Psycho fashion

subota, 18.09.2010.

Duga suknja i duuugi popis uspomena

Nedavno sam kupila fantastičnu torbu (koja će zaslužiti svoj poseban post) i sestra je bila dosta bila iznenađena izborom. Da bih joj opravdala svoj izbor vintage torbe, navela sam joj još neke stvari za koje očekujem da će biti uskoro hit na ulicama kao što je dugačka suknja. I pritom napomenula da nikako ne mogu naći neku koju sam zamislila. "Ne moraš kupiti, uzmi onu crvenu!" podsjetila me moja sestra. Duge suknje sam jako voljela tamo negdje u srednjoj školi i zbilja me lijepe uspomene vežu uz njih. Iako je od tada prošlo desetak godina mogu se točno prisjetiti savršeno zadovoljnog osjećaja koji sam imala dok sam nosila jednu sivu suknju. Jednu kariranu dugu sam imala kad sam nastupala u Parlaonici. Kad sam upoznala svog sadašnjeg dragog, priznala sam mu da sam nastupala u Parlaonici, na što je on rekao da je gledao hrpetine tih Parlaonica i sve više manje zaboravio, ali da je dobro zapamtio jednu glupaču koja je pitala Pervana da li se može živjeti bez latinskog. Onda sam mu još morala priznati da sam to bila ja. :-)))))))
Crvenu suknju, na koju me sestra podsjetila, imala sam za jednu Novu godinu na kojoj sam se super provela. Nije mi bilo toliko dobro zbog provoda, koliko zbog jedne čestitke i komplimenta. Ponesena tim, imala sam je i na jednom javnom nastupu gdje sam se osramotila kao rijetko kada (skoro kao ova blamaža s parlaonicom) nakon čega nisam satima prestala plakati.
Ohrabrena svojom blesavom mladošću, krenula sam je tražiti po ormaru i izvukla! :-))) Mama je zaključila da je možda neću moći obući, da je stvarno uska. Ona naime vjeruje da ja imam neke varijacije u kilaži iako je uvjeravam da već skoro 10 godina imam 50 kg. Ponekad 52. I tako sam je probala - stoji kao salivena! Mama se razočarala jer stalno pokušava vjerovati da ću se ja nekada udebljati. Kako je krenulo, izgleda da neću.
Već sam smisila uz što ću je kombinirati. Vjerojatno uz crni remen, bijelu košulu i crne štikle za navečer, a uz čizme i kariranu košulju preko dana. To je divan predmet - ženstven, nezahtjevan, a opet se može kombinirati na sto načina, pa što vam odgovara. Evo i nekih bjelosvjetskih inspiracija.

Aquascutum
Photobucket

Dries Van Noten
Photobucket

Fendi
Photobucket

Richard Chai Love
Photobucket

Michael Kors
Photobucket


slike: style.com

- 16:31 - Komentari (4) - Isprintaj - #