normalnO nenormalaN

utorak, 29.05.2018.

Kakve veze Isus ima sa Bozicem?

bio je jedan odlican lik!

neki kazu da jos uvijek jest. a neki kazu da je bio prvi komunist na svijetu.
neki vele, i ja tako smatram, da je plasirao jednu ideju kad je stvarno trebalo imati muda za tak nesto, jer je ista bila daleko od svoga vremena. a daleko je i od ovog danasnjeg vremena...

plasirala se ona uspjesno ili ne, kaj je deplasirano je kaj ga sad svojataju ponajvise oni kaj njemu i njegovom tati, a i trecem clanu ekipe, koliko jucer ne bi bili dali ovce na papiru da cuvaju. a to kaj od njegovog ucenja rade biznis profitabilniji od dijamanata je gnjusoba gora od naravoucenija onih kaj sjeku glave njegovim sljedbenicima. iako ga je, btw puna i njihova Sveta Knjiga!
znaci, nekaj vrijedi ono kaj je naucavao!

to kaj su ta tak jednostavna pravila vremenom ishlapjela, te su njegovim samoproglasenim predstavnicima na Zemlji vremenom postala izlika za neke od najgorih zlocina koje je ljudski um ikad smislio, druga je prica...
a koliko su bili u stanju ljudima iskljuciti zdravorazumnsko rezoniranje, to je pak treca prica!

elem, posto dolazi od jednog tako plemenitog roda, kojemu mora da jedan zdravi smisao za humor jaca strana, plus garant ima i oko za prepoznati postenjacinu od pizde, ja bih za razliku od sviju njegov rodjendan cestitao samo njemu. amen!
iako je rodjen u "vrijeme kad datulje sa palmi padaju", ter vam je, dragi moji, sve ovo cestitarenje dzaba, jer ja, iskusni bliskoistocnjak, znam da datulje zriju u ljeto! he-he.

dakle, ahljm-ahrljm...


druze gospodine Isus!

kao vjerni postivatelj tvoje ideje, od srca ti zelim sve najbolje za tvoj rodjendan!
daj tata tvoj, da ih bude jos baremko bezbroj. ili barem toliko da das nama, izgubljenim ovcama, jos jednu sansu, te se vratis iz dobrovoljnog izgnastva od tamo, gdje si vec bio izbjegao, a gdje te bilo otjeralo zlo ljudi.
znam, gledas pizdarije godinama, i skuzio si da se treba manuti corava posla. ali, ajde, budi drug, pa navrati jos koji put.

iskreno stovatelj tvoga djela i lika, sa familijom.

p.s. ono "bogtimater, ista majka" nemoj shvatit ozbiljno. znas da nisam mislio nis lose. ali stvarno mi djeca sve vise lice materi. a od mene imaju samo nozne palce. pa, ajd sad reci ti kaj da velim?!

29.05.2018. u 08:48 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  svibanj, 2018 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Travanj 2023 (1)
Listopad 2020 (17)
Kolovoz 2020 (1)
Studeni 2018 (3)
Lipanj 2018 (13)
Svibanj 2018 (111)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Pita mene ovdje "Opis bloga"...

OPIS BLOGA?!?!?!

e, taman da upisem kaj cu pisati, pa da ljudi bjeze kao Hrvatski Tajkun od Pravde!

I samo jos jedna stvar, molim lijepo...


kad ste vec dosli ovdje, procitajte prvo prvi post sa ovoga bloga, biti ce jasnije glede odredjenih nota u nekim od postova.