Punctum Vivimus

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zanimljivi linkovi
Planet Incubus
Blog.hr :)
Launch Music Videos

kontakt:
karrat2003@yahoo.com

Blogovi koje pratim
Moj Drug Ratko :)
Cimeri
MT mafija
Deponij Rariteta
1001 Nebuloza

Beyond the Sea

Somewhere beyond the sea
Somewhere waiting for me
My lover stands on golden sands
And watches the ships that go sailing

Somewhere beyond the sea
She's there watching for me
If I could fly like birds on high
Then straight to her arms
I'd go sailing

It's far beyond the stars
It's near beyond the moon
I know beyond a doubt
My heart will lead me there soon

We'll meet beyond the shore
We'll kiss just as before
Happy we'll be beyond the sea
And never again I'll go sailing

I know beyond a doubt
My heart will lead me there soon
We'll meet beyond the shore
We'll kiss just as before
Happy we'll be beyond the sea
And never again I'll go sailing

No more sailing
So long sailing
Bye bye sailing

10.04.2005., nedjelja

Tesko mi se nakanit...

Zike i ja .. da nesto napisem. Da ucim .. Da si nesto pametno skuham. Da se odem malo prosetati. Da budem malo za promjenu i pametna :)). Kako covjeka nekad nesto pukne. ali nesto potpuno blesavo. Nije da sam u bedu ili nesto tako.. nego samo mi se ne da. Danas sam tati predlozila da bismo na rubu vrta ove jedne stare kucice koju smo kupili (iznad Bakra, pogled na more ...) da bismo mogli zasaditi malo lavande, i fini drveni stolcic postaviti.... ma bit ce prekrasno.. :) I onda sam se rasplakala. Bez veze. Samo zato jer mi bi drago zbog lavande.. o Boze na sta sam spala. Prije nikako nisam mogla plakat, a sad ono, i na reklamama...! :) Ko Chandler u onoj jednoj epizodi prijatelja... :). Svasta.
Uglavnom, bila sam sa Zike u Bratislavi.. kad je to bilo.. 2.Aprila ja mislim.. evo jedna slikica.. Zike i ja.... na njoj je i link pa ako neko zeli jos slikica pogledat, kako poziramo paparazziju i druge ;). Uglavnom nam je bilo extra.. jedna zanimljivost: taman stigli, i da odemo pitat na informacije kada ima povratni vlak za Bec / prvo na njemackom, pa na engleskom, pa na hrvatskom./ a zena ce: Wien.. nema takve stanice!... O Boze dragi. .. sebi nismo mogle doc hehehe.. al haj. Bile smo i u shoppingu, uz ostalo sam kupila i crnu posteljinu, plahta ispod crvena, ma extra je , pravo sam ponosna na nju :))))). da. no dobro ;).

Kad smo kod tog..sto se tice onog tipa, eh well.. Zike je pozvana opet na party od decka od one cure koja je pravila onaj prosli party di je i ovaj moj bio.. uglavnom, i ja sam pozvana, a rekla je i Davida pozvat, tako da ono.. ko zna, mozda se opet i vidimo, a da ga ne moram ja kontaktirat. Ovako uvijek imam mogucnost izbora, a kad bi ga ja zvala, to bi znacilo da sam vec sve kod sebe rijesila, a izbor ostaje na njemu. Eh, pa ne moze :)))) hehehehe Ma ne, tko zna ako ce bit tamo. Vidjet cemo. .. and "the rest is still unwritten" pjeva ona Natasha B. koja mi je tolko isla na jetra sa onom "theese words are my own.." .. ugh.. :).. lijepi moj radio, evo pustise i Purple Rain.. odo , odo uzivat :). Pusa i pa-pa svima :)
- 22:04 - Komentari (9) - Isprintaj - #