Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vjernost

Marketing

priča prva

naš prvi susret je počeo baš kao i većina ljubavnih priča, ali na našu sreću nije nastavio kao većina. Danas imamo troje djece i nakon 13 godina braka jednako dobar odnos, u svakom pogledu. Hvala Mu na tome.
Kao što rekoh, naš prvi susret se desio na Trgu Bana Jelačića, koda sata, on sa frendovima, ja sestra jednog od njih. Ne , nisu nam se susreli odmah pogledi, ne nismo osjetili trnce tada, ali ubrzo, veoma ubrzo. Da skratim... Kod njega u stanu, nakon par susreta i popijenih kava, te puno priče, našli smo se licem u lice, tijelom uz tijelo. Moram napomenuti da sam tada imala 20 godina, a on 25. Do njega sam vodila ljubav sa četiri dečka, sve stalne veze.
Počeli smo se ljubiti, vlažno, strasno, snažno, ruka mu je klizila svuda , po leđima najviše, osim dole po njoj, što mi je iznomno godilo(jer me strašno nervira kada dečko odmah ide rukom na nju), niti mi je spuštao ruku dole da mu uzmem pimpeka , kao što su to moji bivši radili.
Legli smo na krevet i tada mi je skinuo grudnjak, te počeo lizati bradavice, nježno, lagano, ali opet intenzivno, da sam nesvjesno počela jaukati:još,još.tako,tako. I tada je došao taj trenutak. Skinuo se na brzinu i krenu u mene, polako, jako polako. I tada je počela moja kretenska gluma, jer sam tada sa DVADESET godina mislila da to tako treba, jer nikada prije ni sa kim nisam doživjela orgazam, nego glumila , glumila do savršensva.... Ušao mi je do kraja, a ja sam uživala, da jesam jako, ali sam već nakon par minutica počela stenjati: "sad ću svršiti!!! TO! Tako!"
i šok!!! On ga je izvadio, polako kako je i ušao, te pitao: U čemi je problem? Zašto glumiš?
Trebalo mi je dosta vremena da dođem sebi, da shvtaim da je shvatio! Ali kako? Pa jas sam savršena u glumi! Čak sam znala stisnuti snažno vaginalne mišiće u trenutku kad sam vikala da svršavam. To naše prvo veče nismo do kraja vodili ljubav, nego dugo razgovarali. I dan danas imamo divan sex, a ja sam nedavno promatrajući jednog zgodnog dečka na ulici shvatila da bih se gadila sama sebi da odem u krevet sa drugim muškarcem
Ako je nekome i malo zanimljivo, ppisat ću , čisto možda da kažem muškarcima, kako gluma kod žena nije uopće rijetka pojava i da to većina radi ,jer misli da tako treba


Post je objavljen 28.06.2004. u 23:15 sati.