Ptičica

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Linkovi
pticica.com
recite mi sto mislite o pticici na ewidiju

last.fm
del.icio.us
flickr.com
fotki.com
www.ewidi.com

moj foto-blog


13.11.2006., ponedjeljak

pticica.com - prvi mjesec

Evo ga otprilike je prošlo mjesec i nešto sitno dana od pokretanja ptičice.
Imamo 8000 slika, 11000 komentara, 15000 page viewova i preko 1000 unique visitora dnevno. Jedino tagovi malo štekaju, ali tu bi trebalo malo informirati ljude.
Uglavnom jako dobro.
Kad se sjetim dana dok smo još radili na ptičici kao sumanuti i pitali se svakodnevno "šta ako to nikoga ne bude zanimalo?".
Uglavnom ako ništa drugo sad smo nakrcani samopouzdanje i krećemo dalje. Imamo nove moderatore koji će vjerovatno kvalitetnije obaviti taj posao od mene :). A mi se bacamo na nove projekte. Ništa manje kul.

Instalirali smo i našu prvu verziju servera za distribuiranje oglasa. Izgleda jako dobro, a čak i radi solidno.
Trenutno podržava tekstualne oglase, a u budućnosti će moći i banere, flash html i sve ostale tipove oglasa. Server bilježi statistiku koliko je koji oglas puta prikazan te može limitirati broj prikaza vremenski ili po korisniku.
Oglasi se mogu također vezati za određene keyworde tako da neki sajt može pomoću tih keyworda raditi selekciju oglasa koji su u našoj bazi.

Trenutno radim na sučelju prema toj bazi, a nakon toga ćemo napraviti web sučelje prema oglašivačima. Moći će odabrati keyworde, sajtove, te ostala pravila po kojima se oglas prikazuje. Npr koliko puta pojedinom korisniku, u kojem vremenskom razdoblju itd... Biti će to prva liga software.

Pozdrav,
Viktor.


- 21:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.11.2006., četvrtak

obožavatelji ptičice uhvaćeni na dijelu :)



www.pticica.com
- 19:24 - Komentari (2) - Isprintaj - #