Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ekipicavm

Marketing

SVAKA ĆAST DALEKO SU DOŠLI...

PRVO POZDRAV FRENDU ŠPICI KOJI JE ZBOG OZLJEDE MORA PROPUSTITI NAJVAŽNIJE UTAKMICE. I VIDA CAR...

Image Hosted by ImageShack.us

CASCINA - Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina nije se uspjela plasirati u finale Europskog prvenstva koje se igra u Italiji. U polufinalnom dvoboju bolji od naših mladića su sa 3-1 (1-0) bili Turci.


Mlada reprezentacija Turske potpuno je nadigrala našu u prvom poluvremenu, a tu svoju nadmoć okrunila je i s jednim pogotkom. U 26. minuti Erkan Ferin je odlično na drugoj vratnici pronašao Ozgurcana Ozcana koji je pogodio suprotni kut vratiju Kelave.

U drugom poluvremenu napokon su naši mladići uspjeli stvoriti nekoliko napadačkih akcija, ali u 60. minuti Turci su uz veliku dozu sreće stigli di drugog pogotka. Caner Erkin je pucao prema vratima, lopta je pogodila jednoga od naših obrambenih igrača i pala točno pred Ozcana koji je po drugi put poslao loptu u mrežu.

Tračak nade u preokret ukazao se u 69. minuti kada je Grgur Radoš odličnim udarcem s vrha kaznenog prostora pogodio gornji lijevi kut Babacanova gola. Samo minutu kasnije Nikola Kalinić imao je sjajnu priliku za izjednačenje, ali je s desetak metara loptu poslao visoko preko gola.

Konačnu odluku prvoga polufinala donio je Murat Duruer koji je u 72. minuti ostao nečuvan na drugoj vratnici u našem petercu, te lakoćom glavom sproveo loptu u mrežu Kelave.

U drugom polufinalnom dvoboju Europskog prvenstva za igrače do 17 godina Nizozemska je u Pontederi svladala domaćina Italiju sa 1-0 nakon produžetaka.


U finalu će u subotu u 19 sati Nizozemska igrati protiv Turske, dok će mlada reprezentacija Hrvatske također u subotu u 15 sati igrati za treće mjesto i odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Italije.



Post je objavljen 12.05.2005. u 09:29 sati.