2005., petak

Dobit ću "5"!

Ovo je razred koji ne ide na maturalno putovanje jer su im zabranili! nadam se da će nam uspjet ono da idemo par dana spavat na nekoj plaži!?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 16:49 - Ne misli na torticu! (12) - Promućkaj i ispljuni - #

JA SAM BOG!

Samo da znate dobio sam 2 i 3 iz kontrolnog iz jebene MATEMATIKE.

- 08:57 - Ne misli na torticu! (5) - Promućkaj i ispljuni - #

08.06.2005., srijeda

NA KONTU! napokon!?

Jeeee napokon se jedan koncert održava na Kontu! svirat će Bruno, DEBELI PREDSJEDNIK, Hessus Attor..... samo da ne budem imao još koji komad za ispravljat da mogu ić!??!?!?!!? Inače, po meni je kont savršeno mjesto za koncerte! Već se pred cca godinu dana trebao održat jedan koncert tamo, trebali su svirat, ja mislim, bambi molestersi, ali je padala kiša i sve skupa se prselilo u Točku! oni koji su bili kažu da je bilo fantastično! Nadam se da ovaj put neće bit kiše!?!?!?!

- 19:48 - Ne misli na torticu! (2) - Promućkaj i ispljuni - #

06.06.2005., ponedjeljak

OPATIJA se budi?

Na drugim opatijskim barufama (ili na drugeh opatijskeh barufi (morat ću pitat nonu ako je ovo točno)) potpisivala se peticija za osnivanje kluba za mlade u OPATIJI i prikupljeno je oko 500 potpisa!!! naravno, ne misle na ništa slično koloseumu, da se razumijemo!!! ko zna, mođda druge godine ne budemo više upadali u more na slatini i smrzavali se poslije 1 jer nismo uzeli dugu majicu!? inače sve o tome kako je bilo na barufu pročitajte kod peewe!

p.s. izažao je novi cd (već pred "par" dana) od Systema i zove se Mezmerize šta god to značilo!" kažu da je dobar! ja ga sutra poslušati pa znati! ae kbo!

- 19:41 - Ne misli na torticu! (1) - Promućkaj i ispljuni - #

03.06.2005., petak

Ludo i nezaboravno! Yeah!!!

sljedeći tjedan pišem jedno tristopedespet kontrolnih i odgovaram svih sedamnaest predmeta! FAK, FAK, FAK!!! Samo da prođem sa 4 jer inače ne idem na vozački ovo ljeto!!!???

Nema baš u zadnje vrijeme ništa zanimljivo u Rijeci?! priča se da se Spirit i Gal zatvaraju ali to ste vjerovatno već čuli!?


Samo da znate mom razredu u salezijanskoj školi su zabranili da IDE NA MATURALNO PUTOVANJE zbog "lošeg ponašanja"!? Ali starci su nam skroz popizdili pa je održan roditeljski sa "našom najdražom" razrednicom (nadam se da nikada u životu nećete sresti takvu osobu), i sad su nam postavili kao neki ULTIMATUM: "Ako budete dobri i ako budete slušali učielje i učiteljice i barbe i tete i mamu i tatu i CRKVENE PJESME i ako ne budete stavljali slike golih guzica na internet onda MOOOŽDA BUDETE IŠLI NA MATURALNO!!!" Faking bastardz!

- 16:05 - Ne misli na torticu! (0) - Promućkaj i ispljuni - #

Ovo sunce ćemo zadržati bar par godina! Nadam se!


Svaka čast Skoriji i ekipi!!!

- 15:11 - Ne misli na torticu! (3) - Promućkaj i ispljuni - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< lipanj, 2005 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Volim Rijeku i Riječanke!




ONAKO, IZ HOBIJA SKUPLJAM ČEPOVE SVIH MOGUĆIH PIVA PA ĆU SVAKO TOLIKO STAVIT KOJU SLIČICU!
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dobro ovo nije čep od pive ali svejedno dobro izgleda!
Image Hosted by ImageShack.us





mogu biti gadno strpljiv
čekati do zauvijek
ako to te čini sretnom
hodam poput kornjače.

namamljeni smo na svijetlo
tko glumi sunce ispred nas
kao da smo jedno tijelo
još ti čujem srca bat.

sanjma da me skupljaš srećo
svaki dio slomljenog
spustiš me na svoje grudi
gdje te ljubim slobodno...

jer oduvijek te tražim,
tebe, ti što me učuš plakati
zato brani se kad uđem
želim te zaslužiti.

možeš li me vidjeti
u licu onog s kojim živiš,
možeš li me pronaći
u sebi, u sebi
gdje se dajme sav
gdje me imaš svog
gdje se krije san
san u oku kornjače

gdje je to gdje smo mi
kad sve su priče suvišne
PRODAT ĆU ZA DODIR TEBE
SJEĆANJE U BESCJENJE...
Urban -Kornjača-

KAKO JAKA SLIKA!!!
Image Hosted by ImageShack.us


Ova LIJA se netreba predstavljat,ali ipak to je Zoff
Ovo je jedinstveni potez koji se izvodi samo
jednom i vrlo je kompliciran za naučit!
Image Hosted by ImageShack.us