fuck off...

18.03.2006., subota

+ My Friend Of Misery+

Zdravo ljudi.Evo javljam se pomalo.Evo sad konačno mogu reći da mi je malo bolje.I kaj se tiće života i drugih stvari,i sve stvari se sad vraćaju u normalu i još malo pa bude sve po starom.
Eo,konačno je došlo danas malo sunca koje mene osobno ispunjuje i to mi je nekaj posebno,nakon ove zime,sunce mi jako dobro dođe,a već sam se i zaželio toplog vremena jer kaj je previše je previše.
Sad sam ovaj cijeli tjedan bil doma jer sam bolestan,i bil sam na raznim mjestima i obišal dosta ljudi,i ve mi je pun kurac tih putovanja i posjeta,mislim ono...dobro je vidjeti prijatelje koje duže vrijeme ne vidiš,i ono stare prijatelje nikad ne zaboraviš,ali ipak je to prejako za ljude,pa te to onda psihički i fizički pojede i onda se moraš oporavit od svega toga...tak budem i ja valjda se oporavil...
Sad dok sam bil kod bake tamo u Baranji prošli smo kod puno gradova.Jebote kak je to sve zaostalo od rata-tamo od Virovitice pa do Vukovara,sve je sjebano..ono..baš se vidi da su zaostali za nama jedno 25 godina,i sad sam ja kad sam malo uspoređivao Čakovec i te gradove zaključio da je Čakovec velegrad za sve te gradove i da je Čakovec mali ali i lijepi,čisti i kaj je najvažnije on je tu,nije zaostal kao ti gradovi,i zato...mislim mutavo kaj sam se toga sjetil ali bar nekaj s čime sam mogel usporediti Čakovec a da je to na strani našeg grada...I zato moramo biti ponosni na to kaj smo u tom gradu...
I još sam na kraju prije nego završim ovaj post želim zahvaliti svima vama koji ste komentirali prvi post,hehe znači još me čitate,a hvala vam onda,nastavite i dalje :-))))
Aj,sa smjehom na licu (konačno) vas pozdravljam...


Image Hosted by ImageShack.us

- 17:05 - Komentari (18) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv