ponedjeljak, 29.12.2014.

It's a brand new day

Još jedna godina je iza nas, još jednom se osvrćemo na sve uspjehe i pogreške proteklog vremena, na nova poznanstva, nove osjećaje, novpg sebe... Kažu da se čovjek ne može promjeniti u srži, ali se on itekako mijenja, svakim danom. Svako novo spoznanje mijenja nas bili mi toga svjesni ili ne. Neke stari će nas slomiti, neke će nas ojačati, ali sve će nas oblikovati na neki način. Ne vjerujem da bi itko mogao reći da je ista osoba koja je bio prije godinu dana, ili nekoliko mjeseci. Svaki dan našeg života još je jedan dan odrastanja, bez obzira jesmo li 5, 15 ili 25 godina.
Istina ja da naša srž ostaje ista, svake večeri liježemo u isti krevet, no s ražličitm razmišljanjima, stavovima, željama.

Imala sam velika planove (i očekivanja) za "novogodišnji post", ali zapravo nemam ništa posebno za reći.

Mogu se pohvaliti da je ova godina bili generalno gledajući vrlo dobra, i potrudit ću se i sljedeću učiniti takvom. Naučila sam puno stvari, upoznala puno novih ljudi, krenula u srednju školu, odlučila raditi na crtanju i pisanju. Zadovoljna sam svojim izborima, nadam se da ste i vi svojima :)

Želim svima koji ovo pročitaju (a i svima ostalima) sretnu, blagoslovljenu 2015. godinu, da vam se što više želja ostvari, da što više stvari naučite i iskusite, i da ima dobar život :) :) <3

- 13:00 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Opis bloga

"All things truly wicked start with innocence."

"Those whose guilt within their bosoms lie imagine every eye beholds their blame."

"You think you have the answers, but you don't even know what the questions are."

Linkovi

http://karlaaa665.tumblr.com/

http://corinaxyz.deviantart.com/

http://www.avril-l.org/