ponedjeljak, 04.08.2014.

Best friends are the best!

Prvo bih vam htjela predstaviti blog moje dobre prijateljice, koju sam upoznala prije nešto više od godinu dana na Matematičkoj olimpijadi u Lipiku i jako mi je drago što smo još u kontaktu.

http://starscantshinewithoutdarkness.blog.hr/

Nova je kao što vidite pa budite blagi ;)

Što se tiče naslova, ovaj sam post htjela posvetiti svojim najboljim prijateljicama :)

1. Dina B.

Dinu sam upoznala kada sam krenula u prvi razred i odmah smo se sprijateljile. Naši roditelji su se družili što je još bolje. Uvijek smo bile zajedno u grupama za projekte i nikad ništa ne bi napravile već bi otišle van i ostavile mame da mudruju (i uvijek smo dobile najbolje ocjene). Oduvijek smo se najviše družile jedna s drugom premda smo imale dvije faze svađa (jednom zbog mene, jednom zbog nje klasika :P). Do nedavno smo bile u društvu s još dvije dobre prijateljice, no znate kako to ide, gotova osnovna...Uglavnom jako sam zahvalna što imam Dinu kao najbolju prijateljicu jer ona (nije preuveličavanje) je doslovno najbolja osoba na svijetu! Ali ne u onom smislu da je odlična u svemu, nitko nije. Već je prava prijateljica, oduvijek je bila tu za mene i brinula se o meni, pomagala mi u vezi škole kad sam bila bolesna i općenito. Iskreno mi je žao za svaki put kad sam ju povrijedila kad sam imala loš dan jer nije to zaslužila i stvarno ju volim. Znam da ćemo ostati u kontaktu kroz srednju jer smo prepovezane i hvala bogu na tome :)

A sada da vam opišem Dinu: visoka je i dobro građena, ima dužu smeđu kosu i prekrasne zelene oči te duge trepavice. Za razliku od mene ima svoj stil koji ja smatram vrlo dobrim, no ne znam kako bih ga opisala. Većinom nosi široke majice ili košulje, ne voli suknje ni haljine i u starkama je 365 dana u godini :) obožava čitati, pisati (odlično piše), plesati, slušati glazbu i kuhati. Sluša rock i K-pop (Korean pop, jako kvalitetno, jakooo), mlađa je od mene 9 mjeseci :P eto to je otprilike to <3

2. Karla M.

Karlu znam od otprilike prije 5-6 godina. Upoznala sam ju kad sam bila kod bake i nismo se baš družile no uvijek nam je bilo fora što smo obje Karle :D. Prije točno godinu dana (Karla ako čitaš ovo sretna nam godišnjica :*) smo se počele ozbiljnije družiti i shvatile koliko toga imamo zajedničko. Ona je jedna genijalna i zabavna osoba koju obožavam. Kao i Dina, tu je za mene i ja za nju. Sjećam se naših dubokoumnih razgovora uz sušene brusnice i čaj od brusnice. Ona je bila prva osoba koja je na neki način prva prišla tj. prva je rekla da me smatra najboljom prijateljicom. Moram priznati da sam se na početku malo uspaničila jer nisam baš mislila da bi tako brzo mogle postati bff ali eto :D

Opis Karle: i ona je višlja od mene, ali ne puno, ima dugu plavu kosu i plave oči (lijepo plave ko Barbie :P), dobro je građena iako ona to ne vjeruje, sad je napokon počela nositi suknje i haljine (odlično joj stoje, kao i Dini btw.). Ona obožava gledati you tubere kao i neki od vas ako se ne varam i trenira ples (super pleše). I da mlađa je od mene godinu dana, ali kreće također u srednju :)

3. Karla L.

Karla mi nije baš najbolja frendica ali smo jedno vrijeme stvarno bile i bile smo nerazdvojne. Onda smo se udaljile i sad 2014. opet postale super prijateljice i jako mi je drago zbog toga. Ona je išla u drugi osmi razred u mojoj školi tako da i nju znam od prvog razreda ali nismo se družile do sedmog. Iako svaka ima svoje društvo i bff, uvijek smo nekako tu kad se trebamo i u kontaktu smo stalnom pa mislim da je vrijedna spomena :)

Dakle Karla je visoka (niska) koliko i ja, ima dugu tamno plavu (svijetlo smeđu) kosu i zelene oči, također ima blog i piše pjesme kao i ja, obožava rock i trenira ples i stvarno ima dara. I lijepo pjeva :)

4. Katja (sestra)

Katju znam od rođenja i ja sam izabrala ime hahaha :D Možda ćete misliti da je glupo reći da mi sestra koja je 10,5 godina mlađa od mene može biti najbolja prijateljica, no istina je. Ona mi je zapravo prava i 1. najbolja prijateljica. Toliko me voli i brine o meni i stvarno je posebna. Volim ju najviše na svijetu i sve bi učinila za nju i obrnuto. Vrlo je visoka i jaka za svoje godine ali to je na tatu. Imala zeleno-plavo-sivo-smeđe oči (posebna <3) i svijetlo smeđu kosu. O njoj nema nekih konkretnih stvari za reći kada je po pitanju stila ili glazbe koju sluša. Voli gledati Anđele i prijatelje, Winx i Monster high tako daa...

5. Mama

Možda ste primjetili da nisam baš pisala o mami. To nije zato što ju ne volim, naprotiv, ili mislite da volim tatu više nego nju, ne, volim ih jednako. Nisam pisala o njoj jer nije bilo potreba. To je moja mama. Ona koja me rodila, odgojila, uvijek bila tu i bit će dok je živa. Imam jako visoko mišljenje o njoj jer je prošla svašta u životu da bi bila sada tu gdje je :). Ona mi je najveći uzor i želim je učiniti ponosnom kada odrastem. Da, i ona mi je najbolja prijateljica, ali na drugi način :)

Eto, nadam se da vam nisam dosađivala ali htjela sam podijeliti s vama nešto o najvažnijim ljudima u mom životu :) (uz tatu naravno hehe :P)

http://www.youtube.com/watch?v=k4xjSzOX6PM





<3

- 14:02 -

Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Opis bloga

"All things truly wicked start with innocence."

"Those whose guilt within their bosoms lie imagine every eye beholds their blame."

"You think you have the answers, but you don't even know what the questions are."

Linkovi

http://karlaaa665.tumblr.com/

http://corinaxyz.deviantart.com/

http://www.avril-l.org/