Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cookiensvijet

Marketing

Budite u trendu!

Image Hosted by ImageShack.us Drage moje dame, ako ste mislile da je za bit u trendu ove sezone dovoljno imat par lepršavih suknjica na cvjetiće, drveni nakit i cipele s platformastom džončinom, prevarile ste se. Članak na Iskonu otkriva nam što je ove sezone doista u trendu!
(Draga moja gospodo, nemojte se osjećat diskriminirano što vas nisam spomenula, ali vi jednostavno nikako ne možete ove sezone bit u trendu. Zašto, saznat ćete za nekoliko trenutaka.)
Da vidimo, dakle, šta kažu na Iskonu:

Najnoviji trend u Hollywoodu nije neka bizarna dijeta ili novi ekstremni sport, već trudnoća! U posljednje vrijeme tabloidi gotovo svakodnevno javljaju o nekoj novoj budućoj majci, a naslovnice pune slike više ili manje zaobljenih trbuščića slavnih zvijezda i zvjezdica.
Eto, ako hoćete bit poput vaših zvjezdanih uzora, ništa vam drugo ne preostaje nego da se napumpate. I ponosno pokazujete okolo svoj trbuščić. Samo se morate požuriti, jer trbuščiću ipak treba određeno vrijeme da naraste. Ako budete predugo čekale, može vam se dogoditi da trbuščić izađe iz mode, a to nikako ne bismo željeli, zar ne? Ja sam sirotica prekasno doznala za ovaj trend, pa mi je ovulacija prošla. Sad ću morat čekat još mjesec dana da budem u trendu. Kvragu. Ali vi nemojte ponoviti moju glupu pogrešku. Odmah na posao!
Pogledajmo koje su se to svjetske dive povele za ovim trendom:
Trenutno se na listi najpoznatijih trudnica nalaze Britney Spears, Jennifer Garner, Michelle Williams, Jordan, Jamelia i Heidi Klum, dok, primjerice, Nicole Kidman izjavljuje da priželjkuje trudnoću.
A kako se isti odrazio u našoj palanci?
Hrvatice očito dobro prate svjetske trendove. Prema pisanju Jutarnjeg lista, prinove očekuju glumica Ecija Ojdanić, HTV-ova urednica Sanja Mikleušević, Danijela Gračan, kojoj je ovo treća trudnoća, Maksim i Ana Mrvica, Gibonni, Thompson te nogometaš Eduardo da Silva.
Kao što vidite, i naše domaće dive su se potrudile da ne kaskaju za svjetskim trendovima. Pohvalno. Don Anto će sigurno bit jako sretan poradi utjecaja ovog novog trenda na spas nataliteta u Hrvata. Osim toga, gornji odlomak skriva jednu revolucionarnu vijest, na prvi pogled nevidljivu.
Image Hosted by ImageShack.us Iz njega se, naime, može iščitati da su Hrvati prvi narod na svijetu kojemu je uspjelo postići da i muškarci zatrudne. Ipak se ne morate brinuti, dečki. Možete i vi biti u trendu. Ako je Gibonniju i Thompsonu pošlo za rukom da zatrudne od silne želje da budu in, ima nade i za vas. (Na slici: kako izgleda muškarac u trendu). Samo ćete izgleda morati promijeniti spol. Ako su Gibonni i Thompson mogli postati Hrvatice, možete i vi!
Još nije utvrđeno kako je Eduardo da Silva uspio postati Hrvatica.
To je po svoj prilici iziskivalo operaciju malo kompleksniju od promjene spola.


Post je objavljen 15.05.2005. u 19:54 sati.