Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rosemaryinblog

Marketing

HELP!

Petak- Večer- Komp- Dosada.
Društvo-Monvi- zabava.
Ja- roditelji- DOSADA!!!!
Možete zamisliti kako je to kada je cijeli grad vani i zabavlja se, a ti visiš za kompom jer si prije dva dana zakasnio dvije minute doma? Nikada se neću prestai čuditi svojim roditeljima. Drugi roditelji nikada ne provedu svoje riječi u djela, ali MOJI! Prije bi si počupali kosu nego da sami sebe proturječe. Nije to ni tako loše, cijenim njihove odluke, ali u ovakvim trenucima, kada čamim sama s roditeljima, dođe mi da evakuiram iz kuće. Hoću li preživjeti ili ne?
Znate što je jako glupo? Kada se osjećate tako bezveze doma samo zato što je petak i zato što ste jedini luzer koji ne pijančeva pod vedrim nebom. A to je zapravo samo autosugestija, cijeli tjedan kada ovako vegetiramo u svojim milim kućicama nitko se ne osjeća izopčeno. Ali kada je PETAK! E, onda si već pušioničar ako nisi van. Ah, moderna socijalna slika mladih.
Ako NIŠTA drugo, barem sam se nagledala TV-a. I da, družila se sa mamom i taticom. I shvatila da i nisu tako grozni. Da, ima nešto u njima.
Na kraju ću još zaključiti da mi je bolje u kućnom pritvoru nego u Monviju! Ha, ponovo autosugestija, i još kada me sutra zovu cure sa sanjivim glasićima i ustima prepunim: "bilo je taaaaako lijepo, nezaboravno, neponovljivo..." Onda ću se tek osjećati izolirano od svijeta.
Desit će se jednom taj divan dan kada ću ja moći nekoga guštirati svojim spikicama o ludom provodu. Yeah right, u nadi je spas.

Post je objavljen 03.06.2005. u 23:45 sati.