Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludekrave

Marketing

Pobuna radilice i razmišljanja poremećene radilice

Naša je dužnost raditi spletke profesorima
Kada dolazi od borgovske 'pobunjene radilice' tu je izjavu teško shvaćati ozbiljno. Zato se i jesan počela nekontrolirano ceriti. Donedavno odličan učenik, sada iskompleksiran i isfrustriran pobunjenik u stanju je takvu glupost izjaviti?
Hahahahahaha... jadni J. još ne zna niti šta je pobuna. Nije čuo za rječnik. Tribat će mu puuuuuno vrimena da shvati da je pobuna nešto više od zasipanja nastavničinog stola prašinon, šta je krajnje djetinjast način privlačenja pozornosti. Donedavno, taj isti mladac nije tija čuti za ništa drugo osim škole. Sada fura nekakve darkerske furke i izjave tipa "Ja sam Wiccan, pazi se" (a da ga se pita šta je to wicca, reka bi van da će vas uklet, jer - ma zamisli čuda - nema pojma šta je to), kletvi i sl.
Jadno malo dijete! Zaveo ga Buntovnik Bez Razloga (da, sa svin velikin slovima) i sad misli da ON IMA RAZLOGA ZA BILO KAKVU POBUNU.
Kakvo trošenje vrimena. A na kraju će ipak svatit da je bija u krivu cilo, cilcato vrime.

A sad nešto zabavnije....
Što bi se dogodilo da je Holofern volija ružne žene?
Svit bi bija skroz drukčiji. Možda bi Asirci vladali planetom, a Judita bi nastradala kao izdajica. Boga više ne bi bilo. U svom vlastitom očaju, On si je davno oduzeo život. Kako jedan Bog može sebi dopustiti pogrešku? Svatija je da to jednostavno nije moguće. Svatija je da je to bila veeeeelika pogreška i da je zajeba stvar.
Tada ne bi bija dopustija da Ga ljudi počnu u tolikoj mjeri štovati da i Njega samog uvjere da je NEPOGREŠIV. Eto zašto danas Živimo u usranom svitu. Jer je Holofern volija lipe žene. Jer ga je palila Judita. Bog još živi, u uvjerenju da je NEPOGREŠIV jer smo Ga mi takvim napravili. A možda je došlo njegovo vrime. Možda je ovaj svit i društvo u kojen živimo upravo Holofern kojeg, za promjenu pale ružne žene (sa svin fetišima danas, ko zna). A možda i nije.

Ovaj put u jednini,
Vaša iskrena, najdraža, ponekad odvratna, ponekad dosadna, ali uvik

LudaKrava

Post je objavljen 25.05.2005. u 20:04 sati.