kantuni maste

četvrtak, 26.01.2012.

Promocija, iz krivog kantuna ( a ti'š me, Bobe, čut)

Da ne mislite da sam ja neznalica i nekulturna, moram vam reč da sam bila na miljun promocija i jos nikad nisam vidila ovako nešto - da se tratamenat ovako drzi u tajnosti i publiku izgladnjuje.A Viti sam, kad je nešto zakuka da nema doma slatkoga, rekla da jeli normalan- ja idem na društveni događaj za koji sam se danima pripremala trazeči komad robe u koji mogu uč i ka prija od selebritice i ja san malo selebriti, valjda, pa neču vajda kuvat i činit kolače … osim toga Bobe je rekla da ce bit svega i neka se on, lipo, strpi koji dan ….

Normalno da sam zakasnila, samo minut dva, ali dovoljno da sam morala stat na noge cilu promociju...ali nije me bilo brige, znala sam da cu tako bit bliže tratamentu, čim pročita, mali komadić, neke priče..

Fala bogu, cili dan, nisam jela ništa, pripremajući se za društveni događaj, a znam ja dobro( još iz onog vrimena galerije, kako to izgleda... ali polako, jeza se uvlačila u mene... prvo su neke žene pivale( aj dobro, pisma prije klope more stat), pa je Arijana čitala priču...cilu... ja sam malo slikavala, a sve pokušavajući u kadar uvatiti stol pun delicija.

Cilo vrime kadar mi je bija isti - Boba, pivačice u crveno ....oduševljena publika...Bogati, ovo mora bit neka greška. Počela san se primištat s noge na nogu, Ariajna je prestala čitat, oni je tip nešto počeja pričat... mislin se - sad ce nas lipo, kako je i red, pozvat da se poslužimo pašteton od tunja i inčuna....jedino, stol se nigdi nije ni nazira, a po mojoj procjeni mora je bit ogroman, s obzirom na to koliko je svita bilo.

Ubrala sam da je tamo di pivačice odu odmorit, ima još jedan dio i sa osmjehom, konačno, zaključila da je stol sigurno tamo, iza stupa, pa sam se malo propela na prst ka ono snimam pivačice, ali stola nigdi ????

Boba je nešto govorila, publika je u deliriju kikotala, a meni su criva počela cvrčit. Onda je Arijana opet krenila citat… pa ovo je za popizdit…. Oće li konačno neko otkrit di je stol ??

Počelo mi je zujat u ušima od debulece, a ona je tamo još čitala…. Publika se savijala od smija . Savijala sam se i ja od grčeva u praznom stomku.

Aparat mi je bija pun slika,ali ni jedne jedine, koja bi me uputila u pravom smjeru. Kad je oni tip opet uzeja mikrofon i reka sad će Boba potpisivat knjigu, svatila sam da je to sigurno ključni momenat večeri, progurala sam se malo put doli, mahnula Bobi u prolazu, sve očima istrazujuči …Ništa!!!!!

Onda sam vidila par poznatih, svi su nešto ka bili oduševljeni, mislila sam -sigurno su otkrili di je stol već prije, pa in je lako sad se pravit ….na rubu skljokavanja od gladi odlučila san ić ča, pozdravila se sa svima i onda na putu prema vani skoro udrila o – Stol.

Kako sam se, glupo, več pozdravila sa svima, bilo mi je nekako neugodno sad bacit sidro i krenit po spizi.. a i prid očlima mi je bila izmaglica od gladi , pa sam samo, ka da me nije brige uzela jedan rafijol i pomno ga zamotala u rozu salvetu, ka da nije moja stvar, izbeljila se jednoj gospoji šta me mrko pogledala( ako je to bila neka moja draga fejs frendica ovim joj se putem ispričavam, to je iz mene glad govorila )

Na kraju sam taj rafijol donila Viti, i rekla sam da nikad vise neću tako nepromišljeno srljat na promociju njene knjige… Prvo ću tražit misto za parkirat se uru prije, da mogu na miru nač strateška mista i onda mirno, punih usta, guštat u njenim pričamaJ

26.01.2012. u 14:35 • 13 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< siječanj, 2012 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Lipanj 2012 (2)
Siječanj 2012 (1)
Prosinac 2011 (1)
Studeni 2011 (1)
Rujan 2011 (1)
Srpanj 2011 (2)
Lipanj 2011 (4)
Travanj 2011 (8)
Ožujak 2011 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga










mastaonica praznilica punilica
svasta sto mi na um padne
nekad ozbiljno, nekad tuzno
nekad veselo i smijesno....
svi su dobrodosli
na moj kantun maste i rici

:

ovim blogom treba prosetati :)
Filzkunst Blog



iznenadujuce dobar blog
istine i lazi o hrani

ljepota postojanja








uvik s guštom prošetam ovda

marcelina
carla
........................





Blogeri BlogRoll