Bez motiva ni riba ne pliva

nedjelja, 27.05.2007.

ISPOVIJEST "BIVŠOJ" LJUBAVI

Image Hosted by ImageShack.us

Jedan dio moje intime, tko bude imao volje čitati do kraja možda otkrije najdublje tajne moje duše. Ali jedino ako imate strpljenja doći do kraja i ako znate čitati između redaka...

Dragi T.,

Ako me sjećanje još dobro služi, a vjeruj mi nakon ovoliko ispušenih truba, rijetko tko može iti pomislit da ga dobro služi… bilo je to krajem 2001. početkom 2002. godine. Ja nepunih 20, ti nepunih 19… Joj kakva smo djeca bili… A zavoljeli smo se tako odraslo, tako jako i nevino kako su mnogi mogli samo sanjat… 9 mjeseci koje smo proveli zajedno čini mi se kao nekoliko godina… Prošli smo svašta jer kako smo se spojili tako smo bili nerazdvojni.

Ja sam konobarila, ti si završavao srednju… oboje ludi, željni života, ludila, izlazaka, pijanstava, i ljubavi… Jedno drugome smo bili prva prava ljubav, i zajedno smo proživljavali lijepe i ružne stvari gradeći jedno od drugoga odraslu osobu.

U to sam vrijeme bila sama doma i jako smo rano uočili neke stvari koje ljudima smetaju kad su u vezama, situacije koje naši vršnjaci nisu mogli doživjet jer nisu imali gdje. Mi jesmo. Mi smo osjetili kako je to kad dvoje dijele svoju intimnu svakodnevnicu. Kad se svađaju oko filma koji će gledat, kad on njoj sprema romantičnu večeru, kad se bude nakon lošeg sna, kad se bude nakon prejebene večeri pune sexa i ljubavi… E ali nismo se svaki put slagali oko stvari koje su nam se tada činile jako bitne.

U početku smo imali dogovor da se petkom izlazi svaki sa svojima… Ali s vremenom smo se sve više odvajali od svojih. Ja sam uvijek imala, pa i tada problem s prijateljima – lako sam ih nalazila, ali isto tako i gubila. U moj je život ušlo nebrojeno puno ljudi, a samo su pravi ostali tu… Konobareći prošla sam svašta. Znaš i sam jer si se i ti okusio takvog života. Nosila sam se s tim životom kako sam najbolje znala i umjela. I nisam se znala nositi u nekim trenucima, točno znam svaki trenutak koji si proživio sa mnom, koji te naljutio i u tebi probudio dio koji nisam voljela… I tek nakon 2 godine počinjem shvaćati kako su se situacije činile u tvojim očima. Kad me starkelja digao u zrak i zavrtio pred tvojim očima, kad me lik pijan ugrizo za vrat, kad me kuva neki za šankom, a ja sam se samo smješkala… Ne zato jer sam te željela povridit. Nisam nikad izazivala takve situacije, ali su one izazivale mene. Tek sam se dvije godine kasnije pretvorila u drugu osobu. Kad sam shvatila da svi oko mene, 90% njih žele od mene samo jednu stvar. I svi će muškarci to (čitaj: pičke) probat dobit kad vide ženu za šankom, koliko god moralni i pristojni bili. Neki će biti izravni, neki će probat u rukavicama, neki će čekati i čekati dok ne skontaju… A samo je do mog načina koliko će dugo biti uporni. U međuvremenu sam postala bezobrazna. Drska. Prgava. Sve samo da ih odbijem od sebe. Nikad s nikim nisam više imala normalan odnos. Bježala sam i još uvijek bižim…

Kod tebe me najviše smetala tvoja tvrdoglavost, ali imao si razloga. Volio si me i nisi mi želio ništa loše. A ja sam samo kontravala, inatila se, tupila svoje… I glumila noćne more… Sve si to proša i dalje me volio. I onda te odjeben tako kako nitko, ni neprijatelj nije zaslužio. Sad sam znala kako se to radi, a kad se trebalo smješkat debilima u kafani nisam znala. Željela sam da me zamziš, da me prestaneš volit, da mi bude lakše…

Kad sam se napokon udostojila pojavit izasra si me ko malog majmuna, mala zelena koja je puno pametna bila… I vikao si, rekao da sam ti slomila srce, da sam kurva… Bio si isprovociran, mislila sam da si me spreman udarit i na to sam se izvlačila… Kao kad si takav bolje da sam te ostavila. A kad sam jedan dan sjela i sve ovo prevrtila u glavi… Čudim se da si me i ovoliko trpio…
Napisao si mi pismo, ostavio mi dušu na papiru i nestao… Ne želim niti razmišljat kako ti je bilo jer me sama pomisao boli. Ne radi drugima ono što ne želiš da on radi tebi.

U međuvremenu te non stop viđam. Svakih nekoliko mjeseci. I uvijek te iznova želim.

Poslije tebe sam jednom približno kao tebe nekog zavoljela. On mi je napravio približno što i ja tebi. Ubio je sve u meni.

A tebe viđam i neprestano se podsjećam na najveću grešku. Kao da netko od gore povlači konce i suočava me uvijek i neprestano sa sobom i tobom. S nama.

Nakon svega nikad nikome nisi rekao ni riječi loše o meni. Uvijek si me imao u lijepom sjećanju. Ali onaj dio srca koji sam ti zauvijek istrgala ne da da mi oprostiš i počneš mi vjerovati. Ne bih ni ja vjerovala samoj sebi. I užasno je sebično od mene da nakon svega tražim od tebe da se ujutro probudiš i smatraš me curom. Tek sada uviđam težinu svojih očekivanja.

Bila sam dijete. Na pragu nekakve životne borbe. I mislila sam da sam u pravu. I gurala sam svoje ne gledajući nikoga, a na drugu stranu izigravala žrtvu. Nisam znala tko sam ni gdje idem. Ne znam ni sada točno, ali znam što želim i nadam se da sam na pravom putu. Trudim se biti bolja, iskrena do boli i svjesna same sebe.

Nije mi žao one predivne večeri i noći s tobom. Ako je to sve što mogu imati, zadovoljit ću se. Uživala sam u svakom trenutku. Čak i onima kad sam plakala. Nisam glumila, stisnula sam zube, ali duša me bolila. I neka je. Tako mi i treba. I ujutro nisam ništa očekivala jer si mi sve rekao. Čak su me i jutarnji poljubci iznenadili. Ni njih nisam očekivala…

Nakon svega, nakon ove moje ispovijesti koju već godinama namjeravam napisati, a mogla bih još danima stvaljati sve o nama na papir… Večeri u brodu, Zadar, maškare, izlasci s luđacima, Ajmo jednu zapivat, večera u mene, truba pred mojom mamom, ludi sex, pažnju, pa TBF, i sva naša slučajna nalijetanja jednog na drugo… A rucak u Lucici s mamama i bratom tvojim hahahahaha… Uf koliko lipih uspomena. Nakon svega Toni razmislimo o svemu. Znam da mi možeš sve oprostiti, ali da nikad nećeš zaboraviti. Znam da svi oni lijepi trenuci imaju mrlju na sebi. Oprosti ako možeš.

Svaki susret s tobom mi je jako emotivan, svaki tvoj pogled, riječ i pokret mi znače sve ove godine više nego sam mislila.

Voljela bi da možemo bit prijatelji. Voljela bih da mogu uživati u tvom društvu gledajući more i ispijajući pivo, a da te ne poželim bliže. Da oboje ne regiramo na slučajan dodir. Da nitko od nas nema tu luđačku želju u očima kad se pogledamo… Ali ne možemo mi to.

Nakon 5 godina… Mi se svaki put jednako želimo. Ni manje ni više. Jednako. Ludo.

Želim kraj ove priče. Svaki put sve više boli. Svaki put me baci u razmišljanje, preispitivanje, okrivljavanje, žaljenje, očekivanje… Svaki susret s tobom moju svakodnevnicu mijenja za 360.

Posvetila sam se karijeri. Radim jer me jedino zadovoljava. Pronalazim sebe i postavljam si ciljeve. Teško me se prati. Sama odlučujem o svim svojim postupcima i odgovaram za njih. Ne dam nikome da mi se približi, tko i pokuša ne izađe dobro. Bojim se ljubavi. A glumim frajericu. Veeeeliku frajericu. Tko mi se približi negdje vani lijepo ga popljuvam prvom prilikom. Ostavljam dojam umišljene kučke jer mi je tako lakše. If you wanna be rich you have to be a bitch… Moje novo pravilo.

Ne znam da li bi se nas dvoje mogli nositi sa nama sada. Ja sam svoja razmišljanja i mišljenja poprilično promijenila, mislim na bolje, ali ne znam da li sam ja ona koju si volio. Ti se nisi puno trebao mijenjati, ali čini mi se da je sve dobro samo sazrilo u tebi… Pojam kompromisa se nadam da dolazi s godinama, pa da je i tebi došao. Ali jedno znam, nakon 5 godina od kada sam te upoznala mogu sa sigurnošću reći da nikad nisam upoznala kvalitetniju osobu od tebe. I sumnjam da hoću.

Spomenula sam kraj, ali misli samo naviru. Napušila sam se naravno. Pa nikako stat.

Koliko god mi je bilo lijepo u četvrtak ne mogu to više ponavljat. Ako želimo nešto probat probat ćemo i svjesno ući u to. Ako zaključimo nakon ove ispovijesti da to ima smisla. Ako ne želimo, nemojmo ovo raditi jedan drugome. Zatvorimo ovu stranicu jer ćemo cijeli život se vraćat nečemu što je davno završilo.

Sve sam ti rekla. Sve što nikad nisam. Iskreno do boli. Oprosti što nije bilo u lice, ali s tobom nikad nisam imala muda.

Pusa


Večeras će ovo pismo biti dostavljen o na adresu jednog predivnog momka. Što će se kasnije događati, bit ćete obavješteni. Ja sam samo sretna da sam sve što mi je na duši napokon podijelila s njim. Vrijeme je da krenem naprijed bez okrećanja prošlosti ili da se vratim jedinome što je vrijedio u mom životu... Vidjet ćemo...

Stojte mi dobro i hvala ako ste pročitali do kraja kiss

27.05.2007. u 19:37 • 23 KomentaraPrint#

srijeda, 16.05.2007.

Lipo mi je

Image Hosted by ImageShack.us


On kaže da mu se sviđam cerek. Ja ne znam što želi, ali ja definitivno znam protiv čega ne bih imala ništa naughty.

Bila sam na Hvaru, upoznala sam njega, ne znam tko je, ali čini mi se kao da sam ga srela jednom, negdje, u snovima.

Možda se opet vidimo, možda i ne, a možda je i bolje da ostane san, da se ne bi pretvorio u moru eek...

Lipo mi je. Uživam smokin. Trudim se. I guštam ko prase. I fali mi vrimena za sve što želim.

Pozdrav i budite veseli kiss.

Tko se više smije lipše živi virujte mi. Svaki dan pronadite razlog za smijeh, ako nikome drugome onda barem sebi smijeh.

Život je zaista prekratak da ne bi uživali u njemu, u svakom trenutku.

SMILE PLEASE!!!

smijehroflcereksmijehroflcerek smijehsmijehsmijehroflroflroflcerekcerekcerek

16.05.2007. u 22:36 • 23 KomentaraPrint#

četvrtak, 10.05.2007.

U RADU JE SPAS, ALI IMA NEŠTO I U ZABAVI

Ležim na krevetu, pušim trubu, slušam Euroviziju, i mislim 1000 na sat o svemu i svačemu. Vijuge su mi se umorile, izmorile i laganu umiru za današnji dan pa nemojte zamjerit nepovezanim rečenicama bačenih na papir lud. Od kad znam za sebe mrzim samoću u bilo kakvom obliku, ali kako ne tražim puno moje dvije mačke koje btw nikad nisam spomenula su tu da budu moje društvo. Da guštaju u mom prisustvu, a da ja ne budem sama. Mačak Beni koji je totalna bena od mačke, pari mješanac mačke i zeca. I mačka Roko kojoj mi se nije dalo izmišljat ime pa je nastavila nosit od svojih prethodnika. Zašto mačke? Od svih životinja mačke su moj no. 1 jer nemam vremena ni volje za šetati psa, ribu ne mogu maltretirati, ptica me nervira i držim je zatočenu… Što mi drugo preostaje? Mačke su kraljice. Žao mi je ljudi, a ima ih, koji su alergični na njih… A najviše mi žao onih koji uopće ne vole životinje. namcor

Skrenula ja s teme ko pijana s puta. Ah i to sam zaboravila. 07.05. Sv. Duje, nas petero je (s)krenulo na marendu u Fife. Ušli smo u 15.00, narucili vino party, pojeli pašticadu s njokima, pa opet naručili vino party, pa opet naručili vino party, pa kupili karte, pa igrali na briškulu i trešetu deaddead, i izašli na tombulu oko 18.45 pijani ko letve ludlud. Pri kraju tombule sam ostala sama, oni su se vratili pit vino u Fife, a meni nade nikad dosta pa dok tombula nije izvučena ja ne odlazim… Ali ipak se ubrzo pridružujem ekipi kod Fife. Tu sam večer popila ajme, završila u autu spavajući… A pitate se u kojem autu.

U mom NOVOM AUTU heheheheheeh. Kupila sam si clijića, renolića… Sivo plavog, s klimom i svim ostalim šta ide, 1.4 motor. Jesam šta zaboravila? Prodala sam Matiza, mog vjernog pratitelja 6 dugih godina. Jadničak šta je sve proživio… Kupih ga u listopadu 2001. U Prosincu 2001 mu napravim totalnu štetu, pijana, srića nikom ništa… Netko to od gore vidi sve… Napravila sam ga ali ostale su posljedice, a i kasnije sam imala nekoliko nezgodnih situacija. Ah, nije moguće kako se vežete čak i uz limene ljubimce…

Moja priča nema nikakve veze s naslovom osim što sam se baš lipo zabavila pisajući ovaj post.

Volim vas sve!

p.s. Naši uopće nisu zaslužili ulazak i finale i nije mi žao!

10.05.2007. u 23:30 • 18 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

08/2007 (13)
06/2007 (2)
05/2007 (3)
04/2007 (4)
03/2007 (6)
02/2007 (3)
01/2007 (6)
12/2006 (11)
11/2006 (13)
10/2006 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Ne sanjam svoj život, nego živim svoj san... Ne vjerujem ženama, one vjeruju meni... Ne igram se sa sudbinom, samo je ponekad izazivam... I živim od danas do kraja... Meni ništa nije nemoguće... A pogotovo ne LJUBAV...

Tko sam ja da opisujem samu sebe... Blog je tu da pokušam i samoj sebi objasniti sebe...

Image hosting







alternativa blog naslovnici





JEBOTE KOL'KO NAS IMA:

Free Hit Counter


KRATKE CRTICE O MOJIM UŽICIMA...

MOJ SE SVIJET JOŠ UVIJEK VRTI OKO...

blog layouts



PA MALO...

image hosting file



A NEKAD I...

image hosting for myspace




NEKI OD MOJIH ŽIVOTNIH PRINCIPA SU:

blog layouts



Image hosting



myspace layout



image hosting file



image hosting file



image hosting for myspace



Image hosted at bigoo



OVA IZJAVA ME JAAAKO KARAKTERIZIRA:

Image hosting



JA NISAM DRUGAČIJA OD DRUGIH SAMO:

Image hosting