ponedjeljak, 18.02.2008.

Progradior i progradiorizam

Iako je samo definiranje pojmova kao kategorija u potpunosti u suprotnosti s učenjem Darth Progradiora, primoran sam odstupiti od toga privremeno jer sam dobio mnogo upita o tome što je progradiorizam i za što se zalaže.

E pa, krenimo redom.

Darth Progradior Mercury
- Bestjelesni entitet koji egzistira u Univerzumu nevezano o bilo kojoj zemaljskoj promjeni; oblik Svetog Anđela Čuvara; u zemaljskoj manifestaciji pojavljuje se kao visoki muškarac (?) odjeven u dugu crnu halju s kapuljačom i JNA gas-maskom na licu; najčešće govori u metaforama i prispodobama, poput Jošue Nazarenca kojeg bespoštedno blati kad god stigne; prorok poruke ekstremne slobode, libertarijanac, anarhist i vođa suvremenog duhovnog pokreta progradiorizma(v. progradiorizam)

Progradiorizam - Učenje Darth Progradiora(v. Darth Progradior Mercury) koje se zasniva na idejama Aleistera Crowleya, Marquis deSadea, Friedricha Nietzschea i suvremenih ekonomskih libertarijanista; sinteza svih historijski poznatih pokreta koji uključuju razvrat, blud, paganizam, sado-mazohizam, negiranje objektivne spoznaje i ateizam; zagovara nepostojanje poretka, državnosti, nacije, religije, vrijednosti i običaja Starog Svijeta (period do 2006.EV) te se zalaže za uspostavu novog sustava filozofije koje čovječanstvo, kako bi živjelo u istinskoj Slobodi, Sreći i Ljubavi, mora prihvatiti do 2012. godine kada, po Progradiorovim vizijama, nastupa Smak Svijeta.

Toliko za sada, mislim da sam i pretjerao. U novim postovima očekujte daljnja objašnjenja, vizije i promišljanja...

Namaste!

15:16 | reci (2) | printaj | #

<< Arhiva >>