DVD Desno Trebarjevo

x...20.03.2009., petak...x

posla ko u prići.....

Evo sa malim zakašnjenjem opet vam se javljam samo da kažem da smo u poslu do glave....željeli bi što više napraviti do naše skupštine DVD-a koja će se održati sada u subotu, 21. ožujka 2009. godine s početkom u 19:00 sati. ovo su, mogli bi slobodno reći, već stare slike s obzirom da je evo danas veš i ožbukano...ali o tome idući puta...
Večeras smo imali našu redovitu pred-skupštinu i gdje smo si rekli sve ono što na sam dan skupštine nije poželjno. Uprava društva ostaje ista, s tim da smo pojačali Upravni odbor s novim članovima, a i o tome više nakon Izborne skupštine društva.
Sada malo pogledajte kako napreduju radovi na vatrogasnoj garaži...

p.s.

VAŽNA OBAVIJEST ZA SVE ONE KOJI PLANIRAJU DOĆI NA NAŠU SKUPŠTINU, A PUTEM IZ SMJERA ZAGREBA DO SISKA:

Zbog radova na cestovno - željezničkom prijelazu u Stupnu za sav će promet biti zatvorena cesta Sisak-Žažina. Cesta će biti zatvorena od petka, 20. ožujka od 22 sata pa do ponedjeljka, 23. ožujka u 12 sati.
PREDLAŽEMO da oni koji imaju namjeru doći preko Velike Gorice da kada prođu Veliku Goricu skrenu prvo skretanje ulijevo prema Novom Čiči - Veleševec - Orle pa uz savu do Desnog Trebarjeva. A oni koji nemaju potrebe preko Velike Gorice, već se kreću Zagrebačkom zaobilaznicom, PREDLAŽEMO da produže do čvora Ivanja Rijeka te prema Slavonskom Brodu, Izlaz Ivanić Grad. Nakon izlazka naplatnih kučica u Ivanić Gradu, prvo skretanje ulijevo - industrijsku zonu. Tim putem do kraja i prate prometnu tablu Sisak. Voze do Lijeve Martinske Vesi do mosta gdje prolaze rijeku Savu. Nakon prolaska mosta, skrenite desno i nakon 2 km dođete u Trebarjevo. Znaći od naplatnih kučica u Ivanić Gradu do Desnog Trebarjeva ima 22 km.


svima vama koji dolazite na našu godišnju skupštinu želim sretan put.
do viđenja...mimi...

Do skorog tipkanja, a do tada mi ostanite zdravi, sretni, pametni i veseli...mimi..





















<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.