Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nista666pametno

Marketing

Glazba

Jednostavno, svijet vise nije isti kad zakoracis u jebene tridesete. Kao prvo, tesko je izgovoriti trideset kad te "rodbina" koji nisi vidio pun kurac pita "A koliko ti ono imas godina?"
Kad im kazes trideset obicno nastupi tajac i pogledi prema mojim roditeljima koji od sramote skrivaju pogled. A kao slag na kraju ista ta moja rodbina u nedostatku pameti izvali:
"O, pa ti si vec veliki momak a kad ces se zeniti?"
Umjesto da ih, kako i dolikuje, prebijem nekom pritkom ja pristojno uzvratim sa "Pa i vi imate poprilicno godina a kad mislite umrijeti?" - plac suze i bogaranje nakon toga nije potrebno prepricavati.
A da doista nisam vise mlad najbolje se primjeti po mom promjenjenom odnosu prema glazbi.
Nije to brate vise isto...
Tesko je kad jedino tebi u birtiji smeta "preglasna" glazba, kad bi jedino ti da se pusta lagani rnb ili funky umjesto ovih "drogoša".
Bas neki dan, sjedimo u bircu i prevrcemo lagane teme a mlađahna konobarica nas pili u mozak. Prvo pojaca prljavo kazaliste pa smanji TBF pa opet pojaca magazin a smanji... I da imamo kilu zivaca ispalili bi na ganglije.
Moj drugar, pristojno iznerviran, ustane i isčupa zice iz zvucnika. Sjedne zadovoljno za stol kao da se nista nije dogodilo a ja spontano zapljescem.*
Mislim, da nije on ja bi ih iscupao i jos povadio baterije iz daljinskog pa nek ta balavica onda zajebava mater svoju.
Znao sam da ce me godine stici ali ovako brzo...


*opaska: ukoliko budete prolazili pokraj Arke u Garčinu (afera Marvik) bacite oko na zvucnik u sjevernom kutu - na njemu stoji tekst "ne čupaj žice"

Post je objavljen 11.11.2004. u 11:29 sati.