Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/devildaughters

Marketing

sinu mi misao

zašto sarma ne leti? :)

volim slagat priče u glavi. to mi je jako zabavno. volim onaj osjećaj prije spavanja da mogu razmišljat o čem hoću. obožavam sanjat. snovi me zabavljaju. snovi mogu biti ljepi, čudni i strašni. ljepi snovi mi učine da budem sretna drugi dan. kad sam bila mala, sjećam se da sam prije spavanja željela sanjat Djeda Mraza.:) boolesno.. :) bio je božić (dan kad se dobivaju darovi).
ljepi snovi kao i čudni i strašni mogu biti dugo i kratkometražni. volim duuuge snove, one koji razviju cijelu priču.
čudni snovi su debilni. osobe, mjesto, vrijeme nemaju veze jedni s drugima. nakon takvog sna sljedeći cjeli dan se gubim malo u vremenu i prostoru :)
strašni snovi su užas. nije strašno kad u snu vidiš samo djeliće krvavih slika nego kad osjetiš onaj strah i čini se sve jako realno.
mene je uvjek užasavala pomisao da me neko proganja i onaj strah da će me taknut trenutak prije nego gurnem ključ u bravu. sanjala sam i tigrove da me love i taman kad me išo raskomadat se probudim :) neznam šta bi bilo poslje. vjerojatno bi me ispljunuo :).
strah me visine. rjetko sanjam 'leteće snove'. to mi je drago budući da imam fobiju od toga. ne bojim se ja bacanja tipa banđiđamping ili slobodni pad iz aviona jer onda znam da je gotovo. ak crknem- crknem. mrzim 'kratke balkone'. tak ih ja zovem. to su oni debilni niski balkoni koji mi dođu do kukova i onda ak se nagnem se userem od straha...il ak ispadneš napola i visiš. to je grozno. kada se to napiše zvuči bezazleno ali u stvari je jako..dojmljivo (glupa rječ al se nemogu sjetit nijedne druge).
na mene snovi jako djeluju. neki ljudi rjetko sanjaju. ja ne. ja često. skoro svaku noć. sviđa mi se ta dinamika u snu i osjećaji koji su jako stvarni. najgora stvar koja se dogodi je buđenje. oke ak je san završio (a obično nije). nisam htjela reć da se neželim probudit, da želim živit u snovima il takva sranja nego samo da želim da završi do kraja (tj. da me tigar ispljune) :).

nevolim ljude koji se režu. zakaj se režu??

ma glupo je, a to je to..
idem sad

marija

Post je objavljen 05.06.2005. u 00:29 sati.