H r v a S T k a !!!!

ponedjeljak, 11.07.2005.

SJEVERNA LIGA: RAT ISLAMU - NETKO SE KONAČNO TOMU SJETIO!

O genocidnoj, mrziteljskoj i primitivnoj prirodi fundamentalnog (iliti pravog) islama ne treba zboriti ni riječ. Stoljeće i stotine milijuna zaklanih, silom preobraćenih i mučenih, dokaz su politike hodža, imama i raznih tipova slične provencijencije. Njihov je civilizacijski i umni domet 7. stoljeće,pa neka tamo ostanu, zajedno s simaptizarima koji su nekako ugurami u više civilizacisjske tvorevine, poput primjerice Petra Vlahova s tzv. Nove TV (koja je ionako nastala kriminalom pokretača).
O lažima,genocidima (milijun katolika Armejaca je ubijeno od Turaka na početku XX stoljeća pred očima tzv. razvijenog svijeta) i doktrini koja dopušta obmanu ako je u interesu islama više na www.danielpipies.org

"Talijanski ministar za reforme Roberto Calderoli, član Sjeverne lige u vladajućoj koaliciji desnog centra premijera Silvija Berlusconija, predložio je uvođenje ratnoga stanja u Italiji, kojim bi se vladi dale velike ovlasti u borbi protiv terorizma. "Stavimo na glasovanje u parlament članak 78. Ustava, koji predviđa uvođenje ratnoga stanja", rekao je Roberto Calderoli, kako jučer objavljuje Corriere della Sera. Sve političke stranke odmah su napale Calderolija, koji kaže kako upravo mlakost stranaka i političara ohrabruje teroriste.

Objava rata
"Integralistički je islam objavio rat i kada postoji rat, sastaje se parlament i na osnovi članka 78. Ustava proglašava ratno stanje", kaže Calderoli. Vlada će početkom ovog tjedna razmatrati prijedloge ministra unutarnjih poslova Giuseppea Pisanua o nekim hitnim mjerama koje bi trebalo poduzeti u borbi protiv terorizma, kao što je ubrzanje procedure pri izbacivanju tajnih imigranata iz Italije. Razmišlja se i o uvođenju posebnog tužiteljstva za borbu protv terorizma, nalik na protumafijaško tužiteljstvo, ali sada sa specijaliziranim sucima za pitanja terorizma.

Strah i zabrinutost
U Italiji su nakon napada u Londonu i najava terorista da je ta zemlja na njihovoj meti, pojačane sigurnosne mjere u svim gradovima i važnim ustanovama, a posebno u Vatikanu. U zračnim je lukama pojačana kontrola putnika, posebice onih koji dolaze iz bliskoistočnih zemalja. Na ulicama je također vidljiv znatno veći broj policajaca. Jučer je pred zgradom ministra Pisanua viđena torba i odmah je podignuta uzbuna. Došli su i pirotehničari te otvorili torbu u kojoj je bilo donje rublje nekoga zaboravljivoga turista. Lažne uzbune u Rimu postaju opsesija. Ipak, sve političke snage smatraju kako je uvođenje ratnoga stanja drastična mjera, a sjevernoligaše se optužuje za olako igranje osjećajima ljudi koji su zabrinuti zbog mogućih atentata.

- 09:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi