Psycho fashion

srijeda, 16.02.2011.

Plava rapsodija

Kako se zahuktava sezona nagrada i crvenih tepiha, naziru se i neki trendovi u odabiru toaleta. Od Zlatnih globusa preko Bafte do Elle Style Awardsa, nekako mi se čini da su žarke boje našle put do holivudskih miljenica i to pogotovo plava boja. Hoće li se to nastaviti i na Oscarima...?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



I naravno, koliko god se sve te žene trudile skupa s vojskom stilista i dizajnera da baš one budu te koje će dobiti komplimente kritičara (i publike), uvijek ima jedna koja ih sve pomete.

Julianne Moore

Photobucket

- 20:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 15.02.2011.

Elle style awards

Kao što ste mogli primjetiti na mom blogu, a i u životu, ja sam Elle djevojka i veliki fan tog magazina. Odmjeren je, decentan, ima super modne priloge, a osim mode zbilja možeš nešto ozbiljno i zanimljivo pročitati, od vijesti iz kulture preko analiza različitih društvenih fenomena do Krešimira Pintarića čiji sam veliki fan (iako ga nema baš u zadnje vrijeme).
Dakle, sinoć su održane Elle style awards i kao da su mene pitali koga nagraditi. Emma Watson je izabrana za style icon (savšen balans stila, talenta i ljepote), najbolji Internation designer Tom Ford (najseksi dizajner ikad, što se mene tiče može dobivati nagrade i samo na lijepe oči), Christopher Kane British designer, Blake Lively za TV star, itd.

No, da ne ostane sve na riiječima, evo i slikica...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Blake Lively je zabljesnula u Pucciju i osvojila nagradu. Gossip Girl je i dalje iznimno gledana, a Blake očito zadivljuje stilom i u seriji i privatno. Osim uloge Serene, čini se da joj se smiješe i neke nove uloge kao što je Chanel promotorica, a i šuška se da bi mogla glumiti mladu Carrie. Ako će se i snimati film o mladoj Carrie (iako nisam za to), može li Blake biti očitiji izbor?
XOXO

- 19:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.02.2011.

Proljeće?

Sinoć sam bila na jako slatkom koncertu. Većina mojih prijatelja su veliki fanovi Nene Belana, pa sam se ja priklonila njima i super zabavila. Dok smo čekali odluku kud poslije koncerta, jako sam ugodno proćaskala sa svojom dragom prijateljicom i zaključile smo da je vrijeme da stigne proljeće, da smo spremne. Podijelile smo oduševljenje nekim stvarčicama koje smo vidjele u novim kolekcijama (mace u mangu), a najslađe mi je bilo kad je rekla da je kupila balerinke i da ih pogleda svaku večer i kaže:"Još malo!" So true! :-)) Nikad nisam bila fan zime i jedva čekam zatopljenje. Ovo "malo proljeće" što je bilo zadnjih par dana me preporodilo, samo sam hodala s osmijehom i sve mi je bilo ok iako se na mahove činilo da sve ide nizbrdo. Srećom prevladao je OPRAVDANI proljetni optimizam.

Tako sam odlučila sastaviti i s vama podijeliti svoju wish listu za proljeće:

Naušnice i šal iz Accesorize-a
Photobucket

Photobucket

"Čini mi se da sam vidio mica macu! Jesam, jesam!" I ja sam, u Mangu! I želim ih se dočepati što prije! :-))
Photobucket



No, najvažnija odluka ovog proljeća će ipak biti što obući kao kuma na svadbu kod moje Tamare. Moja draga amiga, ne budi lijena, bacila se u potragu i jutros mi ukazala na jednu opravicu (ne na Jelenu Rozgu).
Photobucket

Nešto što sam vidjela u trgovinama zasad mi se ništa nije svidjelo, pa sam odlučila maštati na Style.comu.
Lanvin
Photobucket

Jil Sander
Photobucket

Jason Wu
Photobucket

Chloe
Photobucket

Photobucket

I otprilike cijela revija Valentina.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

- 17:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #