Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cookiensvijet

Marketing

Što povezuje Dalaj Lamu, ovisnost o seksu i povrat poreza

Danas sam napokon dobila potvrdu nečeg u što sam odavno sumnjala, a to je da je ljubav mog života, čovjek s kojim proteklih devet i nešto mjeseci dijelim sve životne nedaće, stambeni prostor, kućne financije, dobro i loše, bolest i zdravlje i sve ostale pizdarije, konačno i nepovratno izgubio ono malo zdravog razuma što mu je u toj kuštravoj glavi preostalo.
Što biste vi pomislili da ujutro pored kompjutera pronađete papirić njegovom rukom ispisan slijedećim sadržajem:

1. tigar, konj, krava, prase, ovca
2. vau, mjau, rep, mu, predivno
3. (u ovom redu su bila imena njegovih prijatelja, koja cenzuriram poradi zaštite njihove privatnosti)
4. 13 petak
Majko mila, poludio je definitivno. Prolupo, odlepeo, puko ko kokica, poludio ko ludi klobučar iliti šeširdžija. I šta ću sad ja jadna?
A lijepo mi je pokojna baka govorila da ne pjevam za stolom jer ću imat ludog muža.
Eto mi ga sad na.
Tako mi i treba kad ne slušam starije i pametnije.

I tako dok ja u očaju zdvajam nad svojom nesretnom sudbinom, ispostavi se da ipak nije poludio. (Zvuk kamena kako pada s mog junačkog srca.) Samo je rješavao nekakav test osobnosti koji mu je netko forvardirao mailom, a koji je navodno sastavio Dalaj Lama lično i personalno (yeah, right).
Da ne duljim, radi se o tome da kroz odgovore na četiri pitanja dobiješ sliku o svojoj osobnosti. Prvo dobiješ pet životinja koje trebaš poredat po važnosti koju imaju za tebe. Onda dobiješ pet pojmova, pa uz svaki trebaš zapisat prvu asocijaciju koja ti padne na pamet. U trećem pitanju dobiješ pet boja i uz svaku trebaš zapisat jednu osobu iz svog života. I napokon trebaš navest svoj omiljeni broj i dan u tjednu.
Rezultate podastirem na uvid širem blogerskom pučanstvu kako bi svi jasno i bjelodano vidjeli s kim imaju posla.
Upozoravam sve koji možebitno namjeravaju u skoroj budućnosti rješavat ovaj test da ne čitaju dalje, jer iako ću se svojski trudit da u daljnjem tekstu ne razotkrijem njegovu skrivenu poantu, koja vam nipošto ne smije bit poznata ukoliko mislite dobit točne rezultate, možda mi se ipak zalomi.
Svaka od onih pet životinja označava jednu stvar, a po redoslijedu kojem si ih poredao vidi se redoslijed prioriteta u tvom životu. Elem, moji prioriteti su slijedeći:
1. obitelj
2. ponos
3. karijera
4. novac
5. ljubav
Pih, ljubav na zadnjem mjestu. Ma nema Dalaj Lama pojma.

Nadalje, svaka od onih pet asocijacija koje si dao na pet životinja opisuje jednu stvar u tvom životu. Pa ajmo redom:
Moju osobnost opisuje riječ prijatelj.
Ajd dobro, ak vi tak kažete.
Osobnost mog partnera opisuje riječ svojeglavost.
Oh, da, to ste bogami pogodili.
Mog neprijatelja opisuje riječ ugroženost.
Dobro je znati. Bilo bi dobro znati i tko ga to ugrožava. Znate ono, neprijatelj tvog neprijatelja je tvoj prijatelj.
Kako ja doživljavam sex? Odgovor je ovisnost.
Hehe… No comment :))
I posljednja riječ opisuje cijeli moj život. A ona glasi divota.
Opet, ak vi tak kažete. Ja se ne žalim.
Uzgred, ako vam se da skrolat do početka posta, primijetit ćete da je moj dragi dao vrlo zanimljive odgovore na ovaj set pitanja.

Treći set pitanja se odnosi na određene osobe iz tvog života. Ne bih o tome, opet poradi zaštite njihove privatnosti. Pripomenut ću samo da je ispalo da je moj dragi „osoba koju istinski volim“. (Kolektivni raspekmeženi uzdah.) S druge strane, on mene nije ni spomenuo, gnjida jedna prokleta. Nek si ubuduće sam kuha i pere veš. Još ćemo mi vidjet čija nana crnu vunu prede.

A ono s brojem i danom u tjednu? Negdje u cijelom tom cirkusu si trebao zaželjet želju. Ista bi ti se trebala ostvarit u navedenom danu nakon što mail proslijediš broju osoba koji si naveo.
Taj korak ćemo preskočit i pričekat da povrat poreza dobijemo normalnim putem.


Post je objavljen 06.06.2005. u 08:52 sati.