Razvratni vepar

25.08.2006., petak


Jeste l čuli djeco, vjerujte bez šale...
otvara se expres radionica
koja proizvodi veprove male


Odjekivala je vesela veprova pjesmica, lascivnog sadržaja radi kojeg su snaše obraze rumenile, iako su i dalje pocupkivale u ritmu.
Zelene grane su skrivale kućicu Ježurke Ježića, poznatu iz papparazzo priče koju je tabloid novinar Branko Čopić svojedobno približio svijetu. Tada je zaista Branko raspizdio Ježurku, jer je bez ikakvih obzira ili zazora snimao kad je iz kućice izlazila Bambijeva mama s zagonetnim osmjehom na licu, drhturećih krhkih nogu :)

(Tada je Ježurka razbio fotoaparat u nastupu bijesa, tako da priča nikad nije imala fotografije, već je izašla samo u ilustriranom obliku, kao slikovnica. I obzirom da je Ježurka spominjao tužbe i miljonske otštete, to je priča bila malo ublažena i prilagođena široj pulici predškolskog uzrasta, neizloženoj gnusnim sadržajima kakvi pune tabloide.
Da,da, takvu ste je i vi čitali.)

Sunce se već poodavno spustilo bješe, no zavirkivalo je iza brdašca, nevaljalac radoznale ćudi, u želji da možda vidi kakvu papparazzo scenu, lagano erockog sadržaja koju će u glavi vrtjeti prije nego ga sanak svlada.

Naime, počela je nadaleko reazglašena kao i ozloglašena veprova zabava pod erocko-pedagoško-fitness-lagano zajebanim nazivom "Kdor ne skače ni Slovenc!" za zlatnu mlasdež i one koji se uspiju prikrpati.
Nudili su se kanapei od proizvoda iz Mercatora, hostese su bile Alpske jodlerice odgojene na svježem zraku i mlijeku, gojenke Alpske škole razvrata. I to sa sunčane strane Alpa.
Pila su se razna pića, od legendardnog Cvičeka, do solidnog Refoška, a udarna pesnica su bili naravno, kokteli na bazi žestokih alkoholnih pića, ugodna okusa koji draži nepce i uzdiže duh do neslućenih visina, čineći vam istodobno vuha fest črlenima.

Čim je ušla, Paris se oduševila Ježurkinom gajbom, kao i svaka žen, čitajući između redova, slutila je da je to jedna od "onih" zabava koja će iscrpsti sve njene prirodnwe sokove, a da opet neće ostati na suhom.
-Daj toči odma 2 puta B-52, sunce ti tvoje!-zaderala se bogobojažljiva i stidljiva Paris kad ju je obuzela groznica zabave.
-Ko ima upaljač?-dahtala je požudno očekujući alkoholni udar, obrativši se svekolikom okupljenom pučanstvu.
Ježurka ležerno zapali shootere, i plafkasti plamen obasja požudu Paris, kao i nekih 5-6 njenih manje više izloženih grudi. Uzevši slamku među naspućene usne, srkala je zapaljenu smjesu kao da srče život iz svih prisutnih koji su nijemo promatrali taj spilbergovsko-lukasovski spektakl. Udahnuvši na kraju i sam plamen, posrkavši i vatricu u svoj horny mladalački organizam do kraja, izazavala je odobravanje mase mužjaka koji su potiho odobravali njeno pijenje alkohola u nadi da će ona malo i pretjerati, a baš oni to znati na kraju večeri umješno i krajnje lukavo iskoristiti. Nasamo, po mogućnosti.

Jedino je vepar hinio (lijepa riječ koju slabo koristimo), dakle hinio ravnodušnost. On je pio svoje piće, trljavši se lagano, kao slučajno uz prolaznice koje su ga koliko-toliko zanimale. Njegova muževna smirenost i nezainteresiranost nije prolazila nezapaženo ni bez interesa od strane pripadnica slabijeg spola, o nenenene....Mislio je on u svojoj lukavoj glavi-vidio sam i bolje, upropastio sam i lošije...

Kroz glavu mu prolaziše razbludne sličice iz prošlosti koje su uljučivale brojne studentske zabave iz dana kad je Vepar bio nadobudni student i ponosni vlasnik indexa kojim je bario nižeobrazovane gospodične, i podmuklo udomljavao svoj vretenasto-spiralni ostvarivač želja u njihovim neakademskim tijelima.

Eh, kakve su to zabave bile...Znao je doći i doktorr Doollitle, pa kakve je sve on komade znao dovlačiti...celbritis, iz svijeta filma i zabave, sapunica, znali smo nategnuti i koju zvijezdu dokumentaraca...

U idućem broju:Akcija! Zabava! Sniženja! Popusti! Potrošačke kartice!


- 13:58 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

pustolovine vepra koji je prema svim kriterijima razvratan

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


Ovo je atresa na koju možete poslati bilo kaj.
Poštu podiže ježurka, i kad se oznojen i natopljen kalom nemorala
vraćam sa svojih putešestvija, Ježurka mi je uruči!
(nekad i prije pročita, vrag radoznali...)

laznaadresa@net.hr