Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/devildaughters

Marketing

zabluda li...

frendica mi upravo prica kak joj je stari zabranio da nosi bilo sta sa znakom marihuane, sta ce reci njenu hatebreeder majicu haha :)...jeste znali da ono nije suma iza reapera nego listovi marihuahe?

ne znam za vas, ali moji starci su strasno zaostali. po nekim stvarima kao sto su izlasci i muzika ponasaju se kao da su proveli zadnjih 50 godina u atomskom sklonistu.hm...moram im javit da je zavrsio 2. svjetski rat. i onda kad im netko kaze 'mocvara je izvor zla' ili 'moje djete se svaku subotu vraca u 11', oni tome slijepo vjeruju. a ono sto mene osobito zivcira je to sto mi oni nece to rec u facu nego ce radje izmislit nesto.npr:
- jelena, jesi citala jucer u novinama, skinheadsi su izjavili da ce razoriti mocvaru u prah i pepeo.
- nece tata.
- cuvaj se kad ides tamo, pretuci ce te.
- nece tata.
- a pa da, nece kad si ti darker.
- nisam darker tata.
- ma ko da ja neznam, ti si DEMONZ!
- ... ... ha?khm...BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

hehe i danas mu se smijem zbog toga :)...a dobro...jednom je bio ispred mocvare i netko ga je pitao za travu, al jebiga ko mu kriv kad izgleda kao diler.ali demonZ...odkud mu to?!koliko sam ja skuzila iz njegovih prica, on ima neku svoju verziju u kojoj sam ja pripadnik sekte koja stuje satanu (citaj kako pisem) i naziva se demonzima.ni ja nemam tako bujnu mastu...


jelenna

Post je objavljen 05.06.2005. u 15:09 sati.