normalnO nenormalaN

utorak, 29.05.2018.

Izrael postaje Saudijska Arabija!

tko me zna, zna da nemam nikakvih ograda u smislu necijeg nacionalnog, rasnog, spolnog, vjerskog, seksualnog identiteta, da ne govorim o glazbenim i modnim ukusima! no, sad vise nema zahebancije!

izraelski parlament izglasao zakon kojim se, kako je moj apoliticni um shvatio, sadasnji teritorij Izraela proglasava drzavom zidova. u kojoj ce svi oni Drugi imati sva prava. barem tako kaze Zakon, kojim Izrael dakle postaje Zidovska Drzava.
nema zime. neki od ne-zidova, koji ovim zakonom postaju gradjani drugoga reda (GDR) npr. Arapi ionako tu drzavu, kako god se zvala, niti vole, niti ju priznaju. a njihovi militantniji vodje u svojim politickim programima znalacki kazu da genocida spram Zidova u Drugom Svjetskom Ratu nije niti bilo. e, a ako bude trebalo oni ce tu, za sada samo ideju, po prvi puta provesti u djelo.... znaci oni su po svojoj samoj politickoj prirodi genocidni spram Zidova. njih krizamo.

a ako se malo procita okolo, moze se naici na pravu tapiseriju pedagoskih bisera, poput onoga da se palestinska djeca uce od malena da "Zidove treba utopiti u vlastitoj krvi"... to onako, malo za mase.

kako bilo, to kaj ce svi ti ne-Zidovi postati GDR-ovi jest strasno, sa aspekta socijalo-zdravstvene zastite, penzionih fondova, zenidbe, udaje, sahrane, upisa u skole i fakultete, dobivanju posla i sl.
no, ima nekaj je jos strasnije:
u prvoj trecini 21-og stoljeca jedna se RELIGIJA, judaizam, izjednacava sa DEMOKRACIJOM, izraelskom drzavom. i obrnuto.

izrael ce navjerojatnije postati Zidovska Demokratska Drzava.
hajd sad prevedite to na npr. Svedska Protestantska Kraljevina. ili Ruska Pravoslavna Federacija. ili - paz sad!- Talijanska Katolicka Republika. sve smo blize... Pravoslavna Republika Srbija. i na kraju: Hrvatska Katolicka Republika.
meni najnovija politicka inicijativa Odabranoga Naroda tjera jezu niz kicmu, a istovremeno i tjera na smijeh kad se sjetim ranih '90-ih i likova iz nase sredine koji su se kleli da su - Srbi katolicke vjeroispovjesti! sve 5, mozda u Svedskoj. no, u JMD gdje se u Ona Vremena zapjenuseno potenciralo izjednacavanje nacionalne pripadnosti sa vjerskom to jest bilo smijesno. kao i "Arapski Zidovi" ili "Zidovski Arapi", kako lapradaju cionisticka mentalna braca tih katolickih Srba.

elem, kaj ce biti sa svim onim pustim ateistima u ZDR, za sada se ne zna. oni mora da ce kotirati nize i od buducih GDR-ova... a, pitamjavas, kaj ce biti kad jednoga lijepoga dana neki pametni klinac uzme kredu i na ploci ispise dokaz o... jeli... nepostojanju.... ali, neka bude za sada, ima vremena. onaj bivsi clan Hitler Jugenda, koji je zasluge za stradavanja u drugom svjetskom radu pripisao ateistima (iako je Hitler bio uvjereni katolik...ili... zidov, ha Irena Regan? ) vratio se teoretskoj fizici, tak da je sada bezopasan.

dakle, ako postoje serijatske drzave poput Saudijske, gdje su ateisti stavljeni u rang sa zadnjim kriminalcima, uskoro ce konacno biti i jedna Zidovska.
u to ime,opleti:

Haaaaa-vaaaa Na-gi-laaa Haaaaa-va Na-gi-laaaaa!

29.05.2018. u 08:46 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  svibanj, 2018 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Travanj 2023 (1)
Listopad 2020 (17)
Kolovoz 2020 (1)
Studeni 2018 (3)
Lipanj 2018 (13)
Svibanj 2018 (111)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Pita mene ovdje "Opis bloga"...

OPIS BLOGA?!?!?!

e, taman da upisem kaj cu pisati, pa da ljudi bjeze kao Hrvatski Tajkun od Pravde!

I samo jos jedna stvar, molim lijepo...


kad ste vec dosli ovdje, procitajte prvo prvi post sa ovoga bloga, biti ce jasnije glede odredjenih nota u nekim od postova.