Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/overlord

Marketing

JEBO SVE TO

Ja se ispricavam svima koji su imali volje komentirati, a nisu imali kaj. Nisam imao inspiracije, a nemam niti sada nesto posebno. Eto vec 3. dan kak sam rekao da cu radit maturalnu, pa opet nista. Imam tolko toga za nauciti da nemam pojma od kuda poceti..pa zasto uopce pocinjati?! JEBO takvu logiku! Sve bi bilo ok da sam jedini, ali tak je 60% ljudi u razredu..skoli..

JEBO sportsku kladionicu! Iz nekog bedastog razloga sam mislio da bih mogao nesto dobiti. Tak da sam bacio cenera koji bi mi odlicno legao za kavu. I kaj to govori o meni? Nista novo, da sam bedast. Ma treba se kladit kad imas bar 100 za uloziti. Hehe, onda bi tek bio lud!

Prekinuli smo prije godinu dana. Nismo culi 4 mjeseca. Onda smo neko vrijeme bili ok i onda opet zatisje. I do nedavno nista, dok nije dosao tutac. Otisli smo par puta na kavu. Sad me vec 2. dan zove da dodem po nju, da nece stic na bus, da odemo na kavu. Jos bih i otisao da nisam imao druge dogovore. I onda se nekim cudom pojavi u bircu i jedva pozdravi (al' bar pozdravi za promijenu). Nznam dal je sve to zbog auta, kak mi je jedna frendica rekla, al' ako je JEBO takvo druzenje i prijateljstvo! Velim, neznam tocno, vidjet cu ovih dana.

Cura s kojom sam trenutno u kontaktu zivi u Dubravi. JEBO to kad je ko' na drugom kraju svijeta zbog obaveza i posla u skoli (JEBO skolu)! I kad ja nadem vremena ona nemoze, i obratno.

I ja kazem da nemam inspiracije.. Uostalom, ko' JEBE kaj ja kazem!

Post je objavljen 21.04.2005. u 00:14 sati.