Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludekrave

Marketing

Episode III - Revenge of the Sith

Jučer san bila u zadru gledat ovaj film. Zašto? Zato što u našen divnom krasnom gradu nema kina. Nema! Nema ni veze, samo šta stalno iden u zadar gledat filmove. Ja obožavam filmove. A najdraži u rubrici Znanstvena Fantastika su mi uprav Star Wars! Nisan puno očekivala od epizode III jer su I i II ispali takvo neopisivo sranje, da je to nešto nevjerovatno.
Ali ovaj me film oduševija. Mali je Hayden naučija glumiti i stvarno zna pokazat koliko se Anakin a.k.a. Darth Vader prominija, i sve njegove unutrašnje borbe. Cilu priču nosi baš Anakin na svojim prilično razvijenim ramenima (sorry guys), i njegova cmizdrava ženica. Scene borbe su famozne, malo razvučene doduše, ali majstorski izvedene. Cili film je sniman na blue screen pozadini, a sve okolo glumaca je kompjutorska animacija. Lucas se također riješija nekih nepotrebnih likova, poput Jar Jar Binksa, a umisto njih uveo je likove koje svi pripoznajemo, kao na primjer obožavani Chewbacca.

Sad mi je najveća želja da sve šta prije izađe na dvd-u i onda ću konačno moći pogledati sve nastavke od Episode I sve do VI, i povatati ono šta san možda propustila. A onda moran zvati Mimu, pa ćemo skupa gledat (ona isto obožava SW)!!!

May the force be with you!

Post je objavljen 21.05.2005. u 11:41 sati.