< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Ožujak 2010 (1)
Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (3)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (3)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (6)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (4)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (5)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (15)
Srpanj 2007 (11)
Lipanj 2007 (3)
Svibanj 2007 (7)
Travanj 2007 (23)
Ožujak 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

RANCH BUBAČ

U zelenilu Učke, svega kilometar od bivšeg odmarališta "Ina" nalazi se Bubač ranch.

Novim jahačima nudimo obuku u par tisuća kvadrata velikom manježu, a onima koji su već stabilni u sedlu terensko jahanje uz stručnu pratnju.

Naši konji izuzetno su mirni i poslušni i Idealni za jahače početnike i za djecu.

Kilometri staza duž Parka prirode Učka sa izuzetnim prirodnim ljepotama zadovoljiti će jahače svih uzrasta i znanja jahanja.

Da bi boravak na Bubač ranchu bio jednako ugodan i onima koji dolaze u pratnji jahača nudimo osvježenje uz domaća pića u hladu stoljetne šume.

ukratko o meni...i linkoviii

ukratko o meni..: zovem se Ana. Jašem konje već šest godina..Imam svoja dva konja Rikija i Luckya. Obožavam sve životinje .... I tako.. ne volim bahate i hvalisave...Inace moj msn je: anna_40001@hotmail.com
LINKOVI
moji blogvi
moj blog za školu.. nije baš u pokretu
blog na bloger.hr

blogovi
Marcela....super blog!!!
xx....Dora.....xx
xx..Sarah..xx
morate pogledat blog i s bloga nemojte otici ako nesto ne procitate...
ljubitelji konja
konj!
lydy
horses with me
Doria

love_robi
Horse fan
world of horses
Our destiny are horses
Dee Dee
lolchuga_13
NEMA VIŠE LINKOVA....

od sada možete i glasat za moj blog
Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com
koliko vas je došlo od 19.7.2007-10:06
hit counter

hit counter


ime-ana
prezime-nije važno
hobi-jahanje,crtanje,veslanje,odbojka
volim(obožavam)-obožavam konje!!pogotovo sa ranch bubača.
ne volim-bahate ljude,nenormalne ili pak pre smotane
o ranchu- na ranchu ima 16konja dva ždrijebca i sad čekamo treče.
Friendster images

Friendster images



Images for your blog

Images for your blog


image hosting file

image hosting file


image hosting file

image hosting file


Image hosted at bigoo

Image hosted at bigoo


Customize your blog

Customize your blog


MySpace images

MySpace images


MySpace

MySpace


image hosting file

image hosting file



Cursors




Custom TShirt Generator





ponedjeljak, 30.04.2007.

tu se dokazuje koliko konji mogu biti prepametni!!!


evo nekih običnih


ah ništa laku vam noć moram ić pospremat sobu sutra idem na ranch!!!



| komentari (9) | print | # |

nedjelja, 29.04.2007.

jučer je bilo zaakkoonn!!!!!

Bilo je tako cool!!!! Gazde od ponija nije bilo al smo prešli ogradu i došli do ponija. Prvo je poni bio u štali pa sam ga pokušala očetkat i samo mi se namještao. Stvarno je bio prašnjav! Poslije smo rastavile vrata koja su bila zaklučana lokotom i malu Pipi stavili u manjež. Napravila je pet krugova u čistom galopu i to je bilo dovoljno da se sve zapraši. Još se poslije izvaljala pa sam ju opet morala četkat. Magarca smo svaki put stjerali u neku svoju kućicu da nas nebi lupio. Jer ipak da bi izašli i ušli morali smo proć pored njega. Pipi smo dali čistu vodu i dali smo joj malo kruha. Stvarno se natrčala i moram priznat bila je vrlo dobra. Poslje kad smo ju stavljali nazad u box ona se nečeg prestrašila i pobjegla mi je. Poslije smo ju lovili po manježu a bježala je ko za vraga. Na kraju je sama ušla jer smo ju potjerali. Dakle poslije sam ju opet očetkala i bilo je vrijeme za ić kući. Vratila sam se oko 19:30 i ubrzo mi je došla sestra. Bila je sa dvije frenice pa smo se svi skupa zezali. Sad me potjerala ća jer pričaju o dečkima. Sestra mi u drugi tjedan ide u zagreb i rekla mi je da ako budem bila dobra da će me malo otpeljat do hipodroma. Ja sam sva sretna rekla oke oke oke oke oke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hm vjerojatno ništa od toga. Sutra me zato sestra vozi na ranch!!! Slobodna je pa mi je rekla da 500% idemo. Ja sam sad znala da je to istina pa jedva čekam!!!



| komentari (18) | print | # |

ma sta nije ovo fora!!!


RockYou PhotoFX - želiš i ti ovo čudo??!!!

samo vam želim reć a to je da ovaj blog neću moći pisati redovito kao i prije. Uz vaše komentare ću možda još i ostat ali sve ovisi o vama!

RockYou FunNote - želiš ovo i ti?? pa onda samo klikni pet puta tu!!!



| komentari (1) | print | # |

četvrtak, 26.04.2007.

SLIKICE!!!!!!!

Pa evo sva sreća moja je mama skinula slike sa fotića pa evo ih!...
evo malo šume!!
Image Hosted by ImageShack.us
ovo je jedna od livada po kojoj trčimo brzi galop ja sam uvijek na morotu pa je super!!
Image Hosted by ImageShack.us
evo i štale u kojoj su konji po zimi.
Image Hosted by ImageShack.us
evo to skretanje za ranch.
Image Hosted by ImageShack.us
tabela od ranch bubača
Image Hosted by ImageShack.us
i ovo je zadnja slika od toga!!!
Image Hosted by ImageShack.us
pozz



| komentari (9) | print | # |

moja papiga

Moja je mama napravila filmić o našoj papigi karlu. Ima 18g. i još je mlad. On je žutočela amazona pa uživajte u flimu!!!!



| komentari (6) | print | # |

ima slika ima!!!!

Bila ja danas na ranchu. Nema slika konja jer ih nisam ni vidjela. Đani je išao sa sinom i sa nekim prijateljem u Istru jahači. Išli su samo sa tri konja ali su uzeli i luckya sa sobom pa četiri. Otišli su jučer navečer. Ružice (đanijeva žena) nema također jer je imala jednu zgodu u zagrebu pa.... Moj tata mora skinut slike pa ću ih stavit na blog. Slikala sam šumu po učki i prilaz zapravo skretanje do rancha sa glavne ceste prema učki. Ah ništa pozz



| komentari (6) | print | # |

utorak, 24.04.2007.

Nema konja ali biti će!!!!!

Vjerojatno na ranch idem u petak ili u ponedeljak. Sva sam happy jer jedva čekam jahat na mom bucastom rikiju!!!!!! Danas kad sam se vračala iz škole basom. Susrela sam dvije cure koje također jašu na ranchu. Jedna ide u prvi razred a druga u drugi razred. Stvarno su fora cure i vrlo su zabavne. One također nekad uskoče pa pomažu na ranchu. Svaka jaše svog omiljenog konja. Ovoj curi koja ide u drugi se jako sviđa riađan i većinom njega jaše. Ova cura koja ide u prvi razred jaše brnju. Mlađa već trči lagan galop ,a ova starija ga još usavršava. Mislim neznaju sad jahat ono da trče galop bez problema ali oke. Kad budem to išla na ranch dat ću kameru đaniju pa da me snima i onda ću vam ja pokazat kako trčim sa morotom brzi galop. Moje cure iz razreda kad im ja kažem da ''trčim sa morotom brzi galop'' one kažu pa nismo znale da kod ljudi postoje određene brzime kao kod konja. One kažu još da ''šta ti trčiš uz njega ha??''. One uopće nisu ljubitelji konja. Meni ste vi najbolji iz razloga što djelite isto mišljenje o konjima kao i ja. Jer svi se skupa smijemo na nešto smiješno ali da je o konjima i nekim zezancijama. Mislim neželim sad uvrijedit cure iz mog razreda da meni one nisu nikakve frendice ni ništa ono... Ali tu ja imam stvarno prave prijatelje. Sad jedna cura po imenu mara e ona je posebna i ona je meni ono skoro bestfrendica jer rado me posluša kad nešto govorim o konjima a jedna cura koja mi je totalno best frendica samo koluće očima. Ona također voli konje ali kad je netko ublizini nekih cool cura onda je ''ajme ana pusti me na miru sa svojim konjima ideš mi na živce''. Mara nije takva već me u bilo kakvvoj blizini rado posluša. Ovdje je sve oo što trebam! GTu imam iskrene prijatelje koji su pametni,koji znaju svašta o konjima.... Moram isto samo reć da šaljem sve pohvale mari i jednoj curi marini koja me također sluša kad pričam o konjima. neznam ja što bih bez vas!!!!!!!!!! Najviše neznam što bih ja bez vas mojih internetskih prijatelja!!!
pozz ljudi!!!



| komentari (19) | print | # |

ponedjeljak, 23.04.2007.

danas mala od bebe ima mjesec dana!!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Ova mala ljepotica danas ima mjesec dana a nema imena!?
Zato ja ovaj post posvećujem njoj i da mi napišete par imena za ovu preslatku damicu koja se boji svih. Bilo bi mi vrlo drago da napišete barem jedno ime za ždrijebe. Ne tražim nikakvo početno slovo samo ime koje mogu dat đaniju pa da on odabere reći ću kad budem išla na ranch koje je ime đani odabrao. Ja sam malenoj uspijela doć blizu i pomirisala me je ali se počela micat unazad. Jadnica boji se svega!!! Za imena napišite mi neko jednostavno naprimjer:neko ime u vezi one slatke bijele mrljice.Kao što ste u predhodnom postu vidjeli ja volim rikija i nadam se da je on onaj pravi kojeg ću voljeti!!! Inače Riki spada u skupinu jako brzih konja. Đani mi je normalno rekao da ga nemogu jahat jer je stvarno jako brz. Kad sam ja opičila brzi galop sa Morotom on se zagledao i meni poslije rekao da će vidjet. Nadam se da će reć da!! On je stvarno sladak!!!! Zapravo presladak!!!!
Mislim morate ga vidjet uživo jer tek onda ćete ga doživjet vrlo slatkim i bucastim. Pozivam sve rječane,opatijce,neznam koga ne kojima je blizu učka da dođu na ranch i da jašu da uživaju u ljepoti prirode i vrha učke. Najljepši je meni put od dva sata koji ide do Planika. Namjeravam opet ić jer bila sam samo jednom. Evo vam mog slatkog Rikija koji je stvarno presladak!!!! i nemojte zaboravit ime za malenu!!
pozza & kissa
Image Hosted by ImageShack.usmoro papa ne dirajte ga!!!-inače moro grize kad jede pa ne dirajte njega dok jede!!!!! dotakneš mu uho a on se digne gore kao grizli iza uši napred glavu i to još sa zatvorenim ustima.
evo opet mog rikija!!
Image Hosted by ImageShack.us



| komentari (0) | print | # |

nedjelja, 22.04.2007.

slika za dizajn (ktludorije2dizajn.blog.hr)

evo ti rikija
Image Hosted by ImageShack.us



| komentari (14) | print | # |

evo slikica!!!!

Napokon imam slike!!!!! Danas sam na ranchu bila od 11:00 do 15:00. Nisam vidjela debie ali kad sam odlazila sa rancha sa svojom sestrom (ona je došla sa autom po mene) prema ranchu smo susreli neki plavi citroen u kojem je bila jedna plavokosa cura. Ja sam pomislila da je debie ali neznam. Uglavnom na ranchu je bilo super!!! Iako je bilo punnoo posla. Imam slikice od Bebe i njezine male curice. Također još moram nešto reć a to je da na ranchu je novi konj kojeg volim više od svih i ja mislim da je to onaj pravi!!!! Zove se Riki i stvarno je predivan. Ima par kila viška ali oke. Slikala sam neke konje po tjelu da vidite kako su građeni!!!
Evo tih slika!!!
ovo vam je tara to je psić od mjesec i pol
Image Hosted by ImageShack.us
šta nije slatka!!!!!!!
evo i riđana e sad se vidi koliko je debel
Image Hosted by ImageShack.us
ali užasno je sladak
evo i sokola
Image Hosted by ImageShack.us
sokol je ovih dana vrlo nemiran jer on je pastuh a beba se tjera opet i onda je nemiran a mi držimo zipa blizu jer on je tata i od ove curice koju sad beba ima pa gazda želi opet od zipa ždrijebe
evo i tih sretnih roditelja male curice (vjerojatno stele) nema imena pa...
Image Hosted by ImageShack.us
slikala sam malu i izbliza pa je možete vidjet.
evo nje izbliza
Image Hosted by ImageShack.us
ma šta nije preslatka!!!!!! sutra ima mjesec dana!!!!
evo mame!!
Image Hosted by ImageShack.us
i na kraju mojeg omiljenog ducastog Rikija!!!!!
Image Hosted by ImageShack.us
pozz ljudi!!!!



| komentari (1) | print | # |

JEDVA ČEKAM!!!!!!

Jučer pošto sam nešto pomagala tati nisam išla na ranch. Onda sam vidjela da debie love niki ide kod tete (DANAS) i da će onda potražit ranch. Danas idem na ranch i nadam se da će debie bit tamo. Sad ću napisat nešto o Zipu. Dakle kao što možda znate on vam je pastuh kojeg jaše samo Đani, nekad i Sara. Može preskakat samo malene prepone. Vrlo je miran!!! Ima samo četiri godine i također je maza. On najviše ali baš najviše od svih konja na ranchu voli šečer. Vrlo je pitom nije nimalo plah. Volim njegovu njuškicu koja mi se uvijek došulja iza leđa i onda me izmazi. Zip je stvarno jedan ljepotan i najveći je od svih!!!!!!!!! Pošto je najveći je i glavni među konjima. Jako jako jako puno ga volim!!!! Kad malo bolje vidim ja sve konje na ranchu volim u istoj mjeri ali Riđan i moj Moro su ipak debelo na prvom mjestu.
Evo slikice od Zipa
Image Hosted by ImageShack.us
baš kad sam ga slikala je zatvorio oči pa mislim ono...



| komentari (3) | print | # |

subota, 21.04.2007.

vratila se jučer sa totlano ludog ročkasa!!!!!!

BILO JE ZZAAKKOONNN!!!!!!!!!!!!!! Stalno je bio smijeh,ples i zabava. Govorili smo stalno da u jednom od sokova je votka jer bi svaki put kad bi popili sok bili još luđi!!!Kad sam došla kući odmah sam legla u krevet i dok kažeš keks sam zaspala! Probudila sam se u 6 jer me moj glupi (da ne kažem šta) mobitel probudio sa svojim riječima alarma a to vam ide ovako:Meni zvoni mobitel a tebi neee mene zovu prijatelji a tebe niko ne zove!
A u pozadini neka bebasta muzika. EHH još nešto!! DANAS IDEM KOD KONNJJJJAAA!!!!!!!!!!!!!! aleluja aleljuasmokin
Sad kad znate šta je bilo jučer evo vam par podataka o Amigotu
Ovako Amigo je jedan od onih najbržih konja! Jašu ga samo gazda i njegov sin. Ja ga isto vjerojatno mogu jahat ali mi je gazda rekao da još malo počekam. On je svarno predivan i meni u mom stupcu za lijepe konje na ranchu on stoji drugi. On je užasno sladak!!!! Također je velika maza!!!! Voli puno šečer naravno mrkve i jabuke a najdraže su mu kruške!! Neznam ako znate ali konji mogu jesti i krušku. Evo vam njegove slike ali nije baš neka jer je sav znojan (vratio se je sa dugačkog puta)ima jednu strelicu na njuški koja mi je naj naj slađa
Image Hosted by ImageShack.us
pozz & kiss



| komentari (13) | print | # |

srijeda, 18.04.2007.

hi!!!!

Jučer nisam stigla napisat post pa ću sad ujutro. Kao prvo dobro svima jutro. Neka glavna tema danas bude slokol! Ovako sokol vam je pastuh,sive je boje i vrlo je velika maza!!! Dosta je smotan nezna ništa ajmo tako reć. On se upotrebljava za jahanje po šumi nekad i u manježu. Manjež mu se ne sviđa pa zato ide van u šumu. Kad su konji na paši ja dođem u sredinu livade i tko od konja dođe: riđan i sokol. Znate što je želio riđan??!! ŠEČERA. A sokol mala moja maza se htio mazit. Ti konji na ranchu su vrlo pametni pa naprimjer zip(O). Ja stavim ispod stola šečer a on lijepo dođe ja ga podragam maknem se jedan korak i onda on traži. Uvijek nađe!!!!! Ma svi konji su vrlo pametni kad gledaš! Svi oni imaju svoje potrebe, a najviše u sebi imaju ljubavi!
Zato kad netko voli jednog konja kao i katija i love-robi... onda konj i nju ili njega voli
a niš pozz
evo slikice od sokola
Image Hosted by ImageShack.us



| komentari (25) | print | # |

ponedjeljak, 16.04.2007.

Svaki se dan javljam svaki dan pišem svaki dan vas volim sve više...

Ha evo me...Javljam vam se i danas pišem mali post zezat mi se neda a kamoli gledat. Ovako na ranch idem tjekom tjedna pa čekajte slike jer bit će ih puno!!!Stvarno neznam šta da pišem pa mogu vam napisat nešto o Đurotu!!!!!To vam je poni star 9g. Bio je jako divlji mislim nije bio posebno ujahan i sve to. Kad sam ja došla na ranch najviše mi se on dopao. Htjela sam jahat na njemu ali je gazda rekao da nemogu jer je dosta smotan. Kako ja kažem šviki-šviki. Počela sam njega ujahivat i prvo se je jako smirio. Onda se potpuno smirio i sve me je slušao!¨Jednog dana kad sam bila na ranchu došli su neki ljudi i htjela su im djeca jahat. Pošto je gazda uzeo sve konje na jahanje po šumi ostala su samo dva. Taj jedan je bio sokol ali je bio jako umoran i najviše uzrujan. Zato ga uopče nisam osedlavala. Nego sam osedlala Đurota. Prvi krug u manježu je bio miran i svi oni daljni krugovi također su prošli mirno. BILA SAM VRLO PONOSNA JER SAM ZNALA DA SE MOJ DRUD OD DVIJE GODINE NAPOKON ISPLATIO!!!!!!!!!!! Jako sam bila sretna!
Za sad ja samo sjedim na njemu dok je vezan i svaki put je mirniji inače se miče i vrlo mu smeta kad netko sjedi na njemu ali mu sad više baš i ne smeta. Još ću samo nešto reć a to je da blizu moje kuće je jedan poni kojeg je prodao gazdatom jednom čovjeku blizu kuće. Zove se pipi i baš je slatka ali zato vrlo jaka! Ja sam jednom sa njom ušla u jedan prostor kao manjež i nakratko sam ju pustila i ona se digla na stražnje noge. Sva sreća nije me dotakla ali mogla je! Ja sam ju odmah zaustavila i smirila. Ona je dosta divlja. Iako ona nije čistokrvni poni kao i đuro već je neka mješanka.
E pa sad je dosta sutra će biti još!!!! pozz & kiss
evo za kraj slika od đurota i od mog malog slatkog tamnog debelog užasno slatkog morota!!!!
Image Hosted by ImageShack.us
moj moro
Image Hosted by ImageShack.us
i još jedna slikica od đurota
Image Hosted by ImageShack.us
pozz & kiss



| komentari (20) | print | # |

nedjelja, 15.04.2007.

hi....................:-(

SRETNA SAM I TUŽNA!!!!!!!!!!!!!! Jako sam tužna jer danas vjerojatno neću vidjet konje! Sretna sam jer mi je tu i dalje kompjuter. Sad baš sam dobila informaciju da mi roditelji dolaze sa kampiranja pa ću morat spremat nered koj sam napravila. Nemogu vjerovat da je sutra škola! Još nisam napisala zadaću iz matke a sutra ju imam pa mislim ono. Ništa onda još do kraja dana ću napista jedan post i još samo želim zahvalit lusy i svima koji su me branili na blogu hiphopboy. pozz



| komentari (10) | print | # |

subota, 14.04.2007.

vratila se iz kina!!!!

PRVA RJEČ U POSTU MI JE: BILO JE COOL FORA NAJ NAJ NAJBOLJI FILM IKADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stvarno je super! Film se zove 300. Je malo ratoboran ali je i smiješan!!!! Mislim sve je u ratu ali na smiješan način. Jako je dobar ali sam prekrila oči kad su ubijali konje. Ne namjerno nego radi toga što su ti neki negativci bili na njima. Skoro sam plakala bili su hladnokrvni. Stvarno je bilo super ali je film trajao od 18.45 sve do 21.00. Poslije nisam išla u tower jer on radi točno do 21.00 pa...
Baš smo se zabavili. i evo nešto o ranchu: Dakle ranch bubač se nalazi ispod nekadašnjeg odmarališta ina, Učka. Na ranchu je oko 11 konja. i ovo vam je moj post sa bloger pa evo ga
Na tom je ranchu gazda Đani (GSM: 099-674-72-50) koji se brine o konjima. Tamo su tri cure koje pomažu gazdi voditi konje s početnim jahačima, a to sam ja, jedna cura koja se zove Mija i cura sara. Mi smo vrlo dobre prijateljice koje puno znaju o konjima. Mija,sara i ja pomažemo gazdi nahraniti konje, očetkati ih, voditi ih sa paše, no ovo zadnje najčešće radimo s gazdom. Kada imamo vremena idemo van jahati i uživati na vjetru koji nam se probija kroz kosu dok trčimo galop. Ranch Bubač se nalazi ispod nekadašnjeg odmarališta Ina.
CJENA JAHANJA: (sve po jednoj osobi)

20 kn. tri kruga (u krugu)
40 kn. pola sata u krugu ili po šumi
80 kn. jedan sat po šumi
160kn. dva sata po šumi
pozz ljudi!!!!



| komentari (9) | print | # |

bok ljudi!!!!!! :-)

HI!!!!!
Danas idem u kino!!!!! Idem i u tower!!!! Moram žicat baku za lovu imam samo 30kn. Joj danas ću uživat ali ne kako želim!!!!! Želim ić kod konja želim na ranch!!!!! Zato idem sutra! Mojih nema doma pa smo samo sestra i ja a ona vozi pa sutra idem na ranch! Ja sam na sedmom nebu kad je samnom sestra! Ona je fora!!!! Mislim čudno je što me je pozvala u kino jer me baš ne poziva da idemo skupa u kino pa.... Ha ipak ona ima 18 i pol godina pa ono želi svoj mir i naravno svou zezanciju sa prijateljima! Fora je stvarno je fora!
Image Hosted by ImageShack.us
Nadam se da ću se super zabavit! Stvarno mi jako nedostaju moji konji!!!!! Pogotovo Moro!!!!!! Sigurno će danas na ranchu biti gužva a ja neću biti tamo ali zato sutra oću! Za kraj par filmića koje sam skinula sa bloga 1horse and me filmići su sa turnira pa stavfit ću dva. Stvarno su predivni!!!!!!!!!! nadam se da se nećeš ljutit što sam ih stavila
ovo je cura marija i landon (konj je stvarno predivan!!!!!! divim vam se svima koji tamo jašete!!!! mislim u tom klubu)

evo i katijinog clintona!
clinton i cura neka cura gabrijela (nadimak joj je gabi neznam ako joj je ime gabrijela ali predpostavlajam)

nadam se da se 1 horse and me neće ljutiti ali snimke i konji su predivni pa...



| komentari (13) | print | # |

petak, 13.04.2007.

hitni poziv!!!!!!!!!!

ovako želim nešto malo opako napravit! jedan dečko po imenu marko onaj u komentarima kao G-unit boy mi je jedan neprijatelj u razredu zato bi vas zamolila da me branite jer on je rekao da mi je blog jadan i napisala sam njemu da ja barem imam normalne i prave internetske prijatelje pa vas lijepo molim ako mu možete otić na blog i reć mu nešto da mene branite. napišite u komentarima ako pristajete neću se ljutit ako nebudete pristali. kliknite tu ako želite njemu na blog



| komentari (0) | print | # |

jedan filmić

malo mi noge ne leže u nogaram jer su me boljele. jahala sam dva i pol sata pa...



| komentari (15) | print | # |

EVO ME!!!!!!! NAPOKON!!!!!!!!!!!

HI!!!!!!!!!
Nije me bilo dugo danaq jer sam bila kod bake u baški. Tamo sam se brinula za jedno janje od dva tjedna i pol. To janje je jako bolesno. Sva sreča ja sam malo pomogla pa je ok. Maleni zapravo malena jer je curica nije mogla stat na noge. NIJE MOGLA NIŠTA! Sad kad se najela i kad je narasla je malo bolja. Već može sama hodat ali napravi 20 koraka i padne na desnu stranu.
Jučer sam ju slikala sa mobitelom pa mi je sad na pozadini. Ja sam htjela ostat u baškoj duže ali nisam mogla. Prije odlaska samzakačila pismo koje sam napisala gazdi. Jučer smo označavali neke jančiće koji su zdravi i premjestili smo ih na drugi teren. Ja sam nosila jednog bijelo smeđeg joj kako li je samo predivan!!!!!!!!!!!!!!!!Bio mi je jako miran! Drugog kojeg sam nosila je bio potpuno bijel i jako se ritao pa me zaprljao. Zaprljao me tako jer smo im za te oznake (mislim nisam ja to radila samo gledala) morali probušit uši i morali smo im na jednom uhu odrezat jedan djelić. Doveli smo još jednu ovcu koja ima problema sa jančićem. Valjda ju boli bradavica pa se užasno rita kad mali jede pa ju moramo uhvatit i njemu dat jest a jako je divlja. Nemam baš nekih novosti o konjima jer ihnisam vidjela duuggoo!!!! Sutra isto neću jer mi mama i tata idu negdje u lepenicu pa...
evo za kraj jedna slikica
Image Hosted by ImageShack.us



| komentari (1) | print | # |

petak, 06.04.2007.

nema slika od danas! :-(

Bila sam na ranchu ali nije bilo konja. Moram priznat da mi je jako žao jer konji su bili na paši i nebi ih sam bog našao. Prošli smo cijelu učku i njima ni traga! Sutra ću se pobrinut da idem na ranch i da i radim i da se lijepo izjašem! Najbolje je bilo kad je zalazilo sunce koja je to bila uživancija. Iako sam ja malo punašna bila sam prva u toj maloj grupici za potragu konja sa paše. Za nazad također. Moram priznat da ja želim planinarit (ja planinarim stalno po brdima) samo kad su konji u pitanju onda pičim i želim uvijek ić dalje i dalje! Moram još nešto napisat to su riječi od đanija (gazde): ovdje na ranchu je moj dom ja se čak nevidim sa obitelji na Uskrs ja sam ovdje kao i svake godine!!! te sam riječi od danas zapamtila . Ja moram još nešto napisat a to je da ja kad sam u blizini nekog rancha i još me tata pita ako želim jahat ja kažem NEMA ŠANSE!!!!! NA RANCHU SU MOJI KONJI KOJE POZNAJEM I KOJE VOLIM NAJVIŠE NA SVIJETU!!!!!!! OVI KONJI JESU PREDIVNI ALI U NJIMA NEMA LJUBAVI KOLIKO JE IMA U KONJIMA SA BUBAČA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto to sam rekla i to je vraški ogromna istina! Nadam se da će moj tata biti dobar i da će me sutra otpeljat na ranch! Moram reć da ja bez mog tate nikad nebih mogla s njim se zezam s njim pričam s njim se zabavljam i njega volim jer on ima najviše živaca da me može trpit po tome što me on pusti kod konja otiđe kući i vrati se po mene a od moje kuće do rancha ima dosta vremena i ja stvarno nebih mogla bez njega! Nekad se znamo i malo posvađat ali to njega odmah prođe i onda se zezamo. On je super tata!!!!!!
a ništa evo pozz i kiss želim komentare (kao i uvijek) i želim da nahrenite moje konjiće u boksevima!!!! pozz i kiss



| komentari (26) | print | # |

četvrtak, 05.04.2007.

hi!!!

evo imam strpljenja pa ću stavit slike!
prvi je brnjo!
ukratko o brnji:brnjo vam je konj star 24g. jako je star ali vrlo umiljat!
Image Hosted by ImageShack.us
ovo vam je zipo njega već znate!
ukratko o zipu:zip (zipo) vam je pastuh star 3g. sad u petom mj. 4g. vrlo je drag i jako voli papat šečera pogotovo zatvorit oči kad ga se slika
Image Hosted by ImageShack.us
ovo vam je moro!
on vam je mali slatki bucasti preljepi zvrkasti moro!!!!!!!
Image Hosted by ImageShack.us-slikat ću ga jednom cijelog po strani da vidite kako je građen!
evo vam i riđana! njega također znate!
Image Hosted by ImageShack.us
mislila sam stavit i slike od malog brace od zipa ali mi imageshack opet neš šteka pa pozz do sljedečeg posta i želim puno,puno,puno komentara!!!!!!!!
nemojte zaboraviti nahraniti moje konjiće



| komentari (9) | print | # |

utorak, 03.04.2007.

zanimljivosti kod konja

konji imaju glave oblika:
1. konkavna (štučja)
2. ravna
3.konveksna(ovčija)
Image Hosted by ImageShack.us
postoje posebna sedla za :
preponsko jahanje
Image Hosted by ImageShack.us
galopsko sedlo
Image Hosted by ImageShack.us
western sedlo (za rekreacijsko jahanje)
Image Hosted by ImageShack.us
to su većinom sva sedla ali ima ih još
onda ako neznate ovo vam je preponsko jahanje (za one koji neznaju)
Image Hosted by ImageShack.us
ovaj je post bezveze neznam šta da napišem a imageshak mi neš šteka i sad nemogu stavit slike od nedelje ako vas zanimaju slike otiđite na ranchbubac.bloger.hr ili prekrasnikonj.bloger.hr
i evo još samo da kažem sutra idem na ranch pa ću slikat manje slikice! pozz ljudi!!!!!!



| komentari (11) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.