Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shupac

Marketing

Septica je u gradu! Psuju, pljuju, ..khmm.. kradu!

Daklem danas je veliki dan. Veliki dan za nas iz Neovisne Republike Vinkovci (poznate i kao Balkanida – op.a.). Veliki koncert se približuje svjetlosnom brzinom interentskog prijenosa podataka, ali u mene se uvlači neki glupi strah. Zato što upravo sada na poslu gledajuć kroz prozore vidim velike oblake (citat: Al se namrčilo k'o da će govna da padaju).
Dakle prije nekih sat vremena mi bijo i Govnar Smrtee, inače voklani solist na mikrofonu u spomenutoj grupi i donijo CDejeva ispod peke. Svježi! Topli! Još mirišu na toplu CD peć u kojoj su se pekli. Odma se sjetim Marcel-a Proust-a i poznatih Madeleine-nih kolačića.
Pa onda fini omot u smeđoj boji – ne na kolačićima nego na Cdeju (da podsjeća na Septičku budalo – op.a.) , te unutra ko svaki pravi VIS tekstovi od pjesama.
S obzirom da je to Demo CDej za dijelit po radijonima ima samo 3 pjesme – Gaće, Nisam vratio oružje u MUP i Livada, ali šo bi rekli izabrali su prave hitove za pušćat. Pa znaju oni pobogu kako se to radi – gledali kako to rade Saša,Tin&Kedžo pa i oni krenuli tim stopama. Prvo hitevi, a ondak cijeli album. Jedini je problem što gorepomenuta 3 idiota naplaćuju svoje koncerte ko da prodaju Sv.Petra kajganu, a ne glazbeni šrot, dočim članovi voklano instrumentalnog sastava Septica rade pravu glazbu.

I tako danas je dakle koncert. Pala je u međuvremenu kiša, pa si nešto mislim da bi se to sve moglo pretvorit u vinkovački Woodstock (skladište za odlaganje drva – op.a.) pa da svi ljepo budemo blatnjavi, pokisli, ali bogami nadasve veseli zbog velikog događaja.

Još samo kad Goc (poznati najavljivač boks mečeva, konjičkih utrka, glazbenih želja, i koncerata – a poznat i po tome što radi s onim crmcom s čunjasto bijelom frizurom, mislim da se zove Don King) vikne s pozornice Govnar Smrtee & Bumušku Kušlu hez left d bilding i da vidiš veselja.

Aj sutra izvještaj na blogu.

Post je objavljen 09.07.2004. u 13:13 sati.